Eşime vurdum

Şimdi ben bu adamla karşı karşıya gelmek istemiyorum yüzüne tüküresim var sinirle hata yapıp daha çok uzaklaştırmakta istemiyorum akıl verin

eşiniz bence okkalısını haketmiş zevzekliğe hiç gelemem bence tavır alın surat asın birdaha böyle bir durum olmaması için net davranın o kızın yolu yol değil

Konu sahibi sizin bu varsayımlarınızı sanki görmüş gibi anlatmanizdan etkilendi belli. Ya durum çok daha basit birşeyse. Tamam adam hatalı ama vurunda öldürmeyin bir zahmet.

Şöyle ki ortada iki tane varsayim var.esinin hatasinin farkina varmasi veya farkina varmayip ayni hareketlerine devam etmesi.ve bunlar herkesin yukarda az cok bahsettigi seyler. Bu yuzden direk olarak benim yazdigima boyle bir cevap yazmaniz gereksiz. Ki ilk varsayim zaten durum basit birseyse esi de hatasini anlamissa uzatmaya gerek yok demek oluyor.Ikincisi de kimseyi vurup oldurdugum yok. Eger hareketlerine aynen devam ediyorsa kendimi konu sahibinin yerine koyarak bir fikir verdim.

Elbette her yazilana katilmayabilirsiniz ama siz de bence benim yazdiklarimin uzerinden fikir curutmeye calisarak degil de, kendi fikrinizi duzgun bir sekilde ifade ederek arkadasimiza daha fazla yardimci olabilirsiniz.

Şimdi ben bu adamla karşı karşıya gelmek istemiyorum yüzüne tüküresim var sinirle hata yapıp daha çok uzaklaştırmakta istemiyorum akıl verin
Bak arkadaşım KK bayanlarına sorarsanız tasini taragini toplatıp seni baba evine gönderirler.
Şimdi esin ve o kızın hangi amaçla bu videoyu çektirdiğini bilmiyorsun. Kendini doldurma dolduruşa hic gelme.
Evet düşününce kötü bir durum. Esin saçmalamış.
Esin eve gelince geç karşısına bu video yu açıklamasını iste.Bundan sonra eşine güvenmek yada güvenmemek sana kalmış birşey.
Sakın olmak zor ama sakın olmak zorundasın..

Direk yatıyorlar yada yatacaklar yorumunu yaptığınız için size yazdım. Yoksa zaten herkes iyi yapmışsınız dedi konu sahibine..
Siz direk yuva yıkmak üzerine konuştunuz.

Direk yatıyorlar yada yatacaklar yorumunu yaptığınız için size yazdım. Yoksa zaten herkes iyi yapmışsınız dedi konu sahibine..
Siz direk yuva yıkmak üzerine konuştunuz.
Pardon yatma yorumu baskasindanmis. Siz diğer kişiye yaptığım yoruma yorum yapmışsınız. Bende size cevap verdim. Basit. Net yani

Defolsun gitsin evdeki börekten sıkıldıysa dışarda zıkkım yesin. Normalde eşlerin böyle yüz göz olmasından hoşlanmam ama eline sağlık keşke kafasını kırsaydın. Eşinin sırtındaki kasları gösteriyormuşmuş hadi kız bunu yaptı eşin de sınava çekmek için mi arkadaşına gönderiyor sanki videoyu. Bildiğin bak orama burama dokundu diye böbürlenmiş işte. Ergen irisi nolcak

Defolsun gitsin evdeki börekten sıkıldıysa dışarda zıkkım yesin. Normalde eşlerin böyle yüz göz olmasından hoşlanmam ama eline sağlık keşke kafasını kırsaydın. Eşinin sırtındaki kasları gösteriyormuşmuş hadi kız bunu yaptı eşin de sınava çekmek için mi arkadaşına gönderiyor sanki videoyu. Bildiğin bak orama burama dokundu diye böbürlenmiş işte. Ergen irisi nolcak

Bir de kız doğru bildiyse ona yemek ısmarlicam diyo videoda

Açıklama yapıp alttan alması gereken eşim benden uzaklaşır mo diye korkması gereken eşiniz. Ezdirmeyin kendinizi

Bn olsam beterin beteri ederim neymis bnm esime dokunmak gorsun az bile yapmissin eşine

Evdeki boRekten sikildim ne demek !
Nasil bir tabir ki bunu esine diyebilme yuzsuzlugu ve cesaretinde bu adam.
Motor ile gezdirme..kaslarini elletme ve dogru bilirse yemek ismarlama ! Uzgunum ama bu flort tarzinda geldi bana.
Esinizin uckuru epey gevsek !

Ayni seyi bir erkek size yapsa ne dusunur esiniz?!

Acaba kıza mı ayar vermeliyim şimdi kızlada konuşsam bişey yoksada bide oluyomuş daha yasak şey daha tatlı gelebilir yanlış bir adım atmak istemiyorum ne yapmak gerek acaba eşimi eve almasam mı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…