- 18 Mayıs 2017
- 229
- 184
- 53
- 37
- Konu Sahibi Thes ise saff
-
eşiniz bence okkalısını haketmiş zevzekliğe hiç gelemem bence tavır alın surat asın birdaha böyle bir durum olmaması için net davranın o kızın yolu yol değilEvet çok utanıyorum ve pişmanım
Olay şöyle gerçekleşti
Eşimin telefonuna bakıyordum tesadüfen arkadaşına gönderdiği bir video gördüm
Video da iş yerinden bir kız eşimin göğsüne sırtına karnına kollarına dokunuyor eşim gülüyo falan
Çıldırdım hemen eşimin olduğu odaya koştum gözüm döndü çıldırdım o hırsla sırtına bir tane yapıştırdım allah seni kahretsin dedim oda ne var bunda falan dedi evden kovdum oda işi şakaya vurdu gitti
Eşime hala çok sinirliyim o videoyu kabul edemiyorum ama bu eşimin sırtına vurmuş olmamı haklı çıkarmaz çok utanıyorum kendimi affedemiyorum çok sinirlenmiştim çok
off napacam ya bu hareket bana hiç yakışmadı şimdi eşim eve geldiğinde ne yapmalıyım nasıl bir tutum izlemeliyim nolur akıl verin
Edit. Ya videoda kadın eşimin kolundaki sırtındaki karnındaki kaslara dokunuyo ve isimlerini söylüyor bak şurda şu kas var falan diye eşimde videoyu arkadaşına gönderiyor bak kız kaslarımı doğru bilmiş mi diye çıldırdım kendimi odaya kapattım gelince onu görmek istemiyorum ve daha öncede eşim bu kızı motoruna bindirip gezdirmiş bende bunu komşudan duydum eşimi uyarmıştım bir daha onunla konuşmasın diye ve bu kız ne olursa hep eşime soruyo mesela iş toplantısı falan olursa saatini falan hep eşime soruyo bunada kızmıştım gitsin müdüre veya başkasına sorsun demiştim niye hep sana soruyo hatta dün eşim bana ben hep börek yemekten sıkıldım dedi yani benim için dedi bunu bu iş gittikçe kötüleşiyo
Konu sahibi sizin bu varsayımlarınızı sanki görmüş gibi anlatmanizdan etkilendi belli. Ya durum çok daha basit birşeyse. Tamam adam hatalı ama vurunda öldürmeyin bir zahmet.
Bak arkadaşım KK bayanlarına sorarsanız tasini taragini toplatıp seni baba evine gönderirler.Şimdi ben bu adamla karşı karşıya gelmek istemiyorum yüzüne tüküresim var sinirle hata yapıp daha çok uzaklaştırmakta istemiyorum akıl verin
Direk yatıyorlar yada yatacaklar yorumunu yaptığınız için size yazdım. Yoksa zaten herkes iyi yapmışsınız dedi konu sahibine..Şöyle ki ortada iki tane varsayim var.esinin hatasinin farkina varmasi veya farkina varmayip ayni hareketlerine devam etmesi.ve bunlar herkesin yukarda az cok bahsettigi seyler. Bu yuzden direk olarak benim yazdigima boyle bir cevap yazmaniz gereksiz. Ki ilk varsayim zaten durum basit birseyse esi de hatasini anlamissa uzatmaya gerek yok demek oluyor.Ikincisi de kimseyi vurup oldurdugum yok. Eger hareketlerine aynen devam ediyorsa kendimi konu sahibinin yerine koyarak bir fikir verdim.
Elbette her yazilana katilmayabilirsiniz ama siz de bence benim yazdiklarimin uzerinden fikir curutmeye calisarak degil de, kendi fikrinizi duzgun bir sekilde ifade ederek arkadasimiza daha fazla yardimci olabilirsiniz.
Pardon yatma yorumu baskasindanmis. Siz diğer kişiye yaptığım yoruma yorum yapmışsınız. Bende size cevap verdim. Basit. Net yaniDirek yatıyorlar yada yatacaklar yorumunu yaptığınız için size yazdım. Yoksa zaten herkes iyi yapmışsınız dedi konu sahibine..
Siz direk yuva yıkmak üzerine konuştunuz.
Direk yatıyorlar yada yatacaklar yorumunu yaptığınız için size yazdım. Yoksa zaten herkes iyi yapmışsınız dedi konu sahibine..
Siz direk yuva yıkmak üzerine konuştunuz.
Buna ikinci cevap yazdım. Bir zahmet okuyun lutfenMesajlarimi iyi okumamissiniz belli ki yatiyorlar ya da yatacaklar yorumunu yapan ben degilim...baska bir kullanici..
Bir de kız doğru bildiyse ona yemek ısmarlicam diyo videodaDefolsun gitsin evdeki börekten sıkıldıysa dışarda zıkkım yesin. Normalde eşlerin böyle yüz göz olmasından hoşlanmam ama eline sağlık keşke kafasını kırsaydın. Eşinin sırtındaki kasları gösteriyormuşmuş hadi kız bunu yaptı eşin de sınava çekmek için mi arkadaşına gönderiyor sanki videoyu. Bildiğin bak orama burama dokundu diye böbürlenmiş işte. Ergen irisi nolcak
Açıklama yapıp alttan alması gereken eşim benden uzaklaşır mo diye korkması gereken eşiniz. Ezdirmeyin kendiniziŞimdi ben bu adamla karşı karşıya gelmek istemiyorum yüzüne tüküresim var sinirle hata yapıp daha çok uzaklaştırmakta istemiyorum akıl verin
Buna ikinci cevap yazdım. Bir zahmet okuyun lutfen
Bn olsam beterin beteri ederim neymis bnm esime dokunmak gorsun az bile yapmissin eşineEvet çok utanıyorum ve pişmanım
Olay şöyle gerçekleşti
Eşimin telefonuna bakıyordum tesadüfen arkadaşına gönderdiği bir video gördüm
Video da iş yerinden bir kız eşimin göğsüne sırtına karnına kollarına dokunuyor eşim gülüyo falan
Çıldırdım hemen eşimin olduğu odaya koştum gözüm döndü çıldırdım o hırsla sırtına bir tane yapıştırdım allah seni kahretsin dedim oda ne var bunda falan dedi evden kovdum oda işi şakaya vurdu gitti
Eşime hala çok sinirliyim o videoyu kabul edemiyorum ama bu eşimin sırtına vurmuş olmamı haklı çıkarmaz çok utanıyorum kendimi affedemiyorum çok sinirlenmiştim çok
off napacam ya bu hareket bana hiç yakışmadı şimdi eşim eve geldiğinde ne yapmalıyım nasıl bir tutum izlemeliyim nolur akıl verin
Edit. Ya videoda kadın eşimin kolundaki sırtındaki karnındaki kaslara dokunuyo ve isimlerini söylüyor bak şurda şu kas var falan diye eşimde videoyu arkadaşına gönderiyor bak kız kaslarımı doğru bilmiş mi diye çıldırdım kendimi odaya kapattım gelince onu görmek istemiyorum ve daha öncede eşim bu kızı motoruna bindirip gezdirmiş bende bunu komşudan duydum eşimi uyarmıştım bir daha onunla konuşmasın diye ve bu kız ne olursa hep eşime soruyo mesela iş toplantısı falan olursa saatini falan hep eşime soruyo bunada kızmıştım gitsin müdüre veya başkasına sorsun demiştim niye hep sana soruyo hatta dün eşim bana ben hep börek yemekten sıkıldım dedi yani benim için dedi bunu bu iş gittikçe kötüleşiyo
Hata olduğunu düşünmüyorum. Sizde benim yorumumu alıntılamasaydınız. Net mi netHatanizin farkina vardiniz.tesekkurler. direk beni alinti alip yaparsaniz ben cevap veririm tabi. Gayet n8ormal ve net.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?