- 8 Haziran 2010
- 2.802
- 8.292
- 158
- Konu Sahibi Thes ise saff
-
ya boyle ya..ak kadinlar olduktan sonra nerdeyse kocayi disiriya salamicaz herterden boyle bir kafin cikiyir .Allah sana sabir versin bu videoyu yu gordukten sonra kocani ayni is yerine gondermen bile zor olcak kocan gitti mi kendi kendini yer bitutrrsin
Ya videoda kadın eşimin kolundaki sırtındaki karnındaki kaslara dokunuyo ve isimlerini söylüyor bak şurda şu kas var falan diye eşimde videoyu arkadaşına gönderiyor bak kız kaslarımı doğru bilmiş mi diye çıldırdım kendimi odaya kapattım gelince onu görmek istemiyorum ve daha öncede eşim bu kızı motoruna bindirip gezdirmiş bende bunu komşudan duydum eşimi uyarmıştım bir daha onunla konuşmasın diye ve bu kız ne olursa hep eşime soruyo mesela iş toplantısı falan olursa saatini falan hep eşime soruyo bunada kızmıştım gitsin müdüre veya başkasına sorsun demiştim niye hep sana soruyo hatta dün eşim bana ben hep börek yemekten sıkıldım dedi yani benim için dedi bunu bu iş gittikçe kötüleşiyo
Esiniz resmen sacmalıyor.Bu ne rahatlık.Ya videoda kadın eşimin kolundaki sırtındaki karnındaki kaslara dokunuyo ve isimlerini söylüyor bak şurda şu kas var falan diye eşimde videoyu arkadaşına gönderiyor bak kız kaslarımı doğru bilmiş mi diye çıldırdım kendimi odaya kapattım gelince onu görmek istemiyorum ve daha öncede eşim bu kızı motoruna bindirip gezdirmiş bende bunu komşudan duydum eşimi uyarmıştım bir daha onunla konuşmasın diye ve bu kız ne olursa hep eşime soruyo mesela iş toplantısı falan olursa saatini falan hep eşime soruyo bunada kızmıştım gitsin müdüre veya başkasına sorsun demiştim niye hep sana soruyo hatta dün eşim bana ben hep börek yemekten sıkıldım dedi yani benim için dedi bunu bu iş gittikçe kötüleşiyo
Ne yapmalı nasıl bir yol izlemeli çok kötü bir durumdayımSizi uzmek istemem ama bu kadinla kocaniz ya yatmis ya da yatmak uzere. Gercekten zor bir durumdasiniz. Iyice ogrenin aslini astarını.
Çok merak ettim nasıl bu kanıya vardinizSizi uzmek istemem ama bu kadinla kocaniz ya yatmis ya da yatmak uzere. Gercekten zor bir durumdasiniz. Iyice ogrenin aslini astarını.
Hiç bir şey yapmayın bırakın eşinizin karakteri ortaya çıksın.Her şey daha kolay olur.Ne yapmalı nasıl bir yol izlemeli çok kötü bir durumdayım
Ne yapmalı nasıl bir yol izlemeli çok kötü bir durumdayım
Çok merak ettim nasıl bu kanıya vardiniz
Ya videoda kadın eşimin kolundaki sırtındaki karnındaki kaslara dokunuyo ve isimlerini söylüyor bak şurda şu kas var falan diye eşimde videoyu arkadaşına gönderiyor bak kız kaslarımı doğru bilmiş mi diye çıldırdım kendimi odaya kapattım gelince onu görmek istemiyorum ve daha öncede eşim bu kızı motoruna bindirip gezdirmiş bende bunu komşudan duydum eşimi uyarmıştım bir daha onunla konuşmasın diye ve bu kız ne olursa hep eşime soruyo mesela iş toplantısı falan olursa saatini falan hep eşime soruyo bunada kızmıştım gitsin müdüre veya başkasına sorsun demiştim niye hep sana soruyo hatta dün eşim bana ben hep börek yemekten sıkıldım dedi yani benim için dedi bunu bu iş gittikçe kötüleşiyo
adam suclu degil demiyom tabiki butun bu olanlara sebep olan kocasi o kadinn yaptiklarida adamin hosuna gidiyir yoksa tepkisini koyar ve videoya cektirmezdi .. o kadinda yav..smasaydi notmal bir sekilde is arkadasi olurdu .simdi konu sahibi ne yapsin nasil bidaha aklinda soru isareti olmafan kocasini ise gondercekKendini elleten koca. Bunu videoya ceken/cektiren koca. Sonra videoyu arkadaşına atan koca. Karisi yakalayinca piskin piskin gülüp nolcak yeeaaa diyen koca. Ama yavsak olan kadin. Kocasini disari salmaktan korkacak olan kadin.
Tespitinizi ayakta alkisladim.
Esinize bekar bir erkek gibi davranmamasi gerektigini, motoruna bindirmesi ve videonun evli bir adama yakismayan hareketler oldugunu soyleyebilirsiniz. Eger gercekten yaptiginin yanlis oldugunun farkinda degilse laftan anlamissa bu kiza karsi davranislarinin sizi nasil uzdugunu belki anlar. Eger anlamiyor hala gulup geciyorsa, bu kizin ne oldugunu esinizle olan konusmalarini herseyini takibe alin derim. Ileride daha fazla uzulmemek icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?