Eşime vurdum

Ben eşimin telefonunda iş yerinden kızın onun kolunu orasını burasını okşadığı videoyu arkadaşına gönderdiğini göreceğim değil vurmak pişman olmak ağzının en güzel yerinde turşu kurardım (kibar olarak sövdüm sanırım)..
Ya sen utanacağına kocan utansın o nasıl bi iş anlayamadım ya..
Büyük ihtimal eşinin gözü dışarda okşamalı videolar falan illa yatakta olmasına gerek Yok..
Hemcinslerime çok kızıyorum bu konularda Yok yani evli barklı adamın orasını burasını Ne diye okşuyorsun ...........

Haketmiş eminim bir çok kadın bu şekilde bir şey görse daha fazlasını bile yapar.Bu kadınlardan biri de benim.Kendini bu hareketin için asla suçlama eşin sana doğru düzgün bir açıklama yapmalı.

canim ellerine sağlık az bile yapmışsın

Bir de güldü mü? Ağzının ortasına o anda tuvalet terliğini bi yapıştırcaksın nerden geldiğini anlayamıcak! Sinir oldum ne demek orasını burasını ellemek ben olsam ne yapardım bilemiyorum az bile yapmışsın bacım.

ya boyle ya..ak kadinlar olduktan sonra nerdeyse kocayi disiriya salamicaz herterden boyle bir kafin cikiyir .Allah sana sabir versin bu videoyu yu gordukten sonra kocani ayni is yerine gondermen bile zor olcak kocan gitti mi kendi kendini yer bitutrrsin

En sinir olduğum insan tipi;karşı cinse saçma sapan el kol şakası yapan kişi.Eğer aralarında akrabalık Yoksa böyle şeyleri sevmem,tasvip
de etmem.Eşinize o hareketleri yapan kız hangi mantıkla yaptı bunu.eşiniz de müsade etmeseydi.Hiç pişman olmayın.bi süre eşinizi süründürün...

Böyle kıskançlık mevzularinda hep şunu derim.
Kadın aynı şeyi yapsa ne olur erkek ne tepki verir ?
Bir erkek arkadaşınız sizin saçınızı ne bileyim sırtınızı okşayıp dokunup videoya çekse siz de gülseniz bu esnada .
Bakalım eşiniz ne tepki verecek?
Eğer sakin kalabiliyorsa ne var canım arkadaşça diyorsa siz de öyle bu tepki verebilirsiniz.

Hadsizlikte son nokta.
Üzülmeyin.Vurmadan hesap sorsaymışsınız iyiymiş tabi ama o an kendinize hakim olamamanızı anlıyorum.
Video ne mana acaba?Açıkladığında bizi de aydınlatın size zahmet.

Ya videoda kadın eşimin kolundaki sırtındaki karnındaki kaslara dokunuyo ve isimlerini söylüyor bak şurda şu kas var falan diye eşimde videoyu arkadaşına gönderiyor bak kız kaslarımı doğru bilmiş mi diye çıldırdım kendimi odaya kapattım gelince onu görmek istemiyorum ve daha öncede eşim bu kızı motoruna bindirip gezdirmiş bende bunu komşudan duydum eşimi uyarmıştım bir daha onunla konuşmasın diye ve bu kız ne olursa hep eşime soruyo mesela iş toplantısı falan olursa saatini falan hep eşime soruyo bunada kızmıştım gitsin müdüre veya başkasına sorsun demiştim niye hep sana soruyo hatta dün eşim bana ben hep börek yemekten sıkıldım dedi yani benim için dedi bunu bu iş gittikçe kötüleşiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…