• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime vurdum

ya boyle ya..ak kadinlar olduktan sonra nerdeyse kocayi disiriya salamicaz herterden boyle bir kafin cikiyir .Allah sana sabir versin bu videoyu yu gordukten sonra kocani ayni is yerine gondermen bile zor olcak kocan gitti mi kendi kendini yer bitutrrsin

Kendini elleten koca. Bunu videoya ceken/cektiren koca. Sonra videoyu arkadaşına atan koca. Karisi yakalayinca piskin piskin gülüp nolcak yeeaaa diyen koca. Ama yavsak olan kadin. Kocasini disari salmaktan korkacak olan kadin.
Tespitinizi ayakta alkisladim.

Kiz birde daha utaniyom pismanim yazmissin. O edepsiz ahlaksiz pisman olsun dusunsun. Basks bir adam senin vicuduna dokunsaydi acaba nevar bunda olabilir dermiydi hiyar. Siz cok haklisiniz, evede almayin surunsun disarda.

eşin elin karılarıyla iş yerinde oynaşsın bide utanmadan video çeksin sende ay ben nasıl vurdum şakamk yapıyorsun ben suratına tükürür basar giderdim seni takmamış bile ciddiye alsaydı açıklama yapardı kuzum bu adam seni seviyormu?

Ya videoda kadın eşimin kolundaki sırtındaki karnındaki kaslara dokunuyo ve isimlerini söylüyor bak şurda şu kas var falan diye eşimde videoyu arkadaşına gönderiyor bak kız kaslarımı doğru bilmiş mi diye çıldırdım kendimi odaya kapattım gelince onu görmek istemiyorum ve daha öncede eşim bu kızı motoruna bindirip gezdirmiş bende bunu komşudan duydum eşimi uyarmıştım bir daha onunla konuşmasın diye ve bu kız ne olursa hep eşime soruyo mesela iş toplantısı falan olursa saatini falan hep eşime soruyo bunada kızmıştım gitsin müdüre veya başkasına sorsun demiştim niye hep sana soruyo hatta dün eşim bana ben hep börek yemekten sıkıldım dedi yani benim için dedi bunu bu iş gittikçe kötüleşiyo

Sizi uzmek istemem ama bu kadinla kocaniz ya yatmis ya da yatmak uzere. Gercekten zor bir durumdasiniz. Iyice ogrenin aslini astarını.

Ya videoda kadın eşimin kolundaki sırtındaki karnındaki kaslara dokunuyo ve isimlerini söylüyor bak şurda şu kas var falan diye eşimde videoyu arkadaşına gönderiyor bak kız kaslarımı doğru bilmiş mi diye çıldırdım kendimi odaya kapattım gelince onu görmek istemiyorum ve daha öncede eşim bu kızı motoruna bindirip gezdirmiş bende bunu komşudan duydum eşimi uyarmıştım bir daha onunla konuşmasın diye ve bu kız ne olursa hep eşime soruyo mesela iş toplantısı falan olursa saatini falan hep eşime soruyo bunada kızmıştım gitsin müdüre veya başkasına sorsun demiştim niye hep sana soruyo hatta dün eşim bana ben hep börek yemekten sıkıldım dedi yani benim için dedi bunu bu iş gittikçe kötüleşiyo
Esiniz resmen sacmalıyor.Bu ne rahatlık.

Ne yapmalı nasıl bir yol izlemeli çok kötü bir durumdayım

Ya cok boktan bir durum. Benim icin bu bir aldatmadir ya da aldatmaya agir tesebbustur. O yuzden iliskime devam edemem boyle bir sey yasarsam. Ama tabii siz olayi nasil görüyorsunuz o onemli. Eger aralarinda bir sey yokken bu kadar samimilerse esiniz gerçekten cok yavsak biri kusra bakmayin. Simdi açıkça sorsaniz tabii ki inkar edecek. Oneride bulunamadim valla. :KK43: Umarim sizi en az uzecek sekilde sonuçlanır bu mesele.

Çok merak ettim nasıl bu kanıya vardiniz

Esinize bir kadinin ilgisini fark ediyorsunuz ve bu konuda onu uyarıyorsunuz. Mesafe koy ben sevmiyorum diyorsunuz. Sonra bu adam mesafe koymak soyle dursun, bu kadina cesitli yerlerindeki cesitli kaslari elletiyor. Elletmekle kalmiyor, bunu videoya cekiyor. Üstüne bir de arkadasina atiyor. Esimle boyle bir sey yasasam aksi aklima gelmezdi.

Esinize bekar bir erkek gibi davranmamasi gerektigini, motoruna bindirmesi ve videonun evli bir adama yakismayan hareketler oldugunu soyleyebilirsiniz. Eger gercekten yaptiginin yanlis oldugunun farkinda degilse laftan anlamissa bu kiza karsi davranislarinin sizi nasil uzdugunu belki anlar. Eger anlamiyor hala gulup geciyorsa, bu kizin ne oldugunu esinizle olan konusmalarini herseyini takibe alin derim. Ileride daha fazla uzulmemek icin.

Kendini elleten koca. Bunu videoya ceken/cektiren koca. Sonra videoyu arkadaşına atan koca. Karisi yakalayinca piskin piskin gülüp nolcak yeeaaa diyen koca. Ama yavsak olan kadin. Kocasini disari salmaktan korkacak olan kadin.
Tespitinizi ayakta alkisladim.
adam suclu degil demiyom tabiki butun bu olanlara sebep olan kocasi o kadinn yaptiklarida adamin hosuna gidiyir yoksa tepkisini koyar ve videoya cektirmezdi .. o kadinda yav..smasaydi notmal bir sekilde is arkadasi olurdu .simdi konu sahibi ne yapsin nasil bidaha aklinda soru isareti olmafan kocasini ise gondercek

Ya kadina siddet olunca hemen ayaga kalkiyoruz. Bunu desteklememek lazim aslinda ama ic sesim az bile yapmissin diyor. Esinize dokunmamis bile zaten vurusunuz, sakaya almis baksaniza. Labalilige bak. Motora almalar dokunmalar falan. Sert tavrininizi devam ettirin. Takipte kalin tamamen kessin iliskisini.

Esinize bekar bir erkek gibi davranmamasi gerektigini, motoruna bindirmesi ve videonun evli bir adama yakismayan hareketler oldugunu soyleyebilirsiniz. Eger gercekten yaptiginin yanlis oldugunun farkinda degilse laftan anlamissa bu kiza karsi davranislarinin sizi nasil uzdugunu belki anlar. Eger anlamiyor hala gulup geciyorsa, bu kizin ne oldugunu esinizle olan konusmalarini herseyini takibe alin derim. Ileride daha fazla uzulmemek icin.

Konu sahibi sizin bu varsayımlarınızı sanki görmüş gibi anlatmanizdan etkilendi belli. Ya durum çok daha basit birşeyse. Tamam adam hatalı ama vurunda öldürmeyin bir zahmet.

Kafam çok karışık aralarında birşey yoksa bile her an olabilir aklımda hrp şu var kadın ona dokundukça birşey hissetmiş olabilir yada eşim birşey hissedebilir eğer bu bir başlangıçsa ben nasıl engel olacam buna çok sinirlerim bozuk asla eşimin böyle bir şey yapacağına inanmazdım güvenim çok sarsıldı bide kız çok çirkin hiç evlenmemiş 30lu yaşlarda var ben 23 yaşındayım eşim de 33 yaşında haliyle tecrübesizim olgun düşünemiyorum

Back
X