Maşallah babalı kızlı adamın çektiği nedir keşke boşasa sizihaklsınız bir kaç kere babam eşimi haksız yere azarlamıştı ona bile karşılık vermeyip haklsınız baba diyip geçip köşeye oturmuştu ben bu adamı hak ediyor muyum diye düşünmeye başladım 2 gündür...
Konu sahibi erkek. Karısıyla barışmak için parfüm alıp yemek yapmış. Yorumlarını okursanız anlarsınızEsini doven kadinlar var neden olmasin ki
Kıskançlık insana yapmam dediği şeyi yaptırır..Hangi kadın kocasına bir kadın mesaj atıp gel beni al diye yazsa sinirlenmez. O an şok geçirdiniz.Bu çok kötü bir duygu.Belki eşiniz ona güvenmediğiniz için çok kırılmıştır..Açıkça söyleyin kıskançlıktan kendimi kaybettim diye..Ona aslında çok güvendiğiniz için biden şok geçirdiniz..Açık açık konuşun o tepki vermese de duyup düşünecektir..Empati yapmasını söyleyin..Ayrıca babanızla da konuşun ezmesin adamı..Adam saygısız olsa gıkı çıkamaz sessiz olunca ezmeye bayılırlar.evin içinde sessizlik var dayanamaz oldum
peki hanımefendi yorumuzun için teşekkür ederimİyi de senin kadın olmadığın o kadar belli ki...
Kadını dövmüşsün bir de bizi salak yerine koyup barışmak için taktik istiyorsun
haklsınız konuşmaya çalışacağım eşimle açıklayacağımKıskançlık insana yapmam dediği şeyi yaptırır..Hangi kadın kocasına bir kadın mesaj atıp gel beni al diye yazsa sinirlenmez. O an şok geçirdiniz.Bu çok kötü bir duygu.Belki eşiniz ona güvenmediğiniz için çok kırılmıştır..Açıkça söyleyin kıskançlıktan kendimi kaybettim diye..Ona aslında çok güvendiğiniz için biden şok geçirdiniz..Açık açık konuşun o tepki vermese de duyup düşünecektir..Empati yapmasını söyleyin..Ayrıca babanızla da konuşun ezmesin adamı..Adam saygısız olsa gıkı çıkamaz sessiz olunca ezmeye bayılırlar.
Maalesef biraz var gıcıklık.gıcıksınız
Adamın karşısında istediği gibi konuşamıyordur belki tavrından dolayı diye düşündüğüm için öyle yazdım. Vakti zamanında bir yanlış anlaşılmadan dolayı fırlatılan maaş kartlarını ve 3 günlük küslüğü böyle toparlayabilmiştim de aklıma oradan geldi.Ya bu tarz şeyleri yiyen insanlar oluyor mu mektup falan fazla mı film izliyorsunuz benim çok komiğime gidiyorda
Cevap bile vermiyorsun adamı bayaa kırmışsınızevcilleşmek değilde bir anlık sinirdi
Bu iş öyle hediye ile falan çözülecek birşey değil . Empati yapın, size (Allah korusun) eşiniz tokat atsaydi hediye alıp gonlunuzu o şekilde almaya çalışması nasıl hissettirirdi?daha önce babamda çok azarlamıştı haksız yere onun birikimide olabilir ama başkasına kızıp bana tepki gösterceck biride değil
Biraz burnun surtunsun demiştir ve haklida sayılır gibi görünüyor bacım tokat atmışsın hemde haksız olduğun bı konuda yanlış anlaşılmadan önce tam doğrusunu bilip hareket etseydin keşke , umarım düzelir özür dille daha etkliyecii özür dile duygu sömürüsü vs yap , kimseye de sakın anlatma bneceMerhabalar 2 yıllık evliyim eşimi çok seviyorum bana 1 kez olsun hiç sesini bile yükseltmedi yanımda küfür felan etmez çok saygılı bir insan ama 1 ay önce yanlış anlaşılmadan dolayı eşime çok sert bir tokat attım o gündür bu gündür bana bir kelime dahi etmedi 1 aydır ne yatağa geliyor ne ilişkiye giriyoruz yemeğini dışardan yemeye başladı.1 ay içinde kendisine çok yanaştım özür diledim ama ses bile çıkarmadı.Aldatacak bir erkek değil hala evden işe,işten eve geliyor.Yemek yemeye annesigile veya dışarı gidiyor ne yapabilirim lütfen yardım edin
Simdi,Husamettin abi yanlis yapmissin.Merhabalar 2 yıllık evliyim eşimi çok seviyorum bana 1 kez olsun hiç sesini bile yükseltmedi yanımda küfür felan etmez çok saygılı bir insan ama 1 ay önce yanlış anlaşılmadan dolayı eşime çok sert bir tokat attım o gündür bu gündür bana bir kelime dahi etmedi 1 aydır ne yatağa geliyor ne ilişkiye giriyoruz yemeğini dışardan yemeye başladı.1 ay içinde kendisine çok yanaştım özür diledim ama ses bile çıkarmadı.Aldatacak bir erkek değil hala evden işe,işten eve geliyor.Yemek yemeye annesigile veya dışarı gidiyor ne yapabilirim lütfen yardım edin
He tokatçık bi vurmuş adam kafasinı bi yere vurmus kaşı kanamışKonu sahibi darp değil zaten tokatçık dedi
Ne desem boş bundan sonra
Valla yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla eşinize gelen vuruyor giden vuruyor haksız mıyım . Kadına şiddet diye bir kavram olsun istemezdim ama erkeğe de tokat atmak bir şiddettir kusura bakmayın ama haksızsınızBiraz burnun surtunsun demiştir ve haklida sayılır gibi görünüyor bacım tokat atmışsın hemde haksız olduğun bı konuda yanlış anlaşılmadan önce tam doğrusunu bilip hareket etseydin keşke , umarım düzelir özür dille daha etkliyecii özür dile duygu sömürüsü vs yap , kimseye de sakın anlatma bnece
Konu sahibinin konusuna cevaben yazdım sizin yazdiginiza cevap yazmış gibi oldu amaValla yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla eşinize gelen vuruyor giden vuruyor haksız mıyım . Kadına şiddet diye bir kavram olsun istemezdim ama erkeğe de tokat atmak bir şiddettir kusura bakmayın ama haksızsınız
Eski mutlu olduğunuz anlardaki fotolarla slayt yapın, en sonuna da güzel günlerin hatırına beni affet aşkım vs gibi şeyler yazın mailine veya sosyal medyasına atın,yemekler yaptım parfüm aldım mesajlar attım hiç birşey demedi
Niye beni alintiladin bacım anlamadımValla yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla eşinize gelen vuruyor giden vuruyor haksız mıyım . Kadına şiddet diye bir kavram olsun istemezdim ama erkeğe de tokat atmak bir şiddettir kusura bakmayın ama haksızsınız
Eski mutlu olduğunuz anlardaki fotolarla slayt yapın, en sonuna da güzel günlerin hatırına beni affet aşkım vs gibi şeyler yazın mailine veya sosyal medyasına atın,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?