• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EŞİME TOKAT ATTIM 1 AYDIR BENLE KONUŞMUYOR

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
haklsınız bir kaç kere babam eşimi haksız yere azarlamıştı ona bile karşılık vermeyip haklsınız baba diyip geçip köşeye oturmuştu ben bu adamı hak ediyor muyum diye düşünmeye başladım 2 gündür...
Maşallah babalı kızlı adamın çektiği nedir keşke boşasa sizi ;)

evin içinde sessizlik var dayanamaz oldum
Kıskançlık insana yapmam dediği şeyi yaptırır..Hangi kadın kocasına bir kadın mesaj atıp gel beni al diye yazsa sinirlenmez. O an şok geçirdiniz.Bu çok kötü bir duygu.Belki eşiniz ona güvenmediğiniz için çok kırılmıştır..Açıkça söyleyin kıskançlıktan kendimi kaybettim diye..Ona aslında çok güvendiğiniz için biden şok geçirdiniz..Açık açık konuşun o tepki vermese de duyup düşünecektir..Empati yapmasını söyleyin..Ayrıca babanızla da konuşun ezmesin adamı..Adam saygısız olsa gıkı çıkamaz sessiz olunca ezmeye bayılırlar.

Kıskançlık insana yapmam dediği şeyi yaptırır..Hangi kadın kocasına bir kadın mesaj atıp gel beni al diye yazsa sinirlenmez. O an şok geçirdiniz.Bu çok kötü bir duygu.Belki eşiniz ona güvenmediğiniz için çok kırılmıştır..Açıkça söyleyin kıskançlıktan kendimi kaybettim diye..Ona aslında çok güvendiğiniz için biden şok geçirdiniz..Açık açık konuşun o tepki vermese de duyup düşünecektir..Empati yapmasını söyleyin..Ayrıca babanızla da konuşun ezmesin adamı..Adam saygısız olsa gıkı çıkamaz sessiz olunca ezmeye bayılırlar.
haklsınız konuşmaya çalışacağım eşimle açıklayacağım

Maalesef biraz var gıcıklık.
Ama işte ağzı var dili yok adama şiddeti de görmezden gelip ay şöyle yap böyle yap barış diyemem.
Umarım adam sizden boşanınca mutlu bir ilişkisi olur, kendisi gibi naif birini bulur.

Ya bu tarz şeyleri yiyen insanlar oluyor mu mektup falan fazla mı film izliyorsunuz benim çok komiğime gidiyorda :70:
Adamın karşısında istediği gibi konuşamıyordur belki tavrından dolayı diye düşündüğüm için öyle yazdım. Vakti zamanında bir yanlış anlaşılmadan dolayı fırlatılan maaş kartlarını ve 3 günlük küslüğü böyle toparlayabilmiştim de aklıma oradan geldi.

daha önce babamda çok azarlamıştı haksız yere onun birikimide olabilir ama başkasına kızıp bana tepki gösterceck biride değil
Bu iş öyle hediye ile falan çözülecek birşey değil . Empati yapın, size (Allah korusun) eşiniz tokat atsaydi hediye alıp gonlunuzu o şekilde almaya çalışması nasıl hissettirirdi?

Merhabalar 2 yıllık evliyim eşimi çok seviyorum bana 1 kez olsun hiç sesini bile yükseltmedi yanımda küfür felan etmez çok saygılı bir insan ama 1 ay önce yanlış anlaşılmadan dolayı eşime çok sert bir tokat attım o gündür bu gündür bana bir kelime dahi etmedi 1 aydır ne yatağa geliyor ne ilişkiye giriyoruz yemeğini dışardan yemeye başladı.1 ay içinde kendisine çok yanaştım özür diledim ama ses bile çıkarmadı.Aldatacak bir erkek değil hala evden işe,işten eve geliyor.Yemek yemeye annesigile veya dışarı gidiyor ne yapabilirim lütfen yardım edin :KK43:
Biraz burnun surtunsun demiştir ve haklida sayılır gibi görünüyor bacım tokat atmışsın hemde haksız olduğun bı konuda yanlış anlaşılmadan önce tam doğrusunu bilip hareket etseydin keşke , umarım düzelir özür dille daha etkliyecii özür dile duygu sömürüsü vs yap , kimseye de sakın anlatma bnece 👍

Merhabalar 2 yıllık evliyim eşimi çok seviyorum bana 1 kez olsun hiç sesini bile yükseltmedi yanımda küfür felan etmez çok saygılı bir insan ama 1 ay önce yanlış anlaşılmadan dolayı eşime çok sert bir tokat attım o gündür bu gündür bana bir kelime dahi etmedi 1 aydır ne yatağa geliyor ne ilişkiye giriyoruz yemeğini dışardan yemeye başladı.1 ay içinde kendisine çok yanaştım özür diledim ama ses bile çıkarmadı.Aldatacak bir erkek değil hala evden işe,işten eve geliyor.Yemek yemeye annesigile veya dışarı gidiyor ne yapabilirim lütfen yardım edin :KK43:
Simdi,Husamettin abi yanlis yapmissin.
Ama esin de hatali:işsiz:
Sen ilk sesini yukselttiginde seni ahira baglasa ayagini denk alirdin,sizi tepesine cikaran da yine askindan "geberen" kadinlar...

Biraz burnun surtunsun demiştir ve haklida sayılır gibi görünüyor bacım tokat atmışsın hemde haksız olduğun bı konuda yanlış anlaşılmadan önce tam doğrusunu bilip hareket etseydin keşke , umarım düzelir özür dille daha etkliyecii özür dile duygu sömürüsü vs yap , kimseye de sakın anlatma bnece 👍
Valla yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla eşinize gelen vuruyor giden vuruyor haksız mıyım . Kadına şiddet diye bir kavram olsun istemezdim ama erkeğe de tokat atmak bir şiddettir kusura bakmayın ama haksızsınız

Valla yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla eşinize gelen vuruyor giden vuruyor haksız mıyım . Kadına şiddet diye bir kavram olsun istemezdim ama erkeğe de tokat atmak bir şiddettir kusura bakmayın ama haksızsınız
Konu sahibinin konusuna cevaben yazdım sizin yazdiginiza cevap yazmış gibi oldu ama

Niye beni alintiladin bacım anlamadım 😳

Psikolojik destek almaya baslayin. Kendinize ceki düzen vermeye calistiginizi görse belki yumsar. Eklemek isterim: tokat atmak.cok asaglayici ve onur kirici bir hareket. Adamin yerinde olsam sizinle olan iliskimi sorgulardim. Ve bu yukarda yazdiginiz gibi yemek yapip veya gecelik giyerek halledecek bisey degil

Eski mutlu olduğunuz anlardaki fotolarla slayt yapın, en sonuna da güzel günlerin hatırına beni affet aşkım vs gibi şeyler yazın mailine veya sosyal medyasına atın,

Bunu nargile içen , bütün gün piyasa yapan, piyasa erkekleri aldattıkları kızlara yapmıyor muydu? :bicak:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back