- 24 Ağustos 2020
- 2.987
- 7.504
- 108
Umarım herkes bir gün hakettiğini yaşar diyorum ve ban yemek istemiyorumKonu sahibi darp değil zaten tokatçık dedi
Ne desem boş bundan sonra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım herkes bir gün hakettiğini yaşar diyorum ve ban yemek istemiyorumKonu sahibi darp değil zaten tokatçık dedi
Ne desem boş bundan sonra
Eh yani ailece şamar oğlanına döndüreceğiniz adam bulmak kolay değil tabi, sizde haklısınız.onsuz yaşayamam ki
Onsuz yaşayamayacağınız adamın bi ağzına m.çmadığınız kalmış(babanız +sizin) sessiz diye ,onsuz yaşayamam ki
evin içinde sessizlik var dayanamaz oldumOnsuz yaşayamayacağınız adamın bi ağzına m.çmadığınız kalmış(babanız +sizin) sessiz diye ,
Televizyon açın.evin içinde sessizlik var dayanamaz oldum
Ben daha simdiye kadar tek bi konuda yuvani yikma diyen kimseyi gormedim.Bu kk enteresan ha, dayak yiyen kadin olsa yuvani yikma derler. Erkek olunca yok efendim erkeklik gururu var, vay aman bosansa yeridir filan.
Ozur dileyeceksiniz. Karsiniza alacaksiniz ciddi ciddi ozur dileyeceksiniz. Affederse ne ala affetmezse bosanacaksiniz.
Derya kız ismimi olur yaa aile faciasına sebep olmuş yıllar önce bende atmıştım eşime Beşiktaş GS maçında deli etmişti beni yeniliyoruz diye.. tabi bende fanatik o günü hatırladım ben GS maçına bilet bulmuştum derbi öyle affettirmistim kendimi ..derya adında bir erkek arkadaşı 11 de gel beni almaya yazmış halısaha için 11-12 (gece)saatleri arasında bende deryayı kadın sandım bu ne dedim tam o açıklarken vurdum kafası dolaba çarpıp kanadı sonra ben deryayı aradım ama derya erkekmiş...
Başka neler yaparsınız bir anlık sinirle?evcilleşmek değilde bir anlık sinirdi
nedenkiHelal olsun, keşke bir tanede yumruk atsaydın.
gıcıksınızTelevizyon açın.
Karına tokat atıp kadın forumuna üye olup bizden karınla barışmak için taktik mi istiyorsun Osman abi..Merhabalar 2 yıllık evliyim eşimi çok seviyorum bana 1 kez olsun hiç sesini bile yükseltmedi yanımda küfür felan etmez çok saygılı bir insan ama 1 ay önce yanlış anlaşılmadan dolayı eşime çok sert bir tokat attım o gündür bu gündür bana bir kelime dahi etmedi 1 aydır ne yatağa geliyor ne ilişkiye giriyoruz yemeğini dışardan yemeye başladı.1 ay içinde kendisine çok yanaştım özür diledim ama ses bile çıkarmadı.Aldatacak bir erkek değil hala evden işe,işten eve geliyor.Yemek yemeye annesigile veya dışarı gidiyor ne yapabilirim lütfen yardım edin
:/ keşke böyle yorumlar yapacağınıza işe yarar bir kaç taktik versenizKarına tokat atıp kadın forumuna üye olup bizden karınla barışmak için taktik mi istiyorsun Osman abi..
Size yapılırsa bizde helal olsun diyelim o zaman. Hadi kismet bakalim. Gün devran misali.kendimden bunu yazarken.Helal olsun, keşke bir tanede yumruk atsaydın.
:/ keşke böyle yorumlar yapacağınıza işe yarar bir kaç taktik verseniz
Ya bu tarz şeyleri yiyen insanlar oluyor mu mektup falan fazla mı film izliyorsunuz benim çok komiğime gidiyordaİçinizden geçen her şeyi bir mektup haline getirin ya mail atın ya yazıp cüzdenına cebine bir yere koyun, tekrarlamayacağınıza ikna edecek ne varsa yapın ama bu kin bir tokadın kininden fazla sanki, birikmiş başka şeyler de olmalı, kendinizde düzeltmeniz gereken çok şey olduğunu hissediyorum, bi iç hesaplaşma yapsanız iyi olur
Esini doven kadinlar var neden olmasin kiİyi de senin kadın olmadığın o kadar belli ki...
Kadını dövmüşsün bir de bizi salak yerine koyup barışmak için taktik istiyorsun