sen öyle yaparsında ben yapamamyaptığının affedilir bir yanı yok.
ama olmam da Allah korusun yerinde ben olsaydım bu kadar özur dilemezdim, 1 ay boyunca, 2 kere derdim konuşurdum yanlışlıkla oldu falan diye, sonrasında akışına bırakırdım, hatta ailemin evine gider kafa dinlerdin, duzeleceği varsa duzelsin, duzeleceği yoksa da bitsin diye. adam affedeceği varsa şimdiye kadar affederdi derdim. yoksa da yapmışım bir hata Allah da belamı vermiş der köşeme çekilirdim.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
EŞİME TOKAT ATTIM 1 AYDIR BENLE KONUŞMUYOR
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Şubat 2018
- 25.505
- 109.870
- 598
Uzunca bir mektup yazın onu ne kadar sevdiğinizden ne kadar kıskandığıniza damardan biseyler yaz belki işe yarar
O bu durumda ise yaramaz. Cünkü mektupda yine konu sahibi,"sevgisi", kiskancligi felan yine konu olur. Adama saygisiz ve onur kirici davrandigi degil. O konuda kendini düzeltmesi lazim evlilik devam derse. Yoksa sevdim, kiskandim diye esini öldüreni de görüyoruz
- 10 Kasım 2014
- 8.951
- 1
- 15.774
- 388
- 44
- 25 Temmuz 2013
- 12.850
- 52.676
- 798
Bozulmuş bu der gibi.Niye barışmıyorsun diye 1 tokat daha at düzelir belki
- 7 Aralık 2018
- 6.808
- 17.713
- 248
- 27
- 26 Aralık 2019
- 356
- 535
- 53
- 54
- 25 Temmuz 2013
- 12.850
- 52.676
- 798
Ya anlamıyorm bu eller bu kadar mı sahipsiz kontrolünz mü yok.. Tokat ne ya.. Büyük konuşmak istemem ama eşim bana vursa daha dönüp ardına bakmam.. İyi yine siznle aynı eve giriyorMerhabalar 2 yıllık evliyim eşimi çok seviyorum bana 1 kez olsun hiç sesini bile yükseltmedi yanımda küfür felan etmez çok saygılı bir insan ama 1 ay önce yanlış anlaşılmadan dolayı eşime çok sert bir tokat attım o gündür bu gündür bana bir kelime dahi etmedi 1 aydır ne yatağa geliyor ne ilişkiye giriyoruz yemeğini dışardan yemeye başladı.1 ay içinde kendisine çok yanaştım özür diledim ama ses bile çıkarmadı.Aldatacak bir erkek değil hala evden işe,işten eve geliyor.Yemek yemeye annesigile veya dışarı gidiyor ne yapabilirim lütfen yardım edin
- 20 Kasım 2017
- 2.747
- 7.952
- 158
- 39
Karşınıza alıp samimi bir şekilde özür dileyin. Belli ki dolaylı yoldan özürden kaçma diyebileceğim davranışlar (iyi yemek yapma vb) yeterli değil, daha net olmanız lazım.
Ama/şu/bu demeden bahane göstermeden kendinizi haklı çıkarmaya çalışmadan dümdüz özür dileyin toparlanacaktır. Eğer benzer sorunları engellemek için yapabileceklerinizi söylerseniz çok daha etkili olur.
1 (Bir) koca ay geçmiş, beklemez kimse acele edin
Ama/şu/bu demeden bahane göstermeden kendinizi haklı çıkarmaya çalışmadan dümdüz özür dileyin toparlanacaktır. Eğer benzer sorunları engellemek için yapabileceklerinizi söylerseniz çok daha etkili olur.
1 (Bir) koca ay geçmiş, beklemez kimse acele edin
- 27 Aralık 2020
- 815
- 1.245
- 33
- 34
Onuru gururu kırilmiş. Kendi onurunuzu biraz önune sermeniz lazin. Basit birsey degil. Bir de neyden tokat attiniz acaba . O sebebe de bakmak lzm. Onunla alakasi olmayan birseyse yani daha da zoruna gitmistir. Ne biliyim bol bol misafir cagrin belko konusmak zorunda kalir yavas yavas konusur. Cunku bir kere konustumu aa tekrar kuseyim yapamaz. ErirMerhabalar 2 yıllık evliyim eşimi çok seviyorum bana 1 kez olsun hiç sesini bile yükseltmedi yanımda küfür felan etmez çok saygılı bir insan ama 1 ay önce yanlış anlaşılmadan dolayı eşime çok sert bir tokat attım o gündür bu gündür bana bir kelime dahi etmedi 1 aydır ne yatağa geliyor ne ilişkiye giriyoruz yemeğini dışardan yemeye başladı.1 ay içinde kendisine çok yanaştım özür diledim ama ses bile çıkarmadı.Aldatacak bir erkek değil hala evden işe,işten eve geliyor.Yemek yemeye annesigile veya dışarı gidiyor ne yapabilirim lütfen yardım edin
- 15 Kasım 2014
- 1.234
- 1.732
- 133
İşinde gücünde olan adama, neyinden şüphelendiniz de şiddet uyguladınız yahu? Aynı şey size yapılmış olsaydı, buradaki tonlarca üye o adamın asla değişmeyeceğini söyler, sizi boşanmanız için cesaretlendirirdi.
Aynı şey eşiniz için geçerlidir. Ve sizi affetmeme hakkına da sonuna kadar sahiptir.
Diyelim ki sizi affetti, bir daha ona zarar vermeyeceğiniz ne malum? Umarım boşanır sizden.
Aynı şey eşiniz için geçerlidir. Ve sizi affetmeme hakkına da sonuna kadar sahiptir.
Diyelim ki sizi affetti, bir daha ona zarar vermeyeceğiniz ne malum? Umarım boşanır sizden.
- 24 Ekim 2019
- 7.414
- 43.264
- 548
Bence de boşansınPinhan tabi ölmüş olamaz da bir ayda kokardı ne kadar kış olsa da evler sıcak, adam darp raporu alip bosayabilirdi.
Eşine sesleniyorum
"Boşan Bence"
- 11 Mayıs 2015
- 1.912
- 8.173
- 158
Adamı şamaroğlanina cevirmissiniz resmendaha önce babamda çok azarlamıştı haksız yere onun birikimide olabilir ama başkasına kızıp bana tepki gösterceck biride değil
- 15 Kasım 2014
- 4.159
- 11.066
- 558
Ya neyin yarışına girdin kendi içinde? Şiddet eğilimiyse sanane? Abi her yoruma muhalefet olmaktan vazgeçin. Valla kafanıza yazık.Pardon? Burda farkli bir fikir olabilir mi ya yumruk atmak fikir degil siddete egiliim.
Densiz istek derken?
Senin isteğin ve destekledigin şeyi sana söyledim ben. O sebeple densiz ben olmuyorum
Kendi düşüncen, benim yazdıklarıma ters diye ãy sen yaşarsın inşallaha bağladın.
Hadi abi hadi..
- 20 Şubat 2015
- 4.983
- 8.581
- 158
- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
Yorumlarini okurken benYa neyin yarışına girdin kendi içinde? Şiddet eğilimiyse sanane? Abi her yoruma muhalefet olmaktan vazgeçin. Valla kafanıza yazık.
Kendi düşüncen, benim yazdıklarıma ters diye ãy sen yaşarsın inşallaha bağladın.
Hadi abi hadi..
- 15 Ekim 2016
- 6.531
- 11.762
- 248
Ben hic görmedim kk da dayak yiyen kadina yuvani yikma yazani varsada 1 2 tane kendini bilmezdir ..şiddetin erkegi kadini yok siddet şiddettir affida olmaz olursa devami gelirBu kk enteresan ha, dayak yiyen kadin olsa yuvani yikma derler. Erkek olunca yok efendim erkeklik gururu var, vay aman bosansa yeridir filan.
Ozur dileyeceksiniz. Karsiniza alacaksiniz ciddi ciddi ozur dileyeceksiniz. Affederse ne ala affetmezse bosanacaksiniz.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.