• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EŞİME TOKAT ATTIM 1 AYDIR BENLE KONUŞMUYOR

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
derya adında bir erkek arkadaşı 11 de gel beni almaya yazmış halısaha için 11-12 (gece)saatleri arasında bende deryayı kadın sandım bu ne dedim tam o açıklarken vurdum kafası dolaba çarpıp kanadı sonra ben deryayı aradım ama derya erkekmiş...
Vallahi eşiniz iyi bir aile terbiyesi almış gibi duruyor affetmese haksız değil siz sinirlerinize hakim olabilecekmisiniz bir daha haksızlık yapıldığında eşinizi savunacak misiniz? Samimiyetle ozurdileyin birdaha tekrarı olmiyacagini garanti edin ..

ne gibi süprizler en sevdiği yemekleri yaptım en çok hoşuna giden geceliklerimi giydim yüzüme bile bakmadı
Mektup yazın gerçekten üzgün olduğunuzu anlatin çok üzgün olduğunuzu gösterin pes etmeyin kimse kimse tokat atmamalı yani ortada bisey yokmuş haklı . Onu düşündüğünüzü gösteren şeyler yapmaya devam edin. Olmadi bi büyüğunuzu sokun araya çaktırmadan.

yemek yapip gecelik giymekle olacak is mi? dogru durust konusun aciklayin kendinizi bir daha olmayacagina dair ikna edici olun yani ve cidden de yapmayin bir daha.

onunu sonunu bilmedigim icin bosanin vs diyemem ama siz pek pismanliginizi ifade edebiliyor gibi degilsiniz. kimse affetmez su durumda.
Adama hem karısı hem kp i yapmadığını bırakmamış karısı hala gecelik giydim diyor gerçekten şaka gibi ya.

Vallahi eşiniz iyi bir aile terbiyesi almış gibi duruyor affetmese haksız değil siz sinirlerinize hakim olabilecekmisiniz bir daha haksızlık yapıldığında eşinizi savunacak misiniz? Samimiyetle ozurdileyin birdaha tekrarı olmiyacagini garanti edin ..
haklsınız ailesi çok hoşgörülü anlayışlı

Bu kk enteresan ha, dayak yiyen kadin olsa yuvani yikma derler. Erkek olunca yok efendim erkeklik gururu var, vay aman bosansa yeridir filan.

Ozur dileyeceksiniz. Karsiniza alacaksiniz ciddi ciddi ozur dileyeceksiniz. Affederse ne ala affetmezse bosanacaksiniz.
Kusura bakmayın da bu yorum şaka gibi kk da cok nadir kadın var yuvani yikma diyen.
Girin bakın cogu siddet konusunda bosan yazılıyor konu sahibine.

Hatta suan ben hayret icindeyim. Kocasina tokati basmış ama gonlunu al ona surprjz yap denmis. Bir kadin kocam vurdu sonra sürpriz yaptı affettim dese burda linc yerdi.

Ya da ozur diledi bende afetmedim bana tokat attigi icin o da seni bosayacagım dedi dese kadın .... gitsin boşansin denir.

Tekrar söylüyorum Kk da cogu üye siddet olayina bosan diyor 1-2 çıkıyor huyuna git diyen suan olduğu gibi.

Iki cins icinde bosansa yeridir, gururu var sozu gecerlidir vay efendimlik durum yok yani.
Iki cinsiyett icinde ayni kabalık ve kötü durum.
Boyle denmedigi halde bu sekilde kk kadinlari erkek yapsa affet der diye genellemeniz hic hos değil zaten doğru da degil. Konulara bakarsiniz.

Şükür ki adamın da sonunda gururuna dokunmuş
İnşallah gurur yaparda kurtulur bu evlilikten yazık günah adama. Adam kadına yapsaydı bunları burada hepimiz ayrıl boşan o adamdan derdik. Adam burda olsa keşkede aynı şeyleri ona söylesek.

İnşallah gurur yaparda kurtulur bu evlilikten yazık günah adama. Adam kadına yapsaydı bunları burada hepimiz ayrıl boşan o adamdan derdik. Adam burda olsa keşkede aynı şeyleri ona söylesek.
Konu sahibi darp değil zaten tokatçık dedi 🤦‍♀️
Ne desem boş bundan sonra

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back