- 2 Ekim 2020
- 802
- 828
- 33
Evet bende onu farkettim, sorun değilKonu sahibinin konusuna cevaben yazdım sizin yazdiginiza cevap yazmış gibi oldu ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bende onu farkettim, sorun değilKonu sahibinin konusuna cevaben yazdım sizin yazdiginiza cevap yazmış gibi oldu ama
Yok daha nelerderya adında bir erkek arkadaşı 11 de gel beni almaya yazmış halısaha için 11-12 (gece)saatleri arasında bende deryayı kadın sandım bu ne dedim tam o açıklarken vurdum kafası dolaba çarpıp kanadı sonra ben deryayı aradım ama derya erkekmiş...
Ne dediğinizi anlamadım,ben sayfaları okumadım ilk başlığa ve konu sahibinin bana yazdığı mesaja hitaben yazdımBunu nargile içen , bütün gün piyasa yapan, piyasa erkekleri aldattıkları kızlara yapmıyor muydu?
Anladığım kadarıyla eşinize gelen vuruyor giden vuruyor haksız mıyım ? Kadına şiddet diye bir olgu olmasın isterdim ama eşinize tokat atmak da bir şiddet yani her türlü. Eşiniz bir yanlış anlaşılma dolayısıyla size tokat atsaydi Allah'ım korusun ve siz buraya eşim bana tokat attı diye yazsaydınız biz burdan eşinize bayaa bir saydırırdık. İşiniz zor Allah'ım yardım etsin .annem hep eşimi savunurdu babamlada araları çok iyi ama çokmu saygılı bilmiyorum babam bile bazen başına çıkıyor
darp yok lütfen
Ayy inanamıyorumYok daha neler
Ne demek yok. Adama tokat atmışsınız, başını bi yere çarpmış. Sonra yemekle gecelikle gönül almaya çalışıyorsunuz. Bu hareket çok tanıdık, karısını döven erkekler de 3 gün sonra güller alıyor karılarının ayaklarının altını öpüyorlar. Daha sonra daha beter dövüyorlar. Yemek gecelikten önce tedavi olmanız lazım. Adam o gün darp raporu alsaydı başınız dertteydi.darp yok lütfen
sert tokat darptan sayilmiyor demek ki, kafa falanmı atmak lazım kiSert bir tokat darp degil mi? Benim türkcem mi yetmiyor yine. Biri aydinlatsin
ne boşanması yaMaalesef biraz var gıcıklık.
Ama işte ağzı var dili yok adama şiddeti de görmezden gelip ay şöyle yap böyle yap barış diyemem.
Umarım adam sizden boşanınca mutlu bir ilişkisi olur, kendisi gibi naif birini bulur.
diyor ki o tokatla bu adam seni eninde sonunda boşar, ordan yola cikarak yazmis arkadas sanirimne boşanması ya
Bugün affetse yarın yine tokat yiyecek ya o bakımdan. İlla bir gün eeeh yeter bee diyecek ve çekip gidecek.ne boşanması ya
Valla burada da orantısız güç var. Adama nasıl tokat attıysa artık o hızla adamın kafası gidip dolaba çarpmış kanamış falan. Belki de adam beyin kanamasından öldü ama farkında değiller. Sesi çıkmıyor, hiçbir şeye cevap vermiyor, hiçbir şeye tepki vermiyor diyor baksaniza.Eşiniz de o an refleksle size vursaydı şimdi darp raporu kovalıyordunuz.
Evet erkek vurunca daha çok tepki çekiyor çünkü orantısız güç.
Ama yine de büyük hata etmişsiniz.
Utanın kendinizden.
ne gibi süprizler en sevdiği yemekleri yaptım en çok hoşuna giden geceliklerimi giydim yüzüme bile bakmadı
Leopar desenli tayt değil miydi o?Bakmaz tabii ki. Çünkü geceliğin kırmızı olması lazım. Kırmızı gecelik giyin bi de.