• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EŞİME TOKAT ATTIM 1 AYDIR BENLE KONUŞMUYOR

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
annem hep eşimi savunurdu babamlada araları çok iyi ama çokmu saygılı bilmiyorum babam bile bazen başına çıkıyor
Anladığım kadarıyla eşinize gelen vuruyor giden vuruyor haksız mıyım ? Kadına şiddet diye bir olgu olmasın isterdim 😔ama eşinize tokat atmak da bir şiddet yani her türlü. Eşiniz bir yanlış anlaşılma dolayısıyla size tokat atsaydi Allah'ım korusun ve siz buraya eşim bana tokat attı diye yazsaydınız biz burdan eşinize bayaa bir saydırırdık. İşiniz zor Allah'ım yardım etsin .

adami tokatlamissiniz ustelik size sesini bile yukseltmeyen bir adami, konunun sonuna birde aldatacak bir erkek değil yazmaniz bana cok garip ve sacma geldi.
kimsenin kimseye siddet gostermeye hakki yok, adam sizi tokatlasa belkide coktaaan bosanma davasini darp raporunu maddi manevi tazminat listelerini onune koymustunuz, yine iyi adam sadece konusmuyormuş.
bazi insanların gururu herşeyden önce gelir, bayanda olsa erkekte olsa yapacagi harekete karsisinda ki insanin verecegi tepkiyi once bir dusunmeli bence.
haketmişsiniz maalesef bu tepkiyi belki de daha fazlasini

darp yok lütfen
Ne demek yok. Adama tokat atmışsınız, başını bi yere çarpmış. Sonra yemekle gecelikle gönül almaya çalışıyorsunuz. Bu hareket çok tanıdık, karısını döven erkekler de 3 gün sonra güller alıyor karılarının ayaklarının altını öpüyorlar. Daha sonra daha beter dövüyorlar. Yemek gecelikten önce tedavi olmanız lazım. Adam o gün darp raporu alsaydı başınız dertteydi.

Eğer eşiniz size tokat atsaydı ; tüm üyeler “Şiddetin ilki olmaz, devamı mutlaka gelir, ayrılın !” yazarlardı. Fakat Kadın böyle yapınca ne hikmetse gönlünü alın, süpriz yapın bla bla bla...

Kimsenin kimseye şiddet göstermeye hakkı yok. Adam ayrılırsa da efendi efendi saygı duyun .

Eşiniz de o an refleksle size vursaydı şimdi darp raporu kovalıyordunuz.

Evet erkek vurunca daha çok tepki çekiyor çünkü orantısız güç.
Ama yine de büyük hata etmişsiniz.
Utanın kendinizden.
Valla burada da orantısız güç var. Adama nasıl tokat attıysa artık o hızla adamın kafası gidip dolaba çarpmış kanamış falan. Belki de adam beyin kanamasından öldü ama farkında değiller. Sesi çıkmıyor, hiçbir şeye cevap vermiyor, hiçbir şeye tepki vermiyor diyor baksaniza.

Ya hala erkek diyor. Konu sahibi erkek olan sensin. Kadını dövmüşsün. Bir de burda insanları kandırıyorsun.

Ya yorumları bile bağırıyor ben adamım diye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back