- 15 Ekim 2016
- 6.531
- 11.762
- 248
Şamar oğlanına dönmüş zavalliEşiniz haklı babanız haksız yere azarlıyor siz tokat atıyorsunuz ne yapmasını beklerdiniz niye tokat attınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şamar oğlanına dönmüş zavalliEşiniz haklı babanız haksız yere azarlıyor siz tokat atıyorsunuz ne yapmasını beklerdiniz niye tokat attınız
Aaa bir de gecelik giyip herifi yataga atipmi barisacak ne gunlere kaldik yarabbimBabası azarlıyor, kızı tokat atıyor, nesiniz tam olarak?
Gecelik giyip tokat attığınız eşinizle barışmaya çalışmakta ne tür bir ne yapacağını bilmemezliktir
Eşiniz biraz daha sürtsün burnunuzu, ne siz ne de ailenizden başka bir saygısızlık yapmasın eşinize.
Siz zaten iyi bir eş olsanız babanız eşinizi azarlayamazdı, oradan belli saygısızlığınız.
Bu seferde o yatak odasına kacacak iyisimi birak biraz kendi haline birakArkadaşlar daha demin eve geldi direk boynuna sarıldım öptüm birşey demedi.Hep böylemi sürecek özür dilerim çok pişmanım dedim yine cevap vermedi sadece yatak odasına üstünü değiştirmeye giderken;Ben senden çocuk yapmaya korkuyorum,çocuğumuzuda döversin diye korkuyorum dedi.Çok ağrıma gitti şimdi ben yatak odasındayım o oturma odasında yatıyor gidip yanına mı yatsam ?
Hiçbir zaman konu ne olursa olsun karşınızdaki kişi açıklama yapmadan yargılama yapmayın. Önce dinleseydin evet ismi ve mesajı görünce eminim elin ayağın titremiştir bir an. Ama keşke önce bi dinleseydin. Kadına şiddetin her türlüsüne karşıyken, erkeğe yapılanı da görmezden gelemeyiz. Düşünsene, gururu ayaklar altında kaldı o tokatla. İncindi, kırıldı, hatta soğudu senden. Kesinlikle affettir kendini. Özür dile pişmanlığını çok kez dile getir. Offf kötü olmuş yaa, valla karışık bi durum..derya adında bir erkek arkadaşı 11 de gel beni almaya yazmış halısaha için 11-12 (gece)saatleri arasında bende deryayı kadın sandım bu ne dedim tam o açıklarken vurdum kafası dolaba çarpıp kanadı sonra ben deryayı aradım ama derya erkekmiş...
Peki babanız,eşinizi haksız yere azarlarken siz naptınız? Evin şamar oğlanı mı bu çocuk ?Gelen azarlasın giden tokatlasın.Yazik adama, inşallah bi an önce kurtarır kendini bu durumdan.daha önce babamda çok azarlamıştı haksız yere onun birikimide olabilir ama başkasına kızıp bana tepki gösterceck biride değil
Ben olsam eve yatmayada gelmemhaklsınız bir kaç kere babam eşimi haksız yere azarlamıştı ona bile karşılık vermeyip haklsınız baba diyip geçip köşeye oturmuştu ben bu adamı hak ediyor muyum diye düşünmeye başladım 2 gündür...
Ben olsam bende konuşmam insan anlamadan dinlemeden fevri davranmamalı cok pişman olduğunu dile getir bence oturup konusunMerhabalar 2 yıllık evliyim eşimi çok seviyorum bana 1 kez olsun hiç sesini bile yükseltmedi yanımda küfür felan etmez çok saygılı bir insan ama 1 ay önce yanlış anlaşılmadan dolayı eşime çok sert bir tokat attım o gündür bu gündür bana bir kelime dahi etmedi 1 aydır ne yatağa geliyor ne ilişkiye giriyoruz yemeğini dışardan yemeye başladı.1 ay içinde kendisine çok yanaştım özür diledim ama ses bile çıkarmadı.Aldatacak bir erkek değil hala evden işe,işten eve geliyor.Yemek yemeye annesigile veya dışarı gidiyor ne yapabilirim lütfen yardım edin
Bence konu fake ya. Osmanlı tokadı mi attın naptın da adamın kafa dolaba çarpıp kanayacak. Kesin fake.derya adında bir erkek arkadaşı 11 de gel beni almaya yazmış halısaha için 11-12 (gece)saatleri arasında bende deryayı kadın sandım bu ne dedim tam o açıklarken vurdum kafası dolaba çarpıp kanadı sonra ben deryayı aradım ama derya erkekmiş...
Arkadaşlar daha demin eve geldi direk boynuna sarıldım öptüm birşey demedi.Hep böylemi sürecek özür dilerim çok pişmanım dedim yine cevap vermedi sadece yatak odasına üstünü değiştirmeye giderken;Ben senden çocuk yapmaya korkuyorum,çocuğumuzuda döversin diye korkuyorum dedi.Çok ağrıma gitti şimdi ben yatak odasındayım o oturma odasında yatıyor gidip yanına mı yatsam ?
Konuşarak çözmek yerine proplemlerinizi şiddete kapılmak neden adamı sessiz bulmuşsunuz tebesine çıkmışsınız şiddetin kadını yada erkeği yoktur yine helal olsun sizin seviyenize düşmemiş eşinizin adına üzüldümhaklsınız bir kaç kere babam eşimi haksız yere azarlamıştı ona bile karşılık vermeyip haklsınız baba diyip geçip köşeye oturmuştu ben bu adamı hak ediyor muyum diye düşünmeye başladım 2 gündür...
nedense okadar güldümkî basligi
Okuyunca.
Osmanli tokatiydi heralde, kendine hala gelememis.
Affettirmek icin güzellikler yapsaydin bari
evcilleşmek değilde bir anlık sinirdi