Eşime ne b.k yariyorsun dedim

Ama tek bir doğru vardır mesela hırsızlık yapmak yanlış gibi yalan söylemek doğru değil gibi ortada bir saygısızlık var ve çoğu insan hala cesaretlendiriyo herkes herkesin yazdıklarına yorum yapabilir ama birde Türk aile yapısı ve ahlakı var öyle değilmi o zaman hiç kimse bunuda gözardı etmeden yorumunu yapacak

Anlamadığın şu: herkes kendine göre doğruyu yazıyor zaten

O tek doğru da senin yasak olmasına rağmen büyük harflerle yazdıkların mı?

Bana göre de kendi yazdıklarım doğru

Biz kayınpederin evinde yaşayınca niye ezik psikolojide olmuyoruz? Erkeklerin bizden gururlu ya da güçlü olduklarını siz onlara empoze ediyorsunuz ki kendilerini kral sanıyorlar.
Siz orayami takildiniz ben soylenen hakaretdeyim dogru bir konusma tarzimi eşe karşı siz istermisiniz esiniz size o sekilde konusmasini biraz empati kurun lütfen

Tanımadığı insana cart diye paragöz demekte yazıklar olsun diye büyük büyük konuşmak da saygısızlık

Türk aile yapısı nedir ayrıca

Siz orayami takildiniz ben soylenen hakaretdeyim dogru bir konusma tarzimi eşe karşı siz istermisiniz esiniz size o sekilde konusmasini biraz empati kurun lütfen
Tabii ki istemem, ama bebek varken ben keyfi iş bıraksam, habire iş değiştirsem bi silkelenmem için ağır laflar gerekebilir. Eşime de öyle.
Bence adam kayınpederden geçinmeye çalışıyor, ya da gelinin ailesine yakın oturuyor diye kaprisleniyor.

Eşimin aileside bu şehirde konu çok farklı yönlere çekilmiş son durumu söyleyim geldi şimdi bi kaç yere başvuru yapmış hepsi biz sizi ararız demiş şimdi yemek isitiyo bana yiycenmisin dedi Hayır dedim tavrımi surduruyorum

diğer yorumları okumadan yazıyorum...çok ağır gitmişsiniz..hem siz oraya gitmek istemişsiniz...adamın belkide bütün kurulu düzenini bozdurdunuz...çok ağır olmuş

Adam rahata alışmış ailen ev vermiş işsiz olduğu dönemlerde de onlar bakıyor belli ki, nasıl olsa bakan var diyo adam

Ama gene de o laf olmamış

İlk yorumumun son cümlesi zaten gene de o laf denmez şeklindeydi, haklı ya da haksız tartışma bel altına tasindiysa saygı biter istersen dibine kadar haklı ol

Okursan yorumlarımı..

Biz dadı mıyız peki anneyiz diye?
Babasıysa benim kadar bebekle ilgilenmek mecburiyetinde. Madem işi yok evde, bakacak tabii.
Babanın çocuğuyla ilgilenmesi dadılık olmuş.
İlgilensin demiyosunki evde oturuyosa çocuğu kucağından bırakmayacak diyorsun böyle saf adamlar bulunca milletcek biz kadınlar kafasına kafasına vuruyoz.ama karısını aldatan kumar oynayan içki içip sapıtan adam olunca kardeşim alttan al huyuna suyuna git yuvanı dağıtma diyoruz çocuklarına bakmayan sapık alkolik kocaların acısını sessiz sakin saftirik tiplerden çıkarıyoruz onların kafasını ezemiyoruz bari bunların kafasını ezelim diyoruz hakmı

Küsmesi gereken eşiniz ama konuşmayan, tavır yapan sizsiniz.
Ailece bir garipsiniz...

Eşiniz gece bile çalışacak iş bulmussa demek ki sorumsuz değil ,çabalıyor.
Yan gelip yapanlardan olsaydı belki haklı olabilirsiniz ama bu şekilde değil.

Ne olursa olsun kötü zamanlarda saygıyı bırakmamak lazım. Iyiyken zaten herkes iyi olur, önemli olan kötü zamanlarda efendiligini bozmamak.

Memlekete bile sizin isteginizle gelmiş. Iş bulması, tutunmasi illaki kolay değil.

Bebek her koşulda zorlayabilir. Madem baksın diye veriyorsanız eşinize , bırakın o da bildiği gibi yapsın. Ya da daha kibar uyarin;alın elinize verin bebeği babasına.

Böyle böyle o da öğrenecektir. Bir kadın ve erkek ccalisiyorken işsiz kalırsa çok zor duygu calkantilari yaşar.

Es demek , hayat Arkadasi demek el vermektir, sırt vermektir.

Tabiki özür dileyin. Tabiki gönlünü alın.

Size böyle birey deseydi kirilmazmiydiniz? Empati kurun.

Anlamadığın şu: herkes kendine göre doğruyu yazıyor zaten
sizinde anlamadiginiz bukadar kadin cinayeti haberleri gelirken polisi bile cinnet gecirip ailesine kiyabiliyorken siz bu soylenenleri destekler nitelikte konusursaniz ileride konu sahibinin basina bisey geldigi zaman allah korusun sizde suclusunuz anliyomusunuz

Eminim o agir laflari duydugunuzda ilk yspacaginiz buraya konu acmak olurdu kac yillik esim bana bunu dedi nasil dedi neden dedi artik bitti yapamiyorum derdiniz

Valla neden böyle görüyorsunuz bilmem ama, bir babanın bebeğini kucağından indirmemesi harika bir şey. Ayrıca hiçbir zaman öyle adamları savunmadım, aksine boşanmaları taraftarı oldum.
Eşi bana pek saf gibi de görünmedi, evinin içini tam bilemeyiz ama nedir iş beğenmemeler, evde çocuğum var benim ne yapıyorum ben evde diyor mu acaba..

Ne yani bekarız diye yorum mu yapmayacağız . Ayrıca anlamıyorum neden hep büyük harf yazıyorsunuz .

İşte
İşte Türk aile yapısı bu bu toplumun en küçük mihenk taşı bu aile yapısı bozulursa herşey bozulur
adam olacak kız

Ne yazmışım ben yahu,olaya ya kocası öldürürse diye bakacaksak yorum yapmayalım kocasıyla her kavga edene aman ses etme öldürür mü dicez, o potansiyeli gören kaçarak uzaklaşsın zaten

İsteyen herkese versin inşallah.
Ama işte tek kendisi olsa bu kadar kaygılanıp, bunalıma girip eşini darlamayacak. İşte bebek olduğu için endişesi katlanmıştır diye tahmin ediyorum ben de.
Bebek daha rahme düştüğünde dünya masraf canım. Doğumu ayrı masraf, bezi, maması, emziği, zıbını, nefes alması bile masraf.
Kadın da endişelendi doğal olarak bu çocuğun ihtiyaçları nasıl karşılanacak diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…