- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.187
- 548
Fisnikci ne ola ki?Şimdi yönetim benim gibi bir fişnikçiyi banlayacak ve bu sayede kimbilir kaç yuva kurtulacak![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fisnikci ne ola ki?Şimdi yönetim benim gibi bir fişnikçiyi banlayacak ve bu sayede kimbilir kaç yuva kurtulacak![]()
Fisnikci ne ola ki?![]()
Fiştekçi demek istemiş. Sinsice destekleyip kışkırtmak manasına geliyor, fişteklemek.Fisnikci ne ola ki?![]()
HBiz konuyu aştık kızlar özür gelirse değerlendiririm
Ben senin eşine yalan olan ne dedim, baban yaşında mı evet baban yaşında,gizlice hamile kalmaya çalışıyo musun evet,kaçarak mı evlendin evet,senin sözlerin konunda var isteyen açar okur
Ben başka ne yazdım
Şimdi gelelim sana esin seni aldatır senden korkuyodur menapoza girmissindir e hadi ispatla madem doğru bu dediklerin
Valla adamın da Günahını almak istemiyorum ispatlayamamda sen tam aldatılacak kadınsın bak aldattıysa helal olsun demiyorum ama seni aldatmaması bi mücize olur çok kuvvetle ihtimal bence aldatılıyosun yaniBen senin eşine yalan olan ne dedim, baban yaşında mı evet baban yaşında,gizlice hamile kalmaya çalışıyo musun evet,kaçarak mı evlendin evet,senin sözlerin konunda var isteyen açar okur
Ben başka ne yazdım
Şimdi gelelim sana esin seni aldatır senden korkuyodur menapoza girmissindir e hadi ispatla madem doğru bu dediklerin
Fiştekçi demek istemiş. Sinsice destekleyip kışkırtmak manasına geliyor, fişteklemek.
Farkındayım tatlım. Ben de kelimenin doğru yazılışını vermek istedim.O fişnikçi yazmış ona istinaden öyle yazdım bende
Katılıyorum. Feminizm konusunu koskoca bir dönem, bir dersimizde inceledik, hala hakkında doğru dürüst bir yazı yazabileceğime emin değilim. Ancak edebiyattaki yansımalarından haberdarım o kadar söyleyeyim.Asminellas siz aileniz içinde kadın erkek fıtratınızı ayrı ayrı yaşayın, size karışan yok zira.
Bu konuda sizin ilk mesajınıza hak versem de fıtrattan ya da cinsiyetten değildi.. İnsani melekelerimle kendimce öyle düşünmüştüm, tersi durum da olabilir diye de yazmıştım.
Şu feminizm konusunda da naçizane yorumum şu size, zaten konuyu işgal ettiniz bari bu yazdığımı tarafsızca bir okumaya çalışın.
Feminizm öyle iki satır kıyısından köşesinden okumakla anlaşılamaz, koca külliyatı eleştirmek için önce hepsini bir elden geçirin, yazarlarını okuyun, sinema eserlerini izleyin, ne abartılıyor ne abartılmıyor sonra konu açın haber verin biz de katılır konunuza tartışırız.
Bu iş bulmaca çözmeye benzemez. feminizmi tek tanıma indirgeyemezsiniz zira...
Hey allahım cümleye bak ya..cümlenin kendisi de komik bunu sana soylemeside,,kimin yuvasını yıktın acaba?Ara bozucu :)
H
Valla adamın da Günahını almak istemiyorum ispatlayamamda sen tam aldatılacak kadınsın bak aldattıysa helal olsun demiyorum ama seni aldatmaması bi mücize olur çok kuvvetle ihtimal bence aldatılıyosun yani
ayrıca eşimle bu yaptığım hatayı anlattım pişmanlığımı dile getirdim ve ben bebeğimi kaybettiğim için psikolojik olarak anneliğe hazırlamıştım kendimi ve öyle bir yıkım yaşayın ca hemen tekrar olsun istedim ve cahillikti kabul ediyorum ama doktor 6 aydan önce kesinlikle olmasın dedi ve 6 ayımızda yeni doldu ve eşim ben demeden o deyince bebek istiyorum diye yaptığım hatayı anladım ve Özür diledim Ayrıca sanane istediğimle evlenirim o zaman yaptınmı yorum şimdide yapma ayrıca eşine canı gönülden tebriklerimi ilet ellerinden öperim eşinin aldatmadıysa hala seni evliya gibi adam demekki çabuk bağlıyacam bir ara
Asminellas siz aileniz içinde kadın erkek fıtratınızı ayrı ayrı yaşayın, size karışan yok zira.
Bu konuda sizin ilk mesajınıza hak versem de fıtrattan ya da cinsiyetten değildi.. İnsani melekelerimle kendimce öyle düşünmüştüm, tersi durum da olabilir diye de yazmıştım.
Şu feminizm konusunda da naçizane yorumum şu size, zaten konuyu işgal ettiniz bari bu yazdığımı tarafsızca bir okumaya çalışın.
Feminizm öyle iki satır kıyısından köşesinden okumakla anlaşılamaz, koca külliyatı eleştirmek için önce hepsini bir elden geçirin, yazarlarını okuyun, sinema eserlerini izleyin, ne abartılıyor ne abartılmıyor sonra konu açın haber verin biz de katılır konunuza tartışırız.
Bakın hanımefendi ben ne hissettiysem onu yazdım fenizm hakkında bilgi sahibi olamaya bilirim ama aşırı kadıncı ve sağlıksız düşünceler yorum yapınca başka birşeyle adlandıramadım o yüzden Özür diliyorum.ayrıca bu fıtrat meselesine gelince hiç hak veren yokmu bana erkeklerle doğamız gereği farklıyız eğer bir olsaydık transeksüellik veya homoseksüellik karı koca erkek kız diye kavramda olmazdıAsminellas siz aileniz içinde kadın erkek fıtratınızı ayrı ayrı yaşayın, size karışan yok zira.
Ne yapmışsın pardon senden korkum olsaydı utanılacak durumum olsaydı çeker giderdim ama gitmeyecem kimse beni sündüremezSende benim eski konularıma bir bak istersen daha önce eşime bu yakıştırmayı yapana ne yapmışım
Beni Ekarte etmeye çalışıyosun ama kendimi senin gibiler karşı savunacak gücüm her zaman bak Yaran olmasaydı bu kadar üstünde durmazdınNe yapmışsın pardon senden korkum olsaydı utanılacak durumum olsaydı çeker giderdim ama gitmeyecem kimse beni sündüremez
Ne yapmışsın pardon senden korkum olsaydı utanılacak durumum olsaydı çeker giderdim ama gitmeyecem kimse beni sündüremez
Beni Ekarte etmeye çalışıyosun ama kendimi senin gibiler karşı savunacak gücüm her zaman bak Yaran olmasaydı bu kadar üstünde durmazdın
Senin eski konularına bakmayacamSende benim eski konularıma bir bak istersen daha önce eşime bu yakıştırmayı yapana ne yapmışım
Senin eski konularına bakmayacam