- 5 Mart 2016
- 255
- 78
- 13
Sendede altta Kalamama huyu var bendede bence sen sonlandır bitsin canımBilmukabele
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sendede altta Kalamama huyu var bendede bence sen sonlandır bitsin canımBilmukabele
Oyle bir anlatildiki devamli is degistiriyor calismiyor is bulamiyor meslegi yok diye algiladim ben bkonu sahibi basda bunlari yazsaydi konu buralara gelmezdiYahu sen benim yorumlarımı okumuyor musun,az önce yazdım daha te Allahım yaa kafana göre yazıyosun resmen
Ben adamın üstüne git ez mi demişim nerde demişim bi alıntıla, gerçi sen durduk yere adamın mesleği diploması yok demiş birisin olayları kafana göre yorumladığın belli
Ayyyyy bi laf ettin çokmu büyük sandın zor buldun herhalde bu kelimeyi büyük başarıTüh yaa sozlukten bakacak şimdi ne dedi bu kadın diye
Bulmaca çözmeyi çok severim tatlım o yüzden kelime konusundan bana gelmeTüh yaa sozlukten bakacak şimdi ne dedi bu kadın diye
Sendede altta Kalamama huyu var bendede bence sen sonlandır bitsin canım
Bulmaca çözmeyi çok severim tatlım o yüzden kelime konusundan bana gelme
Ayyyyy bi laf ettin çokmu büyük sandın zor buldun herhalde bu kelimeyi büyük başarı
Arkadaslar eşimin kahve alışkanlığı felan yok is yeri kapanali bi hafta oldu gazeteden netten sürekli biyerleri arayip görüşmeler yaptı. Ama bugün gerçekten trajikomik bişey yaşamış oldum ben sinirle yataktan kalktım çocuğu aldım salona geçerken o lafı bi kaç laf daha söyledim zaten ama eşim duymamış. Geldi yemeğini yedi benim surat 5 karış sonra yanıma geldi bundan sonra daha erken is aramaya çıkıcam tavır yapma dedi söylediklerimi duymadinmi dedim. Çocuk ağlarken catliycak demiştim onu duymuş sen annesin ne kadarda olsa senin gibi yapamıyorum ama bunada dikkat etcem dedi ben şok oldum tamam dedim. Uzanmistim uyumuşum kalktım şimdi çocukla oynuyo
Ben de muhasebeciyim. Bu alanda iş bulmak göründüğü kadar kolay değil, Bulsan da anlaşmak çok zor. Aklıma işsiz zamanların geldi... Ailem sürekli bana işe yaramaz,tembel diyorlardı yeni mezundum, çok iş arıyordum ama yoktu. Birgün yine aşağılandım ve dayanamayıp bileğimi kesmiştim. Gerçekten de ölmek istemiştim asla blöf değildi. İnsanı o duruma getirecek kadar aşağılamak... Bilmiyorum ya hala bi de küssem mi diyorsunuz.
anaaaa 20 sayfa tartıştık burda. sonuç: adam duymamış.![]()
Hahaha ben de ona bakiyordum şimdi
Kızlar boşuna birbirinizin kalbini kırmayın kari koca halletmişler bile
AdAm_OLaCaK_KIZ
Asminellas
Destek konusunda haklısınız biraz eşim işten çıktı diye kv ve kp etinden detarjanima tüm alışverişi yapmış gelmisler zaten ilk torun bizden çok masraf yapıyorlar ogBilmeyince işte onu tembel diye de yorumluyosun cevval olmayan şeklinde de, ama şurda hala aynı fikirdeyim, var yani adamda güvence, kimsesiz olsa arka çıkanı olmasa geride parası olmasa müdürle kavga ettim diyip dan diye işten çıkamaz bir erkek, çocuğu var hem de, ha tepki bu laf olmamalıydı elbette,kadınların binbir çeşit taktiği var laf anlatmak için, dan demeden güm demek olmaz
Suan benim gözlerimde aynen böyle ama gece yatınca konuşcam bu iş yeri kapandı tamam onun suçu yok ama ilk iş yerinden kendi çıktı çıkmasaydi böyle sorun yasamiycaktik bunun için onu affedemedigimi soyliycemanaaaa 20 sayfa tartıştık burda. sonuç: adam duymamış.![]()
Düzelmesine çok sevindim. Bekarım ben senelerdir çalıştığım parayı anneme verdim ya da onun borçlarını ödedim. Çok utanıyor şimdi :)Ben de bunu demek istiyorum aslında en başından beriAma neyse ki konu sahibinin meselesi de çözülmüş
eşi duymamış dediği lafı allahtan... Tuhaf bir durum olmuş ama kendiliğinden çözülmüş işte...
Çok şükür atlatmışsınız o zamanları siz de![]()
Nickiniz neden crazy house wife şimdi anladım..Kadın ve erkek haklarda yasada...eşittir ama fıtratları farklıdır günümüz de feminizmlik saptırıldığı için eşitliği savunan bir kavram olduğunu düşünüyorum bu konuya gelen yorumlar gibi
Uydurmadan yazmıyorum canım eşime olur olmadık laflar eden sensin bana belden aşşağa vurayımmı deyip uzatan sensin her yazdığıma Mantıklı da olsa muhalefet eden sensin ben sana uyarı olsun diye yazıyorum evdede böylemisin bilmiyorum ama böyleysen çekilecek dert değilsin evlat olsan sevilmezsin büyüğümsün inan başka şeyler yazmak istemiyorum zaten bi büyüğüme karşı böyle şeyler yazmaktan rahatsızlık duyuyorum ama sende hakka giriyorsun bu konu sahibinin eşini tanımadan etmeden yorumlar yazıyorsun benim hayatımı eleştiriyorsun evet hatalarım yokmu var ama zamanla törpülüyorum kendimi ayrıca bu kadar huysuz olmanı menopoza bağladım bir insan neden bu kadar huysuz olur kiSataşan sensin kocan seni aldatır dedin menapoza girmişsin dedin ve bunlar hep senin ithamın aslı var mı yok
Ben senin konu baktım ve olan şeyleri yazdım uydurdum mu birsey, kocan hakkında seni aldatmış dedim mi mesela,hayır çünkü bilemem günah alamam, konunda ne varsa sen ne yazdıysan onu getirdim önüme, ama sen uydurma yazıyosun fark var arada
Destek konusunda haklısınız biraz eşim işten çıktı diye kv ve kp etinden detarjanima tüm alışverişi yapmış gelmisler zaten ilk torun bizden çok masraf yapıyorlar og
Suan benim gözlerimde aynen böyle ama gece yatınca konuşcam bu iş yeri kapandı tamam onun suçu yok ama ilk iş yerinden kendi çıktı çıkmasaydi böyle sorun yasamiycaktik bunun için onu affedemedigimi soyliycem
İşsizlik psikolojisi çok başka çookk...Düzelmesine çok sevindim. Bekarım ben senelerdir çalıştığım parayı anneme verdim ya da onun borçlarını ödedim. Çok utanıyor şimdi :)
Uydurmadan yazmıyorum canım eşime olur olmadık laflar eden sensin bana belden aşşağa vurayımmı deyip uzatan sensin her yazdığıma Mantıklı da olsa muhalefet eden sensin ben sana uyarı olsun diye yazıyorum evdede böylemisin bilmiyorum ama böyleysen çekilecek dert değilsin evlat olsan sevilmezsin büyüğümsün inan başka şeyler yazmak istemiyorum zaten bi büyüğüme karşı böyle şeyler yazmaktan rahatsızlık duyuyorum ama sende hakka giriyorsun bu konu sahibinin eşini tanımadan etmeden yorumlar yazıyorsun benim hayatımı eleştiriyorsun evet hatalarım yokmu var ama zamanla törpülüyorum kendimi ayrıca bu kadar huysuz olmanı menopoza bağladım bir insan neden bu kadar huysuz olur ki
Destek konusunda haklısınız biraz eşim işten çıktı diye kv ve kp etinden detarjanima tüm alışverişi yapmış gelmisler zaten ilk torun bizden çok masraf yapıyorlar og
Suan benim gözlerimde aynen böyle ama gece yatınca konuşcam bu iş yeri kapandı tamam onun suçu yok ama ilk iş yerinden kendi çıktı çıkmasaydi böyle sorun yasamiycaktik bunun için onu affedemedigimi soyliycem