Eşime ne b.k yariyorsun dedim

Arkadaşlar LÜTFEN YA susarmısınız? Bildirimlerden sinir krizine girdim artık saygı duyuyorum tartışın ama özelden konuşsanız iyi olacak. Biz yapsaydık şunları çoktan şikayet etmiştiniz ve konu kapanmıştı. Ve kapansında artık hay bi yorum yapayım dedim sizin yüzünüzden pişman oldum. Bildirimlerden gına geldi lütfen biraz bizede saygı
Yukarda sağda konu takibi iptal var :KK66: bildirim gelmez

Bence çok rahat olma iftira attın neticede
Bence sizin allahtan korkunuz olsaydı yalan yanlış yönlerdime yapmadınız hanımın eşini tanıdamadan şöyle yap böyle yap diye direktifler vermezdiniz bu doneler çok değil birkaç sayfa öncesinde var açın okuyun

Bence sizin allahtan korkunuz olsaydı yalan yanlış yönlerdime yapmadınız hanımın eşini tanıdamadan şöyle yap böyle yap diye direktifler vermezdiniz bu doneler çok değil birkaç sayfa öncesinde var açın okuyun

Ne direktifi verdim mesela alıntıla

Ben de muhasebeciyim. Bu alanda iş bulmak göründüğü kadar kolay değil, Bulsan da anlaşmak çok zor. Aklıma işsiz zamanlarım geldi... Ailem sürekli bana işe yaramaz,tembel diyorlardı yeni mezundum, çok iş arıyordum ama yoktu. Birgün yine aşağılandım ve dayanamayıp bileğimi kesmiştim. Gerçekten de ölmek istemiştim asla blöf değildi. İnsanı o duruma getirecek kadar aşağılamak... Bilmiyorum ya hala bi de küssem mi diyorsunuz.

aman aman, hiç bir şey için değmez bunu yapmaya.
bir daha aman diyeyim.
derdiniz olursa yazın buraya, biz gereken yerlere bedduaları göndeririz.

Baştan beri adamın bi güvencesi de var diyorum ayrıca ve konu sahibi evet destek görüyorum dedi aha o yorumu

Screenshot_2016-04-12-21-48-26.webp

Back
X