- 5 Mart 2016
- 255
- 78
- 13
Tamm canım ulaş kimliğime hadi hiç durma davada aç sen ne diyosun be senin kocanla ne işim olur çirkinleşme paranoyakmısınSen misin 2.kadın kocamla ilişkin mivar diyorum ya sen söyliceksin ya ben reel kimligine ulaşıcam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamm canım ulaş kimliğime hadi hiç durma davada aç sen ne diyosun be senin kocanla ne işim olur çirkinleşme paranoyakmısınSen misin 2.kadın kocamla ilişkin mivar diyorum ya sen söyliceksin ya ben reel kimligine ulaşıcam
Tamm canım ulaş kimliğime hadi hiç durma davada aç sen ne diyosun be senin kocanla ne işim olur çirkinleşme paranoyakmısın
Öyle bişey olsaydı eski konumda bahsederdim ayrıca benim kimseden korkum yok unutma ben seni bulmadım sen beni buldun ilk sen bana sataştın eee buldunmu kimliğimiSen misin 2.kadın bacım soruma cevap ver
Bakın hanımefendi ben ne hissettiysem onu yazdım fenizm hakkında bilgi sahibi olamaya bilirim ama aşırı kadıncı ve sağlıksız düşünceler yorum yapınca başka birşeyle adlandıramadım o yüzden Özür diliyorum.ayrıca bu fıtrat meselesine gelince hiç hak veren yokmu bana erkeklerle doğamız gereği farklıyız eğer bir olsaydık transeksüellik veya homoseksüellik karı koca erkek kız diye kavramda olmazdı
Oda senin dengen ve aklınla alakalı bir durum tatlımKuvvetle muhtemel aldatıyor ne demek açıkla ispatla, terbiyesiz
Ben senin yazdıklarından haric sana bir ithamda bulundum mu
Bana sabah beri yuva yıkıcı diyosun simdi senin bu yaptığın ne kocamın başına ekşisem ne olacak
Banlanmaya değmez bence..uzatmayın daha iyi..Kuvvetle muhtemel aldatıyor ne demek açıkla ispatla, terbiyesiz
Bana sabah beri yuva yıkıcı diyosun simdi senin bu yaptığın ne kocamın başına ekşisem ne olacak
Saygı duyuyorum ve sizin gibi insanlara ihtiyacımız var zira kendisini burda bilgili ve biryerlere gelmiş olarak gösterler sizin bu yazdıklarınızı okusun ve utansınlar bence bilgi ve ikaz bu şekilde uslüb kullanarakolmalı çok teşekkürlerYazın tabi ki hissiyatınızı. Sadece kavramları belki farkında olmadan hakaret olarak kullanıyor olabilirsiniz diyerek kendimce düşüncemi bildiriyorum...
Ben tartışmanın içine çok girmek istemiyorum, tartışma nasıl bu noktaya geldi onu bile takip edemedim... belki kimsenin amacı da bu değildi.
Tabi ki feminizm sizin durduğunuz yerden sağlıksız düşünceler grubu olarak adlandırılabilir, gerçekten de katılmak zorunda değilsiniz elbet, ancak feminizme yakın duran insanlara da fıtrat öyle gelebilir... Bunlar saygı ile çözülebilecek meseleler.. Sizin evinizin içindeki dengelere de saygım sonsuz olsa da hayır, ben fıtrat kavramına katılmıyorum, cinsiyet vurgusuyla kullanıldığında da cinsiyetçi bir söylem olarak algılıyorum. Sosyal rollerin de sorgulanabilirliğini düşünüyorum. Tabi bu da benim düşüncem..
Kimbilir belki başka bir vesileyle tartışırız bu konuları sizinle, ancak konu sahibine çok ayıp oluyor artık diyerek uzatmadan çekilmek istiyorum izninizle![]()
Oda senin dengen ve aklınla alakalı bir durum tatlım
Saygı duyuyorum ve sizin gibi insanlara ihtiyacımız var zira kendisini burda bilgili ve biryerlere gelmiş olarak gösterler sizin bu yazdıklarınızı okusun ve utansınlar bence bilgi ve ikaz bu şekilde uslüb kullanarakolmalı çok teşekkürler
Kuvvetle muhtemel aldatıyor ne demek açıkla ispatla, terbiyesiz
Ahh ahh valla saygı duymaya çalışıyorum yoksaİspat et yoksada kimseye yuva yıkıcı falan deme insanları gaza getiren sensin
Ben senin kadar toy olsam ciddiye alırım dediklerini, arlan diye sana 2.kadın sen misin diyorum laf nereye gidiyo anlamıyosun
Konu sahibi gibi herkesi alıntılayıp laf yetiştiren sensin kavga ortamı yaratan sensin hala daha konuşan sensin bide utanmadan sen kesin aldatılıyorsundur diyorsun. Sen ilk önce kendi hayatına bak konunun başlığı bile herşeyi anlatıyor burda ahkam kesiyorsun senden 10 yaş büyük kaç yıllık evli kadınlaraAhh ahh valla saygı duymaya çalışıyorum yoksa
benim arlanmaya ihtiyacım yok eşinize bu şekilde yakıştırmayı yapan sensin 2.kadın falan bence bu konudan yürümeyin yerlerdesiniz
Ya siz ne diyosunuz büyükse büyüklüğünü bilsin yazdığı mesajları okudunuzmu hiç ilk baş bel altından vurayımmı deyip benim canımı yaka o malum kişi yok cahil yok yok..diyen kişide kendisi ne kadar saçma konuşuyo sunuz çekip gideyimmi elbette savunacam kendimi ayrıca sizene benim konumdan siz utanın kendinizdenKonu sahibi gibi herkesi alıntılayıp laf yetiştiren sensin kavga ortamı yaratan sensin hala daha konuşan sensin bide utanmadan sen kesin aldatılıyorsundur diyorsun. Sen ilk önce kendi hayatına bak konunun başlığı bile herşeyi anlatıyor burda ahkam kesiyorsun senden 10 yaş büyük kaç yıllık evli kadınlara
Ahh ahh valla saygı duymaya çalışıyorum yoksa
benim arlanmaya ihtiyacım yok eşinize bu şekilde yakıştırmayı yapan sensin 2.kadın falan bence bu konudan yürümeyin yerlerdesiniz
Alys bak sen diyorsun ki eşim kıymetlim ne güzel öyle de olmalı , eşimi tanıyorum tembel değil işe başlamaması tembelliğinden değil diyorsun, peki tam tersi olsa ne düşünürdün merak ettim?
Ben konundan veya hayatından utan demedim söylediğin ithamlardan utan dedimYa siz ne diyosunuz büyükse büyüklüğünü bilsin yazdığı mesajları okudunuzmu hiç ilk baş bel altından vurayımmı deyip benim canımı yaka o malum kişi yok cahil yok yok..diyen kişide kendisi ne kadar saçma konuşuyo sunuz çekip gideyimmi elbette savunacam kendimi ayrıca sizene benim konumdan siz utanın kendinizden