Eşime ne b.k yariyorsun dedim

gündüz şu konudan çıktıktan sonra kalan kısmı okumak için girdim, bir süre sonra şu şarkı eşliğinde okudum konuyu,

tabi dan dan dan kısımlarını ban ban ban diyerek.

iki arkadaş da iyice gerilmiş, iş çirkinleşmiş, olmamış.

bazen ben de unutuyorum ama, birbirimizin yorumu üzerinden konuyu dallandırmasak daha iyi, zaten de yasak bildiğim kadarıyla, neden yasak olduğunun da canlı kanıtı oldu bu konu.

Yazdın yazdın git özrünü dile ama konuşma burnu sürtsün diye buna benzer bi msj yazdın

Arkadaşım çok müdahil olmak istemedim ama konu ile yorumlarını okudum. Sana katılmakla beraber polemiğe girmeni hoş karşılamadım. Aklı başında bir bayan olduğun yazdıklarından belli o yüzden boşver her şeye laf yetiştiremezsin herkes fikrini söyler saygı duyarsın.

sizinde anlamadiginiz bukadar kadin cinayeti haberleri gelirken polisi bile cinnet gecirip ailesine kiyabiliyorken siz bu soylenenleri destekler nitelikte konusursaniz ileride konu sahibinin basina bisey geldigi zaman allah korusun sizde suclusunuz anliyomusunuz
Mesela bu size tepki olarak yazılmış adam olacak kız

Arkadaşım çok müdahil olmak istemedim ama konu ile yorumlarını okudum. Sana katılmakla beraber polemiğe girmeni hoş karşılamadım. Aklı başında bir bayan olduğun yazdıklarından belli o yüzden boşver her şeye laf yetiştiremezsin herkes fikrini söyler saygı duyarsın.
Teşekkür ederim bende fikriniz saygı duyuyorum ama kendimi savunmak istiyorum

Daha var ama uğraşmak istemiyorum inan çok sayfa öncesinden

Senin yapacağın şey şu,dediğin laf için özür dilemek,arada saygı kalmazsa o evlilik biter

Ama şunu da ekliceksin artık sünepeliği bıraksın,birikmiş de kalmadı gözünün önüne bak de

Bizzat tartışma başlamadanki yorumlarını taradım, evet dememiş. Sadece durum tespiti yapmış, öneride bulunmamış.

Üşenmedim kendi yorumlarımı da taradım, ben de surat as, laf söyle falan dememişim hiç.

En fazla yazdigim şu

Benim babaannemde öyle derdi..hatta çok kızarsa ardından birde beddua ederdi rahmetli))

ha ha hayalimde canlandı, merak etme.
Allah rahmet versin.

Benim babannem beddua + küfür ile seninkini geçiyor :) Artık küfrü bıraktı ama şimdi "ölsem de kurtulsam sizden" modunda.
ben de diyorum "babanne ölünce öbür taraf rahat mı olacak sanıyorsun" diye, yine sinirleniyor...

ha ha hayalimde canlandı, merak etme.
Allah rahmet versin.

Benim babannem beddua + küfür ile seninkini geçiyor :) Artık küfrü bıraktı ama şimdi "ölsem de kurtulsam sizden" modunda.
ben de diyorum "babanne ölünce öbür taraf rahat mı olacak sanıyorsun" diye, yine sinirleniyor...
Ooo yok ya benim babannemde de vardı beddua artı küfür. .hemde ne kufurler :KK53:birde ikide bir eşyalarını toplayıp gitmeye kalkardı bizde kaldığı zamanlar..nereye gidecekse:-)
Senin babaannen hayatta galiba allah uzun sağlıklı ömür versin..yerleri dolmuyor. .

Back
X