Eşime ne b.k yariyorsun dedim

Senin kocan prostat yaşına gelmiş ne aldatması zaten

Benimkine izin verdim ben fıtratları öyle napıyım erimdir katlanırım
Bence seninde menepoz yaşın gelmiş o yüzden bu kadar huysuzsun ayrıca Fıtrat derken erkeğin fiziki yapısı ve ruh yapısından bahsediyorum aldatan erkek değildir zaten bunu daha öncede söylemiştim bence aldatmak erkeklerin fıtratı değil kansızlığıdır

Bence seninde menepoz yaşın gelmiş o yüzden bu kadar huysuzsun ayrıca Fıtrat derken erkeğin fiziki yapısı ve ruh yapısından bahsediyorum aldatan erkek değildir zaten bunu daha öncede söylemiştim bence aldatmak erkeklerin fıtratı değil kansızlığıdır

30 yaşındayım daha var menapoza,canım aldatma lafını sen attın ortaya ben değil,dengeli saldır

kızlar, tartışmayı uzatıp da konu dışına çıkmayın artık..yeterli şekilde tartıştınız sanırım :)

Bilmeyince işte onu tembel diye de yorumluyosun cevval olmayan şeklinde de, ama şurda hala aynı fikirdeyim, var yani adamda güvence, kimsesiz olsa arka çıkanı olmasa geride parası olmasa müdürle kavga ettim diyip dan diye işten çıkamaz bir erkek, çocuğu var hem de, ha tepki bu laf olmamalıydı elbette,kadınların binbir çeşit taktiği var laf anlatmak için, dan demeden güm demek olmaz

Benimki mesela hiçbir şeye güvenmese de kafası atınca yapabilir öyle şeyler, ondan sanırım öyle gelmedi. Mesleğinde de iyidir ama öyle ayın çalışanı değildir yani dakiklik falan olmadığından arada laf işitir ;) zamanında da yapmış çok bir kaç yere iş saygısızlığa varınca güvence olmadığı halde, evlensek de çocuk olsa yine yapar gibi geliyor fevri çünkü, ben de yapma demem sanırım daha da gaz veririm sonra ne yaparız tek maaş bilmem :KK70:

Benimki mesela hiçbir şeye güvenmese de kafası atınca yapabilir öyle şeyler, ondan sanırım öyle gelmedi. Mesleğinde de iyidir ama öyle ayın çalışanı değildir yani dakiklik falan olmadığından arada laf işitir :KK66: zamanında da yapmış çok bir kaç yere iş saygısızlığa varınca güvence olmadığı halde, evlensek de çocuk olsa yine yapar gibi geliyor fevri çünkü, ben de yapma demem sanırım daha da gaz veririm sonra ne yaparız tek maaş bilmem :KK70:

Forumun güzelliği bu değil mi zaten, sen kendine hayatına tecrübelerine göre yorum yapacaksın keza ben öyle ayşe fatma gene öyle

Konu buralara doğru tektir diyenler yüzünden geldi

30 yaşındayım daha var menapoza,canım aldatma lafını sen attın ortaya ben değil,dengeli saldır
Sıkıntı orda zaten sen genç yaşta girmişsin menepoza ayrıca ne saldırmasından bahsediyorsun ring mi sandın burayı çakma rocky

Okumus ve guzel bir meslege sahip bir insanin bu kelimeleri kullanmasi hoş olmamis adamda sesini cikarmamis o yapida bir insana bu sözler kullanilmaz

Ve bu kadar sessiz bir adama ya öldürürse kadını dediler, heralde bizde höt zöt görünen bir adam için yürü kızım ana arat düz git demezdik

Arkadaslar eşimin kahve alışkanlığı felan yok is yeri kapanali bi hafta oldu gazeteden netten sürekli biyerleri arayip görüşmeler yaptı. Ama bugün gerçekten trajikomik bişey yaşamış oldum ben sinirle yataktan kalktım çocuğu aldım salona geçerken o lafı bi kaç laf daha söyledim zaten ama eşim duymamış. Geldi yemeğini yedi benim surat 5 karış sonra yanıma geldi bundan sonra daha erken is aramaya çıkıcam tavır yapma dedi söylediklerimi duymadinmi dedim. Çocuk ağlarken catliycak demiştim onu duymuş sen annesin ne kadarda olsa senin gibi yapamıyorum ama bunada dikkat etcem dedi ben şok oldum tamam dedim. Uzanmistim uyumuşum kalktım şimdi çocukla oynuyo

Eşinize haksızlık ediyorsunuz. Sizin için işini bırakıp gelmiş. Şimdi de arıyor işte. Küçük yerlerde iş bulmak zordur. Bir de eğitim seviyesinden kültür seviyesinden düşük br işte çalışmak kolay değil. Mutsuz olması normal.. daha sakin olun lütfen.

Arkadaslar eşimin kahve alışkanlığı felan yok is yeri kapanali bi hafta oldu gazeteden netten sürekli biyerleri arayip görüşmeler yaptı. Ama bugün gerçekten trajikomik bişey yaşamış oldum ben sinirle yataktan kalktım çocuğu aldım salona geçerken o lafı bi kaç laf daha söyledim zaten ama eşim duymamış. Geldi yemeğini yedi benim surat 5 karış sonra yanıma geldi bundan sonra daha erken is aramaya çıkıcam tavır yapma dedi söylediklerimi duymadinmi dedim. Çocuk ağlarken catliycak demiştim onu duymuş sen annesin ne kadarda olsa senin gibi yapamıyorum ama bunada dikkat etcem dedi ben şok oldum tamam dedim. Uzanmistim uyumuşum kalktım şimdi çocukla oynuyo

Adam naif adamdan özür dile arkadaşım kalk sende katıl oynaşın ailece

Adam sesiz diye uzerine gitmekmi gerek bu sekilde davranmakmi gerek

Yahu sen benim yorumlarımı okumuyor musun,az önce yazdım daha te Allahım yaa kafana göre yazıyosun resmen

Ben adamın üstüne git ez mi demişim nerde demişim bi alıntıla, gerçi sen durduk yere adamın mesleği diploması yok demiş birisin olayları kafana göre yorumladığın belli

Esinin kiymetini bil boyle anlayisli esin var sen yeterki esine yardimci ol destek ol hersey güzel olur

Ay çok şükür, nasıl sevindim :KK66:
Komik de olmuş gerçi biz burada tartışırken :KK70: :KK70:
deme bir daha hiç çok sinirlensen de... bak kocan öyle ters bir adam değil, ağırkanlıdır belki ama tembel de değil demek... iş de arıyor daha bir hafta olmuş zaten iş yeri kapanalı da... Sen bir şey demeden gel buraya yaz at sinirini benzer bir durum olursa :KK66:
İnşallah bir an önce de işini bulur :KK66:

Back
X