Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AHHHH canım benim ne söyledimki bu kadar ağrına zoruna gitti bence sizin aşşağılık kompleksiniz var altta kalamıyorsunuzDoğru söyle kıskandın mı, senin kocan senden çocuk istemezken sana hap alırken başka bir erkek karısından hem.çocuk istemiş hem de o çocuğa bakıyor
Acıdı mı
Fıtrat farklı diye kendimi süpürge edecek değilim, size de tavsiye ederim ama siz bilirsiniz, iyi günler.Kadın ve erkek haklarda yasada...eşittir ama fıtratları farklıdır günümüz de feminizmlik saptırıldığı için eşitliği savunan bir kavram olduğunu düşünüyorum bu konuya gelen yorumlar gibi
İyi canım sen böyle devam et kimseyi geçmişiyle yada eski hatalarıyla yargılamam söyleyecek birşey bulamayınca da bel altından vurayımmı gibi bi komplekslere girmem karakter meselesi sizde haklısınız herkes aynı değil
AHHHH canım benim ne söyledimki bu kadar ağrına zoruna gitti bence sizin aşşağılık kompleksiniz var altta kalamıyorsunuz
Okumuş sun işte bu neyin kafası hala bakmadım profiline bakmakla zaman harcayamam evet şimdi söyle ne zoruna gitti hadi hadi söyle utanma bizbizeyizFeminizmin saptırılmamış halini yazsana bi Allah aşkına bak Allahın adını verdim
Fıtrat farklı diye kendimi süpürge edecek değilim, size de tavsiye ederim ama siz bilirsiniz, iyi
Herşeyi yoluna koymaya çalışıyorum ama eşim çok iyi çok şükür sizede iyi günler
Sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum ben de.@goha bak sen diyorsun ki eşim kıymetlim ne güzel öyle de olmalı , eşimi tanıyorum tembel değil işe başlamaması tembelliğinden değil diyorsun, peki tam tersi olsa ne düşünürdün merak ettim?
Okumuş sun işte bu neyin kafası hala bakmadım profiline bakmakla zaman harcayamam evet şimdi söyle ne zoruna gitti hadi hadi söyle utanma bizbizeyiz
En doğrusu. Çeyiz sandığında gelmediğine göre o çocuk elbette babası da bakacak. Benim eşim de çok yolun çalışır, ben bebeğime iki yaşına kadar bakmak istediğin için ofisimi kapattım tamamen keyfi yani. Ama ikimiz de biliyoruz ki hiçbir iş çocuk bakımı kadar zor değil o yüzden işten gelir gelmez eşim çocukla ilgilenir hem benim için hem de evladıyla vakit geçirmek için. Lütuf değildir ki bu. Yani kadın erkek ilişkilerini bu kadar gelenekselliştrmemek lazım bence de. Hele ki eş çalışmıyorsa bi zahmet fify fify olacak o bakım işleriŞu an eşim 6 günlük oğlumuzun bezini değiştiriyor. Sonra yatırıp uyuyana kadar başında bekleyecek.
Ben ayaklarımı uzatmış kahvemi içiyorum, sizlerle konuşuyorum, dinleniyorum.
Kötü anne diye taşlanır mıyım acaba işimi gücümü bırakmayıp kendimi eve kapatmadığım ve her saniyemi bebeğe adamadığım için acaba
Dadılıkta devamlılık esastır ya![]()
Neden utanayım hayatkadınlığımı yaptım kadına Özür dile dediğim için mi çöktü laflarım allah kötü insalların şerrinden korusun sizin gibi yuva yıkanlar oldukça bu ülke sap gibi olduğu yerde kalır sizde aklınızı başınıza alın burda karakterinizle durun ona buna yanlış akıl fikir vermeyin allah aşkına siz evlimisiniz çok merak ediyorum evliyseniz adamın vay haline değilseniz kimsenin başını yakmayın oturun oturduğunuz yerdeYerinde olsam az utanırım da susarım burda yazdığın hersey çöktü hala bik bik ediyosun
Bence de. Sadece tohumu atıp iki saç okşamayla baba olunmuyor. Beraber yapmazsak nasıl manevi bir hak iddia edebilir, ben büyüttüm diyebilir ki oğlumuza? Dedirtmem de zaten.En doğrusu. Çeyiz sandığında gelmediğine göre o çocuk elbette babası da bakacak. Benim eşim de çok yolun çalışır, ben bebeğime iki yaşına kadar bakmak istediğin için ofisimi kapattım tamamen keyfi yani. Ama ikimiz de biliyoruz ki hiçbir iş çocuk bakımı kadar zor değil o yüzden işten gelir gelmez eşim çocukla ilgilenir hem benim için hem de evladıyla vakit geçirmek için. Lütuf değildir ki bu. Yani kadın erkek ilişkilerini bu kadar gelenekselliştrmemek lazım bence de. Hele ki eş çalışmıyorsa bi zahmet fify fify olacak o bakım işleri
Karaktersizliğin dibe vurmanın bu kadarı bence siz ne bir vicdana nede yüreğe sahipsiniz allah ıslah etsin eeee insanda aile terbiyesi olması lazımValla itiraf ediyorum hep babam yaşında 2 kere boşanmış çocuklu adamla evlenmek isterdim, aksama kadar içli köfte kızartmak falan Allaahııım olmadı çok kıskanıyorum çok
Neden utanayım hayatkadınlığımı yaptım kadına Özür dile dediğim için mi çöktü laflarım allah kötü insalların şerrinden korusun sizin gibi yuva yıkanlar oldukça bu ülke sap gibi olduğu yerde kalır sizde aklınızı başınıza alın burda karakterinizle durun ona buna yanlış akıl fikir vermeyin allah aşkına siz evlimisiniz çok merak ediyorum evliyseniz adamın vay haline değilseniz kimsenin başını yakmayın oturun oturduğunuz yerde
yönetimden de ricam sizin gibi fişnikçileri bir derdim var adlı başlıktan engellesinler
Kadının çocuğu bile var, kaç yıllık evli, tecrübeli. Biz mi yuva yıkıyoruz?Neden utanayım hayatkadınlığımı yaptım kadına Özür dile dediğim için mi çöktü laflarım allah kötü insalların şerrinden korusun sizin gibi yuva yıkanlar oldukça bu ülke sap gibi olduğu yerde kalır sizde aklınızı başınıza alın burda karakterinizle durun ona buna yanlış akıl fikir vermeyin allah aşkına siz evlimisiniz çok merak ediyorum evliyseniz adamın vay haline değilseniz kimsenin başını yakmayın oturun oturduğunuz yerde
yönetimden de ricam sizin gibi fişnikçileri bir derdim var adlı başlıktan engellesinler
Boşuna banlanma canım boşver kelin ilacı olsa kendi kafasına sürermiş misaliValla itiraf ediyorum hep babam yaşında 2 kere boşanmış çocuklu adamla evlenmek isterdim, aksama kadar içli köfte kızartmak falan Allaahııım olmadı çok kıskanıyorum çok
Neden utanayım hayatkadınlığımı yaptım kadına Özür dile dediğim için mi çöktü laflarım allah kötü insalların şerrinden korusun sizin gibi yuva yıkanlar oldukça bu ülke sap gibi olduğu yerde kalır sizde aklınızı başınıza alın burda karakterinizle durun ona buna yanlış akıl fikir vermeyin allah aşkına siz evlimisiniz çok merak ediyorum evliyseniz adamın vay haline değilseniz kimsenin başını yakmayın oturun oturduğunuz yerde