tamama boşamayın madem ,dediğide olsun , kuzeniyle siz evde kalın o ailelsiyle gitsin . madem boşanmayacaksınız. salın gitsin keyif alacağınıda sanmıyorum . size istediğini yaptırtamadığını anlasın . ona göre davransın ezmesin . herkes özgür o ailleyle gitmekte özgür sende gitmemekte özgürsün . tabii inat ederek değil . kuzeninize karşı ayıpl olmasın faaln uydurun bişeyler o anlar zatenAslında çok iyi biri ama bu konu da evet bencil . Eşim dediğim dedik benim dediğim olsun düşüncesin de ama dediğim gibi bazı şeyler de benim zoruma gidiyor onun ailesi geliyorsa benim kuzenimin ne zararı var ona . Beni mutlu etmek için bile kabul edebilir düşünebilir bunu . Ama anlatamıyorum şimdi diyor götürmicem seni tek gidicem diye
Kuzeniniz simdi geldiyse bayrama kadar mi kalacakAslında çok iyi biri ama bu konu da evet bencil . Eşim dediğim dedik benim dediğim olsun düşüncesin de ama dediğim gibi bazı şeyler de benim zoruma gidiyor onun ailesi geliyorsa benim kuzenimin ne zararı var ona . Beni mutlu etmek için bile kabul edebilir düşünebilir bunu . Ama anlatamıyorum şimdi diyor götürmicem seni tek gidicem diye
Eviniz kac oda ki.Tayincisiniz fazla esyaniz da yoktur.Hayır benim eşime göreve gitti 1 ay boyunca yoktu kuzenimin gelme sebebi biraz psikolojik olarak sorunlar yaşadım tek kalmıyım diye ve aynı zaman da ev toparlamak için ben eşime uzun süre burda kalıcak o burda kalmasından rahatsız degil sordum ki rahatsız olsa eşim açıkça söyler bana çekinmez . Sadece tatile gelmesine gerek yok diyor bende annesi babası geliyorsa o niye gelmiyor dedim ya da neden baş başa degil . Kayınvalidem kayınpederim cok iyi insanlar cok seviyorum onları bu durumdan haberleri olsa kızarlar eşime cok .
Ne evmiş arkadaş ..Tam olarak neyi topluyorlar acaba pencereleri de söküp kolileyecek sanırımKuzeniniz simdi geldiyse bayrama kadar mi kalacak
Siz yazılan hiç birşeyi anlamıyorsunuz, hayal aleminde yaşıyorsunuz.Hayır benim eşime göreve gitti 1 ay boyunca yoktu kuzenimin gelme sebebi biraz psikolojik olarak sorunlar yaşadım tek kalmıyım diye ve aynı zaman da ev toparlamak için ben eşime uzun süre burda kalıcak o burda kalmasından rahatsız degil sordum ki rahatsız olsa eşim açıkça söyler bana çekinmez . Sadece tatile gelmesine gerek yok diyor bende annesi babası geliyorsa o niye gelmiyor dedim ya da neden baş başa degil . Kayınvalidem kayınpederim cok iyi insanlar cok seviyorum onları bu durumdan haberleri olsa kızarlar eşime cok .
İyi ki iyi insanmış size küfür etmiş s.. g.. demiş ailenizi saymıyor sizi hiç saymıyor nasıl da iyi insan bu adamlar bu yüzu sizden alıyor işte bı sdam benimle böyle konuşacak yaka paça kapının önünde bulur kendini ama bosverin bence de iyi insan başka kadının başı yanmasinAslında çok iyi biri ama bu konu da evet bencil . Eşim dediğim dedik benim dediğim olsun düşüncesin de ama dediğim gibi bazı şeyler de benim zoruma gidiyor onun ailesi geliyorsa benim kuzenimin ne zararı var ona . Beni mutlu etmek için bile kabul edebilir düşünebilir bunu . Ama anlatamıyorum şimdi diyor götürmicem seni tek gidicem diye
Umrunda olmaz ki onun
Çünkü size saygısı yok. Anlaması bu kadar zor olmamalı.Benim istediğim de bu anlayışlı olması beni düşünmesi beni ikinci planla atmaması fikrimi sorması kendi kendine kararlar veriyor ben yapsam ona neler der bana
Hayır bebek denemiyoruz çünkü bu durumda istemiyorum . Ben zaten tek başına git ben gelmicem dedim suyuna gide gide kendimi yıprattım daha da yıpratmak istemiyorumAa ama özünde iyide o dimi? Sana si.. git diyen biri. Seni sevmiyor o adam, net. Seni düşündüğü, önemsediği yok. Kendi evini toplamasindan bile aciz.
Boşan diyecem ama asla yapmazsin. Kesin bide bebek için deniyorsundur. Ne diyelim, adamin suyuna git, kv'denlere git hizmet et. Ikiz doğur, erkek olsun, kperin ismini koyarsin bide.
Yoksa burda asil yapilmasi lazim olan kuzen ile kendi ailene gitmek. Ilk vukuatida değildir adamin çünkü.
Tayin yazın belli olucak kuzenimin gelme sebebi rahatsızlıklar geçirdim o yüzden geldi . Taşınmayı sorun etmiyorum sadece beni ikinci plana atması zoruma gidiyorTayin yazin belli olmayacsk mi. Erkenden kuzenin grlip simdiden ev mi topluuorsun. Nakliye sirketleri ozel esyalsr hsric her seyi paketliyor. Cok stres yapmissin ev tasima konusunda. Ben 3 defa tasindim topu topu 1 haftada tasinma ve yerlesme bitti. Esine gelince azcik ona da is yaptir da rahats alismasin. Iki bayramda onun ailesine gidilmez tabiki. Valla kiyameti kopartirim.
Eşim evlenmeden önce de dediğim dedikti ama bu kadar böyle değildişaka gibi evlenmeden önce nasıldınız ki insanlar farklı şehirlerden heleki farklı bölgelerden evlenmemeli
Aynen o şekil yapıcam zaten gitmicem kendisi gitsin gezsin eğlensinBen gitmezdim. Kuzenimle eşyaları toplar bayrama kendi aileme giderdim. Dönüşte o yok gibi yaşardım o ne zaman hata yaptığını anlayıp özür dileyene bu şekilde devam ederdim.
Ben onu defalarca uyardım bana bu kelimeyi kullanma diye artık bu son oldu benim için .ben 7 ay boyunca tek başıma terapi aldım eşimle gitmek istedim o istemediYanlış anlamayın yargılamak hiç birimizin haddine değil sadece yorum yapıyoruz ama ben böyle biriyle geçinemezdim. Benim için ayrılık nedeni bu durumlar.
Ama siz belli ki affetmek ve her şeyi yoluna sokmak istiyorsunuz. O yüzden karşınıza alıp güzelce konuşmalısınız. Küfür kötü söz vs yok sakince konuşacağız diyip alın karşınıza. Ve lütfen size bir daha böyle davranmaması gerektiğini ve üzüldüğünüzü de belirtin. Böyle tavırlara müsaadeniz olmadığını açıklayın.
Madem düzelmesini istiyorsunuz, net olun biraz çekinsin sizden. Kimse size böyle davranma hakkına sahip değil. İleride çocuklarınız olacak belki de. Onlara da mı küfür edecek. Olmaz bu şekilde. Hatta çözemezseniz terapi alın. Çünkü şiddet sadece fiziki olarak olmuyor. Sözel şiddet diye birşey var. Müsade etmeyin siz bir kadınsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?