• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşime çok kırıldım

mrb arkadaşlar..8 aylık hamileyim.2 sene önce evlendik.yatak odamızdaki yatağımızda ses çıkarma problemi var yeni evimize taşındığımızdan beri hem karyola ses çıkartıyor hem yatak ses çıkartmaya başladı.geçende eşimle konuştuk yüklük tarzı dolap almayı düşünüyorduk eve ben dedimki en iyi bazalı bir yatak alalım hem yer kaplamaz hemde ses probleminden kurtuluruz.yatağı da değiştiririz belki duruma göre bakarız dedim.neyse dünde düşündüm iş yerinde kendi kendime dedimki bazalı bir yatak alırsak bu yatak ve karyolayı da evde boş 2 oda var birisi çocuk odası için ayrıldı diğer odaya kurdururuz gelen giden kalır diye düşündüm.eşime söyledim hayır olma öyle şey saçmalama filan dedi bende olur sen karışma kadın işine evin düzeni kadından sorulur dedim sonra o bişey dedi ben bişey dedim tartışma çıktı.ben dedim ki doğum olacak bebek olacak bundan sonra gelenimiz gidenimiz çok olur burası misafir odası gibi olsun işte dedim.ne alakaymış hangi yeni evli çiftin evinde 2 tane yatak odası varmış evin her yerini yatak odasına neden çeviriyormuşum kim gelecekse gelir bebeği sever gidermiş.saçmalama istersen dedim annem gelmicek mi dedim.bu arada yatağı kurdurmayı düşündüğüm odada 1 tane çekyat var yatağı oraya kurdurunda onu oturma odasına koyacaktım.annen gelince burada yatar burada yatıyor işte dedi.evde yatacak yer var dedi.2. bir kişi gelmesin bu eve bu evin kapasitesi belli dedi.2. bir kişi diye katettiği babam değil annemle babam ayrı benim.kardeşim gelebilir dedim tamam ona yatakacak yer var salonu açarız dedi.senin annen baban gelince napıcaz dedim ayrı gelsinler filan dedi ya da açarız salonu dedi.ben rahatımı kimse için bozamam dedi.2. kişiden kastı teyzem.teyzem bize yakın oturuyor.geçenlerde annem 1 gece bizde kalmaya gelmişti evi toparlamak için filan annemde teyzemi çağırmış o gece o da bizde kaldı.buda 2. veya max 3. sefer oldu.demek ki buna bozulmuş ya da rahatsız olmuş bu durumdan konuyu buraya getirdi.kastetti daha doğrusu.ben planlar yapıyormuşum kafamda ne kuruyorsam izin vermicekmiş kimin aklı ile hareket ediyorsam boşuna akıl almıcakmışım bu evin düzeni bozulmıcakmış.
tamam bende karışma etme ben karar veririm filan dedim ama çok zoruma gitti ya.benim sanki sırf teyzem filan gelsin rahat rahat kalsın diye plan yaptığımı düşündü.sanırım bunun sürekli bir hal alacağını benim buna ortam hazırladığımı düşündü.aşırı derecede sinirlendi.
ben söylediklerine çok bozuldum çok ağladım ve çok üzüldüm.sonra barışır gibi olduk ama olmadı yaa..öptü filan ama söylediklerimin arkasındayım düşüncelerim bunlar buna göre ayarla kendini dedi.ikide birde ev kalabalık olacak gelenimiz gidenimiz çok olacak diyorsun dedi.bebek sevmeye gelen gelirmiş salonda oturur sonra da evine gidermiş anneler hariçmiş.çok kırıldım ya böyle şeyler söylemesine.hiç konuşmak istemiyorum hatta eve hiç gitmek istemiyorum ve hatta bir süre görmesem keşke...
Esinize iletin bizim evde 2 yatak odasi var birisi misafir icin. Bir tane kedi odasi var bir tanede bebek odasi :)
Cok rahatlik oluyor cift yatak odasi birisi surekli hazir.kapisini gerekmedikce acmiyoruz.Misafir gelince bir supur toz al tamam.

bende herkesi toplamaya çalışmıyorum.sadece o karyola boşa çıkacağı için diğer odada değerlendiririz diye düşündüm.gelen giden misafir evet çok olacak ama kalan çok olacak anlamında söylemedimki.kalacak olan onun annesi babası bizdende annem ve kardeşim.belki binde birde teyzem annemle kalırsa o da.bu yani.

Benc e eşiniz haklı . Onun teyzesi gelse kalmaya siz burda konu acsaniz herkes size hak verirdi .
Anneniz yeter işte başkasına gerek yok.
Sırf misafir için yatak odası çok saçma bence .

ikide birde ev kalabalık olacak gelenimiz gidenimiz çok olacak diyorsun dedi.bebek sevmeye gelen gelirmiş salonda oturur sonra da evine gidermiş anneler
ne güzel işte daha ne istiyorsunuz?
ayrıca bir tek anneniz gelecekken peşine birisini de takıp gelmesi bence çok yersiz
siz hormonlarınızdan dolayı hassassınız sanırım, eşiniz aslında sizin de yararınıza olacak şeyler söylüyor

Esinize iletin bizim evde 2 yatak odasi var birisi misafir icin. Bir tane kedi odasi var bir tanede bebek odasi :)
Cok rahatlik oluyor cift yatak odasi birisi surekli hazir.kapisini gerekmedikce acmiyoruz.Misafir gelince bir supur toz al tamam.
atık ne söyleyim kırılan kırıldı birşey istemiyorum.torun torba sahibi olunca yapılırmış o öyle diyor.2. bir kişi gelemezmiş aklımdan çıkartacakmışım bunu kardeşim ve annem hariçmiş.

benim bebegime bakmak icin annem geldi annemede yatak odasi yaptik. cift kisilik hemde. hatta esim oyle olmasini istedi. bizde cok misafiri sevmeyiz ama gelincede rahat etsinler isteriz.

benim bebegime bakmak icin annem geldi annemede yatak odasi yaptik. cift kisilik hemde. hatta esim oyle olmasini istedi. bizde cok misafiri sevmeyiz ama gelincede rahat etsinler isteriz.
benim eşim istemiyor.bir kişi daha gelirse diye ödü koptuğundan.birde çok lüks birşeymiş bu.öyle algılıyor.

Misafir ister istemez bilemem.bence
Nasil anlamak istiyorsa oyle anlamis sanirim.
Zemin hazirlamakla ne alakasi varki
Bu sekilde uzak olanlarin ayri yatak odasi oldugu cok var ne sakincasi olucakki abartmis esiniz.
Tam olarak mevzularinizi bilemem ama anlattiginiz gibiyse bu kadar hir gür cikarmak manasiz olmus.
Geldiginde rahat etmesin de gelmesinlermi diyor acep? :)

Her konuda kadın tarafını tutan ben eşinizi haklı buldum..

Cekyat varmış zaten.bende hiç hoşlanmam öyle yatılı misafir olayından.

Adamı strese sokmussunuz devamlı gelen giden çok olacak diyerek

ne güzel işte daha ne istiyorsunuz?
ayrıca bir tek anneniz gelecekken peşine birisini de takıp gelmesi bence çok yersiz
siz hormonlarınızdan dolayı hassassınız sanırım, eşiniz aslında sizin de yararınıza olacak şeyler söylüyor
ya teyzem bize yakın oturuyor o da yanına birini çağırmış işte gündüz akşam olunca da kal demiş teklif etmiş.napim niye çağırdın anne diyemedim diyemem ya.sanki kadın gelmiş haftalardır bizde mı kalmış.altı üstü 1 gece kaldı.kimsenin mitili atmasını istemiyormuş bu eve.annem gelir burada bu odada bu çekyatta yatarmış.şartlarımız buymuş.

Her konuda kadın tarafını tutan ben eşinizi haklı buldum..

Cekyat varmış zaten.bende hiç hoşlanmam öyle yatılı misafir olayından.

Adamı strese sokmussunuz devamlı gelen giden çok olacak diyerek
gelen giden çok olacaktan kastım bebek hayırlamayaydı ya.günlerdir beni doldurdun şimdi de yatak odası yapalım diyorsun kafanda ne planladıysan çıkart kim doldurduysa seni kusura bakma hiçbişe yapamazsın bu evde kimse de kalamaz bundan sonra dedi:(

ya teyzem bize yakın oturuyor o da yanına birini çağırmış işte gündüz akşam olunca da kal demiş teklif etmiş.napim niye çağırdın anne diyemedim diyemem ya.sanki kadın gelmiş haftalardır bizde mı kalmış.altı üstü 1 gece kaldı.kimsenin mitili atmasını istemiyormuş bu eve.annem gelir burada bu odada bu çekyatta yatarmış.şartlarımız buymuş.
belki annenizin sanki kendi eviymiş gibi kalmasını teklif etmesine bozulmuştur.

Misafir ister istemez bilemem.bence
Nasil anlamak istiyorsa oyle anlamis sanirim.
Zemin hazirlamakla ne alakasi varki
Bu sekilde uzak olanlarin ayri yatak odasi oldugu cok var ne sakincasi olucakki abartmis esiniz.
Tam olarak mevzularinizi bilemem ama anlattiginiz gibiyse bu kadar hir gür cikarmak manasiz olmus.
Geldiginde rahat etmesin de gelmesinlermi diyor acep? :)
aynen sanki rahat ederlerse ya da kalınacak ortam olursa kalır gitmezler ya da sık sık gelirler diye korkuyor bence.ben burayı çok uzak bir şehir mi sanmışım gelen gitmicekmiş en uzak kişi 20 dk mesafedeymiş.bebek sevip herkes evine dönsünmüş.

Eşiniz dese bu yatağı boş odaya koyalım annemler kalır teyzemler kalır diye hem kıyametler kopar hem herkes size hak verirdi burada. Ev düzeninin tek sorumlusu kadın değil orası eşinizin de evi ne demek kadın işine karışma falan. Kırılacak bi mevzuu göremedim ortada bence yersiz alınganlık yapmayın

misafire yatak odası yapmak "burası da senin evin gel kal her zaman" demek gibi..
yani çok gerekli değil bence de..
eşinizi haksız bulamadım ama, tarz hoş değil tabi..

Birincisi o yatak iyi kurulmamıştır ondan ses çıkarıyordur taşınırken böyle şeyler oluyor bir mobilyacı çağırın vidaları o falan kontrol ettirin düzeliyor ben yaptırdım ikincisi adam haklı ne o her oda yatak odası benim eşim dese asla kabul etmem

bebek dogunca bazen geceleri uyumayacak. ben oyle durumda bebegimi diger yatak odasinda uyuturdum. esim ise gidecegi icin rahatsiz olmasin diye. sende esine soyle bebek uyumaz geceleri seni rahatsiz etmemek icinde lazim aslinda. misafir icin degil aslinda bebegim ve kendim icin istiyorum de.

Annenizi "Burası benim oğlumun evi" tadında takılıp gelini insandan saymayan kayınvalideler gibi buldum.

Eşinizi hiçe sayıp, misafir olduğu eve misafir çağırıp, sonra da yatıya kalmasını davet etmek üzgünüm ama çok hoş bir davranış şekli değil. Kv böyle yaptı diye konu açsanız herkes sizi haklı bulurdu.

Yakında oturan teyzenizin kalmayı kabul etmesi de enteresan.

Eşiniz ailenizdeki potansiyelden korkmuş -ki bence haksız da değil-

Ayrıca evin düzenini kadın belirler de çok yanlış bir söylem, o ev ikinizin değil mi? Bakın evin düzenini kadın belirleyemiyormuş ki bu kadar tatsızlık olmuş boşu boşuna.

Eşinizi haklı buldum.

bence yatak değişecekse düşünceniz mantıklı anladığım kadarıyla 2 odanız boşta birini bebek odası yapmak istiyorsunuz diğerindede çekyat var sadece..
misafir odası sart bence.. bakın yabancılaa hepsınde en az ıkı yatak odası olur gelen mısafır odasında yatar kalkar, hem salonda yatıp kalkmak cok mu kolau sankı yastık yorgan hazırla kaldır sonucta salon demek oturma alanı demek yenılen ıcılen yerde ınsan yatması bır ton telase ama ayrı bır yatak odası olursa etraf hıc dagılmaz... hem çocuk olunca belki bir dönem eşinizle aynı odayı paylasmak ıstemeyeceksınız ne bıleyım bebegınız huysu zolur, uyumaz, sızınle yatmakıster falan fılan sız gıt demesenız adam gıtmek ısteyecek baska odaya kendıde rahat eder..
teyze kısmındada kadın zaten yardıma gelmıs, bır fece kalsa ne olur sankı el Allah askına .. bende zırp pırt mısafır gelsın sevmem ama kapım açıktır kimseyide bir gece ağırladım diye incilerim dökülmez.

Back
X