Eşime çok haksızlık yapıldı ama ailemdir...

maşşallah eşinize,ikinizide takdir ettim.siz aç gözlülük yapmamışsınız o da sizi yarı yolda bırakmamış.
ailenizi hiç takmayın aramayanı aramayın,mutluluğunuza bakın bence.
allah babanızada şifa versin bir an önce

Allah bağışlasın evlatlarınızı size.
Eşim her şey geçtim diyor ama artık seni çağırıp durmasınlar yaza kadar gider geliriz ama yazın taşınacağız artık bu kadar sık çağırmasınlar diyor. Haklı da. Perişan olduk yollarda.
iyi temennileriniz için teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bence herkes haddini hududunu bilmeli bunu bir şekilde ailenize göstermelisiniz yoksa günün birinde eşinizin de sabrı tükenebilir siz üzülürsünüz.

Allah razı olsun.
Ben kalma taraftarı değilim geçen ay kaldım. Ve her haftasonu gidiyorum. eşim beni yanlız bırakma ev bomboş kalıyor sen gidince diyor. burda çevresi de pek yok geçici kalıyoruz.
bak ne güzel eşin sana beni yalnız bırakma diyor bence de yalnız bırakma ailendir tabiki ama mesafe koy her hafta gitme arkadaşım

Pasif değildim. defalarca tartıştım ailemle. Eşim kızıyordu tartışma diyordu.
Hatta eşime sıkıntı olacaksa emanet takın düğünde dedim. Evimiz var bize yeterdi. bir ton masraf yaptınız dedim. Ailesi kabul etmemiş.
bundan sonra ablanları anneni hiçbişeye karıştırma
saygı çerçevesinde cevap ver
ve bence çalışmıyosan sende çalış iyi gün var kötü gün var
en azından bende çalıştım evime katkıda bulundum dersin..

maşşallah eşinize,ikinizide takdir ettim.siz aç gözlülük yapmamışsınız o da sizi yarı yolda bırakmamış.
ailenizi hiç takmayın aramayanı aramayın,mutluluğunuza bakın bence.
allah babanızada şifa versin bir an önce
Allah razı olsun.
Zaten eşim de ailesi de alışverişlerde bile en uygununu almaya özen gösterdiğimi biliyorlar görüyorlardı. Çoğu şeye gerek yok dedim almayın dedim. pazarlık bile yapıyordum sen gelinsin karışma diyorlardı. Ben böyle olmasaydım eşim bunca şeye göz yummazdı.
Düğün salonunu da tutmayın dedim ama ailesi geniş, olmaz dediler tuttular.

bundan sonra ablanları anneni hiçbişeye karıştırma
saygı çerçevesinde cevap ver
ve bence çalışmıyosan sende çalış iyi gün var kötü gün var
en azından bende çalıştım evime katkıda bulundum dersin..

Atama bekliyorum olmazsa özel sektörde çalışacağım gelecek yıl.
Eşim de çocuğumuz olsun annelik yap bize yeter diyor. :)

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Akıl akıldan üstündür derler. Biraz da cesaret buldum tabi. Sanırım artık aileme benim burda da bir ailem var demeli gidişlerimi azaltmalıyım. Eşimin kıymetini biliyorum bilmesem her gün bunları yüzüme vururdu taş olsa çatlar farkındayım. Sevgi de saygı da anlayış da karşılıklıdır. Rabbim azaltmasın.
Beni kırdığında, senin gibi bi insanı nasıl ağlattım diye hüngür hüngür ağlayan bir insan benim eşim. Demem o ki ben de ona gereken değeri elbette veriyorum. Bu konuda çaresiz kalmıştım sadece. Tekrar teşekkürler herkese..

yani aileni güzel eleştirmişsin farkındasın bir saçmalık olduğunun. ablan seni aradığında açma teli. sabah ara görmemişim dersin. aynı ilin içinde her haftasonu gidip kalmak zaten saçmalık. bunu ayda bire indirin.
hatta kalmanıza bile gerek yok.
eşinizin ailesi ne kadar harikaymış onlara gidip kalın haftasonu çok gezmek istiyorsanız.

kocanızla ikinizin hatta gelecek çoluk çocuğunuzun rızkını neden annenize boşyere veriyorsunuz??

eniştenizle ben olsam asla muhatap olmam bazen slm bile vermeyin. eşinize yaptığının çok çirkin olduğunu anlasın.

çözüm yolu bunlar zira iyilikten anlamayana bir aileniz var..

yani aileni güzel eleştirmişsin farkındasın bir saçmalık olduğunun. ablan seni aradığında açma teli. sabah ara görmemişim dersin. aynı ilin içinde her haftasonu gidip kalmak zaten saçmalık. bunu ayda bire indirin.
hatta kalmanıza bile gerek yok.
eşinizin ailesi ne kadar harikaymış onlara gidip kalın haftasonu çok gezmek istiyorsanız.

kocanızla ikinizin hatta gelecek çoluk çocuğunuzun rızkını neden annenize boşyere veriyorsunuz??

eniştenizle ben olsam asla muhatap olmam bazen slm bile vermeyin. eşinize yaptığının çok çirkin olduğunu anlasın.

çözüm yolu bunlar zira iyilikten anlamayana bir aileniz var..

İkimizin ailesi de farklı şehirlerde aynı şehirde değiliz. Annem babam yaşlı ve yalnızlar kal diyorlar eşim her haftasonu götürüyor sağolsun.
Düğünden önce gitti giden zaten artık şuan geçti o konular:)

İkimizin ailesi de farklı şehirlerde aynı şehirde değiliz. Annem babam yaşlı ve yalnızlar kal diyorlar eşim her haftasonu götürüyor sağolsun.
Düğünden önce gitti giden zaten artık şuan geçti o konular:)

yaşlı olmaları seviyesizleşmeyi gerektirmiyor ki.. asıl onlar el oğlu kızımız mahcup olmasın diye biraz sevgi ve saygı göstermeliler. yazınızda ailemin olduğu ilde ilçedeyiz dediniz..

Eğitimci. Bi de ortak bir işyeri var.
bence eşiniz yeterince tölörans göstermiş hatrınızı sizde artık eşiniz ile olan aile hayatınıza odaklanmalısınız.ailenizinde savunulacak bir tarafı yok eşinize karşı asla savunma yapmayın annenize gerekli şekilde uyarıda bulunun biz kadınlar bunları erkek ailesi yapsa hasta olayoruz sinirden boşanmaya kadar gidiyor .bence siz ailenizi eşinizle fazla yüz göz etmişsiniz yoksa nasıl bu kadar maddiyat beklentilerini iletebilirlerki gerekirse ben olsam kına bile istemezdim ailem bu şekilde ise kendim biraz daha bekler birikim yapğıp birşeylerimi yapmaya çalışırdım.herkez çok varlıklı olmayabilir ama sizi çok fazla eksikli bırakmışlar umarım bunlar hiç zaman sorun olmaz hayatınızda ve mutluluğunuz daim olur.

Eşinize ve eşinizin ailesine samimi söylüyorum üzüldüm kendi ailen eşini baya bir sömürmüş yazık, size de kızdım afedersiniz ama siz sevdiğiniz adamın bu kadar masrafı sırtlanmasına üzülmediniz mi hiç insan olan yapılan bu haksızlık ve vicdansızlık karşısında kesinlikle cevapsız tepkisiz kalamaz ailemdir yapar mantığıyla düşünmekten kendi eşinizi ve eşinizin ailesini sömürmelerine kullanmalarına resmen göz yummuşsunuz. Eşinizin kıymetini bilin !

yaşlı olmaları seviyesizleşmeyi gerektirmiyor ki.. asıl onlar el oğlu kızımız mahcup olmasın diye biraz sevgi ve saygı göstermeliler. yazınızda ailemin olduğu ilde ilçedeyiz dediniz..
Seviyesizleşme biraz ağır olmadı mı ?
yaşlılar düşünemeyebilirler.
Ben sadece çıkar yol bulamıyorum dedim. Hataları oldu
ama halen gel kal diyorlar ihtiyaçları var onları kırmadan eşimi üzmeden ne yapabilirim dedim sağolsunlar herkes de güzelce fikrini söyledi.
ilçe uzak 2buçuk saat
Teşekkürler yine de.

Eşinize ve eşinizin ailesine samimi söylüyorum üzüldüm kendi ailen eşini baya bir sömürmüş yazık, size de kızdım afedersiniz ama siz sevdiğiniz adamın bu kadar masrafı sırtlanmasına üzülmediniz mi hiç insan olan yapılan bu haksızlık ve vicdansızlık karşısında kesinlikle cevapsız tepkisiz kalamaz ailemdir yapar mantığıyla düşünmekten kendi eşinizi ve eşinizin ailesini sömürmelerine kullanmalarına resmen göz yummuşsunuz. Eşinizin kıymetini bilin !

Aralarda mesajlarımda belirttim. Ben birçok şeyi yapmayın gelin konuşun orta yolu bulun dedim salon tutmayın ailem bilmesin emanet altın takın vs. Ama ailesi kabul etmedi. Ailemle her tartıştığımda da eşim beni durdurdu tatsızlık çıkmasın dedi. Ben vicdansız pasif olsaydım eşim bunca şeye göz yummazdı fatmagülün ağabeysi gibi biri değil eşim de yani :)

bence eşiniz yeterince tölörans göstermiş hatrınızı sizde artık eşiniz ile olan aile hayatınıza odaklanmalısınız.ailenizinde savunulacak bir tarafı yok eşinize karşı asla savunma yapmayın annenize gerekli şekilde uyarıda bulunun biz kadınlar bunları erkek ailesi yapsa hasta olayoruz sinirden boşanmaya kadar gidiyor .bence siz ailenizi eşinizle fazla yüz göz etmişsiniz yoksa nasıl bu kadar maddiyat beklentilerini iletebilirlerki gerekirse ben olsam kına bile istemezdim ailem bu şekilde ise kendim biraz daha bekler birikim yapğıp birşeylerimi yapmaya çalışırdım.herkez çok varlıklı olmayabilir ama sizi çok fazla eksikli bırakmışlar umarım bunlar hiç zaman sorun olmaz hayatınızda ve mutluluğunuz daim olur.

Ailemi savunmadım aksine eşim benden çok savundu yeri geldiğinde boşver sıkıntı yapma vs dedi beni durdurdu.
"Aralarda mesajlarımda belirttim. Ben birçok şeyi yapmayın gelin konuşun orta yolu bulun dedim salon tutmayın ailem bilmesin emanet altın takın vs. Ama ailesi kabul etmedi. Ailemle her tartıştığımda da eşim beni durdurdu tatsızlık çıkmasın dedi. Ben vicdansız pasif olsaydım eşim bunca şeye göz yummazdı fatmagülün ağabeysi gibi biri değil eşim de yani :)"

Ailenin yaptıklarının 10/1 ni kv yapsaydı nefret edıyorum dıye tepınırdın ailenden uzak dur herseyıne el koymuslar esını sıgır gıbı sagmıslar sen herseye goz yummussun kabahat senın artık akıllan ayda bır gıt kalma bıle

Aralarda mesajlarımda belirttim. Ben birçok şeyi yapmayın gelin konuşun orta yolu bulun dedim salon tutmayın ailem bilmesin emanet altın takın vs. Ama ailesi kabul etmedi. Ailemle her tartıştığımda da eşim beni durdurdu tatsızlık çıkmasın dedi. Ben vicdansız pasif olsaydım eşim bunca şeye göz yummazdı fatmagülün ağabeysi gibi biri değil eşim de yani :)

Eşiniz kıymetini bilin bana kalırsa, bu arada yanlış anlamayın ama aileniz pek de hoş şeyler yaşatmamış size bu davranışlarla o yüzden mesafeli olun derim ..

X