Eşimden soğudum bosanmak istiyorum

Artık sıkıldım ona dair ne sevgi kaldı nede bisey ailesine çok düşkün biri annesiyle aynı şehirde olmasına rağmen gidelim kalalım diyor ben istemiyorum
Ben 3 yıldır evliyiz tek başıma dışarıya çıkamıyorum ya annesiyle ya kendisiyle çıkıcam sabrettim çok ama tükendim
artık çok sıkıldım çok soğudum
En ufak midem bulunsa gebelik testi aliyor alma diyorum benim moralim bozuluyor dedim trip atmalar kusmeler gitmeler beni hicbizaman anlamadi
Sonra gece geç yattım kahvaltı hazırlamadım diye gece ondan önce yattım diye trip atmalar kusmeler neymiş ben ona haber etmemişim

Ailesinin yaptıkları haksızlıklar ve bunları görmezden gelmesi hiç bisey dememesi

Kendisinin hakkını bile savunmayan biri herseye susan ben çok yoruldum artık bunaldım soğudum sıkıldım artık yanıma gelmesini bile istemiyorum

Onunla hicbisey yaşamak istemiyorum artık
Tek başına dışarı çıkmamak nedir ya,bu nasıl bir baskı güvensizlik mi var ?

Aşırı Anneci erkekten soğumak bana çok normal geliyor.İnsana bı süre sonra çocuk gibi geliyor karşısındaki insan.Doğal olarak çekici gelmiyor.İnsan psikolojisi bu normal

Artık sıkıldım ona dair ne sevgi kaldı nede bisey ailesine çok düşkün biri annesiyle aynı şehirde olmasına rağmen gidelim kalalım diyor ben istemiyorum
Ben 3 yıldır evliyiz tek başıma dışarıya çıkamıyorum ya annesiyle ya kendisiyle çıkıcam sabrettim çok ama tükendim
artık çok sıkıldım çok soğudum
En ufak midem bulunsa gebelik testi aliyor alma diyorum benim moralim bozuluyor dedim trip atmalar kusmeler gitmeler beni hicbizaman anlamadi
Sonra gece geç yattım kahvaltı hazırlamadım diye gece ondan önce yattım diye trip atmalar kusmeler neymiş ben ona haber etmemişim

Ailesinin yaptıkları haksızlıklar ve bunları görmezden gelmesi hiç bisey dememesi

Kendisinin hakkını bile savunmayan biri herseye susan ben çok yoruldum artık bunaldım soğudum sıkıldım artık yanıma gelmesini bile istemiyorum

Onunla hicbisey yaşamak istemiyorum artık
Sakın hamile kalma derim ...

Anlatsaniz anlamazmi acaba.Hani evlilik kadın olsun erkek olsun beslenmesi gereken özen gösterilmesi gereken birşey.Hani kadının çiçeklerine gösterdiği erkeklerin araba modellerine gösterdiği tutku özen asıl birbirlerinede de yansıtılmali.Yani anne vs bir yere kadar insan kendini ikinci planda hissettimi soğur zaten.Dengeyi bilmeyen erkeği de eş gibi görmek çok zor.Sevgiye döner aşk tamamda böyle 50 yıllık evli gibi hep annede yemek yemek 0 sosyal hayat sohbetsiz renksiz hep aynı.Yani bı gecede plan yapar insan başbaşa çıkar biseyler yapar hicbisey yapamıyorsa sarılır film izler ne bileyim insan düşünse bin tane şey bulur

Okurken içim sıkıldı, eşiniz 5 yaşındaki çocuk gibi. Eğer gerçekten boşanmak gibi bir düşünceniz varsa zaman kaybetmeden boşanın.

X