Eşime çok haksızlık yapıldı ama ailemdir...

Bu yazdığınıza inanıyor musunuz?

Eşiniz kızsa da sizin ona haksızlık yapılmasına dayanamamanız lazım zaten.

Nişanı atarlardı, eşim kızardı vs diyorsunuz da, siz kendi başınıza karar alamıyor musunuz?

Ne kadar enteresan bir durum. Ben eşinizi hiç tanımıyorum ama size kendi eşinizi yeterince savunmanızı salık veriyorum. Bir gariplik görmüyor musunuz?

Ben zamanında elimden geleni yaptım. Eşim bunu bildiği için şuan bana kızmıyor. Hiçbir şey yapmamış olsaydım vicdansız der kendi atardı nişanı :) Kendi bana bırak tamam tartışma diyordu.

7 bin liralık bilezik sadece nisanda
yarım kilo altın düğünde
30 bin lira düğün salonu ne yaptiniz 5 yıldızlı otelde mi yaptınız düğünü onun bile kirası 18 bin di arkadaşım araştırdı.
aileniz de neyse yorum yapmadam daha iyi olur. ... 2 bin lira sandık parası falan hay maşallah okurken içim bayıldı

eleştiri olarak algılamanı istemem ama bunu damat tarafı yapsa ve eşin ailesine eleştiriyi kabul etmese erkekler için aile ne kıymetli derdiniz ama dimi. demek kadınlar için de öyleymiş :/

yarım kilo altın düğünde
30 bin lira düğün salonu ne yaptiniz 5 yıldızlı otelde mi yaptınız düğünü onun bile kirası 18 bin di arkadaşım araştırdı.
aileniz de neyse yorum yapmadam daha iyi olur. ... 2 bin lira sandık parası falan hay maşallah okurken içim bayıldı

Düğün 1300 kişilikti

yarım kilo altın düğünde

konu sahibesinin kilosunca takmışlar herhalde

kaç kg acaba:KK53:

Ben zamanında elimden geleni yaptım. Eşim bunu bildiği için şuan bana kızmıyor. Hiçbir şey yapmamış olsaydım vicdansız der kendi atardı nişanı :) Kendi bana bırak tamam tartışma diyordu.
o değilde bu kendini bişey zanneden ablanlara da böyle devasa harcamalar yapıldı mı
ne kadar pasifsiniz kusura bakmayın da
ablanlar bu kadar değer görmedikleri için sizi kıskanıp yıpratmaya çalışmışlar bence

tamamını okumadan bi off dedim..bu devirde böyle kayın aile öpün başınıza koyun...ailenizde yaptıklarının hesabını bir gün nasıl verirler daha geride kardeşleriniz varmış inşallah kötü dünürlere çatmazlar..esşinizin ailesi için kötü dünür deneyimi olmuş zira..

Eeee ailense ne yani göz mü yumacaksın, kocan ne oluyor senin arkadaşın mı
Biliyorsunuz aile çok önemli atamam satamam lafları bu konular için söylenmemiş
Böyle giderseniz eşinizden olursunuz

o değilde bu kendini bişey zanneden ablanlara da böyle devasa harcamalar yapıldı mı
ne kadar pasifsiniz kusura bakmayın da
ablanlar bu kadar değer görmedikleri için sizi kıskanıp yıpratmaya çalışmışlar bence

Pasif değildim. defalarca tartıştım ailemle. Eşim kızıyordu tartışma diyordu.
Hatta eşime sıkıntı olacaksa emanet takın düğünde dedim. Evimiz var bize yeterdi. bir ton masraf yaptınız dedim. Ailesi kabul etmemiş.

Ellerinden geleni yapmış eşin ve ailesi. Maalesef ki taviz tavizi doğrurur. Yüzünüzün yumuşak olduğunu bildiklerinden daha çok istiyor aileniz.
Burada ablanız baskın rolde. Ablanızı kırmayın fakat onu duymayın, dediklerini önemsemeyin.
Her çocuk kendince sorumludur ailesinden. O yapamıyorsa sizden istemesin. Siz üzerinize düşeni yaparsınız zaten.
Burada sizin yapmanız gereken; kesinlikle met olmanız. Bir hafta daha kal dediklerinde. " elimden geldiğince geliyorum, evimize ihmal etmemeliyim, tekrar gelirim inşaallah " deyip söylenecek sözleri duymamanızdır.
Eşinizi bu konuda kırmayın, doğru söylüyor, yalnız bırakmayın onu.
Eşinizede ailenizi savunmayın kötülemeyinde. Eğer eşiniz ailenizi kötülemeye başlarsa ( sabrı bitiyor çunku) onu kırmadan konuyu kapatın.
Böyle böyle alışacak her iki tarafta.
Bu durumda önceliğiniz eşiniz. Anne babanızı kırmadan idare etmelisiniz.

Eeee ailense ne yani göz mü yumacaksın, kocan ne oluyor senin arkadaşın mı
Biliyorsunuz aile çok önemli atamam satamam lafları bu konular için söylenmemiş
Böyle giderseniz eşinizden olursunuz

zaten bir hafta gel kal dediler ben olmaz eşim yalnız dedim çıktım geldim eşimin yanına. Artık taviz vermiyorum. Ama eşim de çok içli olmak istemiyor ailemle.
ablam arayıp gel diyor eşim de kızıyor niye çağırıyor diye zaten her haftasonu ordayız diyor.

X