- 15 Mayıs 2012
- 159
- 122
-
- Konu Sahibi hayatbizi61kenara
Bu yazdığınıza inanıyor musunuz?
Eşiniz kızsa da sizin ona haksızlık yapılmasına dayanamamanız lazım zaten.
Nişanı atarlardı, eşim kızardı vs diyorsunuz da, siz kendi başınıza karar alamıyor musunuz?
Ne kadar enteresan bir durum. Ben eşinizi hiç tanımıyorum ama size kendi eşinizi yeterince savunmanızı salık veriyorum. Bir gariplik görmüyor musunuz?
Eşinizin ailesi çok mu zengin? Yoksa bir sürü borca mı girdiler? 30 binlira düğün salonu parasını onlar verirken sizin aileniz hiç yardım etmedi mi?
Eşinizin ailesi çok mu zengin? Yoksa bir sürü borca mı girdiler? 30 binlira düğün salonu parasını onlar verirken sizin aileniz hiç yardım etmedi mi?
Adam herşeyi tolere etmiş,aile de sömürmeye devam edecek belli ki.
Artık bu devran böyle dönecek.
Bence koyverin gitsin.
7 bin liralık bilezik sadece nisanda
yarım kilo altın düğünde
30 bin lira düğün salonu ne yaptiniz 5 yıldızlı otelde mi yaptınız düğünü onun bile kirası 18 bin di arkadaşım araştırdı.
aileniz de neyse yorum yapmadam daha iyi olur. ... 2 bin lira sandık parası falan hay maşallah okurken içim bayıldı
7 bin liralık bilezik sadece nisanda
yarım kilo altın düğünde
30 bin lira düğün salonu ne yaptiniz 5 yıldızlı otelde mi yaptınız düğünü onun bile kirası 18 bin di arkadaşım araştırdı.
aileniz de neyse yorum yapmadam daha iyi olur. ... 2 bin lira sandık parası falan hay maşallah okurken içim bayıldı
o değilde bu kendini bişey zanneden ablanlara da böyle devasa harcamalar yapıldı mıBen zamanında elimden geleni yaptım. Eşim bunu bildiği için şuan bana kızmıyor. Hiçbir şey yapmamış olsaydım vicdansız der kendi atardı nişanı :) Kendi bana bırak tamam tartışma diyordu.
o değilde bu kendini bişey zanneden ablanlara da böyle devasa harcamalar yapıldı mı
ne kadar pasifsiniz kusura bakmayın da
ablanlar bu kadar değer görmedikleri için sizi kıskanıp yıpratmaya çalışmışlar bence
Eeee ailense ne yani göz mü yumacaksın, kocan ne oluyor senin arkadaşın mı
Biliyorsunuz aile çok önemli atamam satamam lafları bu konular için söylenmemiş
Böyle giderseniz eşinizden olursunuz