Eşime çok haksızlık yapıldı ama ailemdir...

Çok uzun olmuş yarıda bıraktım açıkçası.
Gerçekten iyi ki eşiniz var yanınızda herkes bu kadarını yapamazdı ama keşke ailenize ters çıksaydınız biraz beni ne duruma düşürüyorsunuz diye. Ama olmuş bitmiş baştan tavrınızı koymalıydınız. Geçmiş olsun umarım yoluna girer her şey..

Ailemle tartışmadım değil. ama eşim hep durdurdu beni. Bi aksilik çıkmasın sıkıntı olmasın dedi.

Eşinin ve ailesinin kıymetini bil.
MaşaAllah ben böyle saygılı bir damat ve dünür görmedim.

Hanımefendi, size çok sinirlendim okurken.

Ortada bariz bu kadar büyük bir haksızlık varken, 2 taraf da kırılmasın denmez.

Aileniz her açıdan eşinizi üzmüşken, ama ailemdir diyemezsiniz.

Burada erkek aileleri kadınlara çektirirken elimden geldiği kadar sert yazıyorum. Size de öyle yazacağım.

İnsanların karakteri haksızlık karşısında belli olur. Siz eşinizi doğru dürüst savunamamışsınız. Yaptıklarının yarısı ile bile rest çekmeniz lazımdı. Hala ablam şöyle dedi, annem böyle kızdı diyorsunuz.

Sizin kendi aklınız, iradeniz, fikriniz yok mu?

Kızması gereken de sizsiniz, ailenize rest çekmesi gereken de. Eşiniz de boşanmak istese haklı bana göre, diğer konularda böyle yazdım bunda da böyle yazıyorum.

eşin sonuna kadar haklı görüşmek istememekte ben olsam yüzlerine bile bakmam ailenin

senin de hatan yok değil neden izin verdin ,eşine bu kadar yüklenmelerine

birde üstüne hala para vermişsin neden hayır demiyorsun.

Ben ailemle tartışmaya kalksam eşim bana kızardı. O beni durdurdu hep. Sonra bi şey diyemedik zaten.

Sizin aile gibi aile, senin annen gibi anne kayınvalide düşman başına yarabbim...senin adam peygamber falan mı.vallahi adam napsa haklı ya.yuhh diyorum bu kadar da eziyet edilmez ki ama.

Ben ailemle tartışmaya kalksam eşim bana kızardı. O beni durdurdu hep. Sonra bi şey diyemedik zaten.

Bu yazdığınıza inanıyor musunuz?

Eşiniz kızsa da sizin ona haksızlık yapılmasına dayanamamanız lazım zaten.

Nişanı atarlardı, eşim kızardı vs diyorsunuz da, siz kendi başınıza karar alamıyor musunuz?

Ne kadar enteresan bir durum. Ben eşinizi hiç tanımıyorum ama size kendi eşinizi yeterince savunmanızı salık veriyorum. Bir gariplik görmüyor musunuz?

Bence ailen sizi ayırmak istemiş çokta ugrasmislar ama eşin seni o kadar çok sevmiş ki herseye tamam demiş ilk günler ablan yine yanınızda kalmış eşinin sabrını denemisler resmen yine ayiramamis daha çok kinlenmisler yemeğe bile davet etmemeleri istemiyoruz eşini demek gibi olmuş. Bncede eşinin kıymetini bil senin için çok fedakarlık yapmış herkes yapmaz heleki bu devirde.ailene çok kulak asma sonunda ayirirlar yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…