Eşime çalış dediğimde sinirleniyor

Isi gucu olmayan ve size ev acmayan biriyle niye evleniyosunuz? Inaniyo musunuz cidden 1 sene oturalim sonra ev acariz demelerine snsjsksjdj 1 sene ananizin evinde oturun ev acarsa gidersiniz koca kaciyor mu allah askina. Konuyuda okumadim hep benzer konular. Kendi ayaginizla gidiyosunuz hepp. Bas g*tune tekmeyi adamin. 5 krs etmez.

sizizn bu adamdan boşanmanız için ne gerekiyor. boşanmamak için elinizde ne gibbi sebeb var . kayınvalide ile yaşamayı neden seçtiniz. gerçekleri görürsünüz

Resmen halamın hayatını okudum suan
Eşi oldu olası hiç çalısmamış girdiği işten 2 -3 günde çıkar kaynasıyla yasıyo ev demeye insanın dili varmaz kaç kere çıktı geldi ama çocuk oldugu için hep geri döndü eşi ne kadar söz versede hiçbirini tutmadı. halam 45 yaşına geldi nerdeyse bi gün yüzü görmedi
Çocuklarıda babayı göre göre babaya çektiler
Size tavsiyem çocuk felan yapmayın
Halamın en büyük pişmanlıgı bu
Yıllardır kaynanasının dul maaşıyla geçiniyolar herkese çok imreniyor
Sizin eşinizinde hiç düzelicegini sanmıyorum doğrusu tek tavsiyem ÇOCUK YAPMAYIN
İlerde pişman olmayın

Yakında aöf iktisat mezunu işsiz de eklenecek oraya , misss.
Sanırım ütopik bir Türkiye kurmuş kendine. Açıktan iktisat bitirip düzgün iş bulabileceğini ummak için bayağı alık olmak lazım. İstanbul İngilizce iktisat mezunu kuzenim bile aylardır işsiz.

Zaten Çalismayan insanlar ne yapacak sürekli tavsanlar gibi olurlar yani yorulmak yok çünkü.. ama bir çocuk olsun o seksin bir kısmı azalınca yaşta gecmis olacak işte bitmiş olacak ser sefil hepsi bir yere Tutunamayanlar serisi

Açıköğretimi kucuksemek için yazmıyorum ama okuduğunuz bölüm kendinizi gelistirmediginiz sürece dil vs hobi olarak okunacak bir bölüm ....insanlar minnacık şey başarıp kendilerini büyük görmelerine şaşırıyorum bende mi bir sorun var acaba ?

4. sayfaya kadar okuyabildim daha. Sonrasında yazdıysanız okumadım. Ben eşinizin afakanlar basma kısmına da biraz takıldım. Kaygı bozukluğu gibi bir durumu var da bundan dolayı mı acaba çalışmaktan kaçıyor? Belki bu açıdan yaklaşılırsa ve tedavi alsa düzelebilir. Eşiniz işe girmeden size de çalışma izni vermiyor. Bir gün çalışmayı deneyecek gibi bir hava da sezdim. Tabii bunlar bir olasılık.

Eve gelen para yardımlarını kesin. Ne babanızdan ne de anneannesinden para gelsin. Parasızlık illa bir gün rahatsızlık verecektir. Eşiniz istemese bile siz işe girin. AÖF çalışmanıza da engel değil sonuçta. Temizlik görevlisi, çocuk bakıcılığı, kasiyerlik vs meslekleri icea edebilirsiniz. Eşinizin canı sıkılacağı için belki çalışmaya mecbur hisseder. Havadan para geldiği sürece çalışmayacaktır çünkü.

Bir akrabamız böyleydi. Emekli babasının evinde para vermeden yaşadı. İşçi olarak çalışmak istemedi. Kendi işinin patronu olacakmış. Sigara ve gazete parasını babasından aldı. Sigorta zaten yok. Sonra çocukları büyü(tül)dü de okuyup işe girip eve çeki düzen verdiler. En son eşi çalışmaya başladı. Başkalarının çocuklarına baktı. Bir süre sonra adam da işe girdi, 50 yaşından sonra sigortası yatmaya başladı. Olaya bakarsak olan eşine ve özellikle çocuklarına oldu. Çocukları evlendi, maddi durumları iyi ama eski konular açılınca hala kötü hissediyorlar. Babalarının konuları illa açılıyor da. Kötü bir durum onlar için.

Böyle bir geleceği yaşamak istemiyorsanız ya siz çalışıp eve bakacaksınız ya eşinizi tedavi ettireceksiniz ya da boşanacaksınız.

Ne diyecegimi bilemedim.
Takribi nezaman bosanırsın bu amipten?

Aaaaaa siz benim meşhur dinozorumu daha önce görmediniz mi? Şaşırdım

Bana sen de bebeyim
:) Tamam sen derim artık. :)
Ne bileyim, sen genelde uzun uzun sakin sakin anlatırsın ya. Bunu görünce şaşırdım ve eğlendim ne yalan söyleyeyim.
Mune Hanım'dan da böyle ataklar görürsek olduk bence biz. Kazen Bey forumu üstümüze kapatır gider artık.

Manas destanını okumuş kadar oldum sağ ol uzun olur da bu kadarı bilemedim.Konuya gelecek olursak otuz yaşına kadar çalışmamış adam bundan sonra mi çalışacak umutsuz vaka gözünü de korkutamam umrunda olmaz boşanırız diyorsun e çekeceksin öyleyse ya da boşanacaksn.Ayrıca şunu da söylemeden geçemeycm nasl rahat ediyor acaba yani canıda mi sıkılmyr o kocanın.

Kayınvalide evinde, onun emekli maaşına, babadan gelecek harçlığa muhtaç şekilde yaşarken, açıköğretim üniversite okuyup, bir iki kitap okuyunca kendini geliştirdiğini sanmak.
Ailesel sorunlardan dolayı,2 buçuk aydır tanıdığın adama kaçıp, evlendikten sonra babadan para almak ne saçmalıktır. Gerçekten sorunlu aile evlenip kaçmış kızına, onun çalışmayan eşine bakmaz.

Eşiniz de bu saatten sonra sorumluluk alıp çalışmaz. Siz de eşinizin yolundan gidip ailenizin eline bakmaya devam edeceksiniz belli ki.İinsanlara yük olmak kolay gelmiş. Konuda muhakkak bir bebek, hamilelik ayrıntısı olur diyordum, eksik kalmış neyse ki.

Tamamını okudum eşiniz kötü değil sonuçta size iyi.esiniz bence toplum içine girmek istemiyor insanlarla muhatap olmak istemiyor.hani gücünüz olsa bakkal isletsin derdim. Yada evde yapılacak iş bakınin. Mesala nikah şekeri yapıp satabilirsiniz.ogrenciler özel pasta yapıp satıyorlar.bizim burda evde tütün sarar kadinlar ek gelir işte

Demek istediğim herkes hak ettiği hayatı yaşıyor, bu adamdan bir baltaya sap olmayacağı en başından belliymiş, bir de KAÇMIŞSINIZ. Yaşadığınız parazit hayatını kendinize layık görmüyorsanız, yarından tezi yok bir işe girin, o kocanız olacak ipsiz sapsız ne çalışabilir ne ev bakabilir. Siz bu parazit yaşamınızı bir de çocukla taçlandırmayın yeter.

Bir de bu sitede kadınlara çalış diyince neden mızrak yemiş gibi oluyorsunuz? Zor mu geliyor? Çalışın ki kendi ayaklarınız üzerinde durun, sigara yol parası istemek nedir rezalet, koskoca insanlarsınız.

Açıktan okumakla çabaladığını sanmak da ne bileyim, bakkal Rüstem bile açıktan okuyor. Bana sorarsanız ikinizden de bir baltaya sap olacağı yok, tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş.

sizizn bu adamdan boşanmanız için ne gerekiyor. boşanmamak için elinizde ne gibbi sebeb var . kayınvalide ile yaşamayı neden seçtiniz. gerçekleri görürsünüz
Kayınvalidenin Allah geçinden versin, ölmesi yetim maaşı da bağlanmaz herhalde koca katanalara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…