Eşime çalış dediğimde sinirleniyor

Benden sana abla tavsiyesi çalışmayan adam bir moka yaramaz çocuk yok boşan.

Okuyormuşsun okulunu bitir gir bir işe çalış ayaklarının uzerinde dur.

Eşin işe yaramaz amipin teki.
Kvnize birşey olsa dımdızlak sokakta kalacaksınız.
Yaşın ilerlerse iş bulmanda zorlaşır.
Eşin büyümemiş bu saatten sınra asla düzelmez ve sorumluluk almaz yıllarını boşuna bununla heba etme.

kendi düşen ağlamaz

Çalışmayan erkek zordur çok zor Allah yardım etsin annesi ölünce ne yapacak beyfendi benim kardeste öyle çalışmıyor annem ölünce ne yapacak kız istemeye bile gitmiyoruz yüzümüz yok kimsenin başı yanmasın diye

Karı koca kaynana sırtında yaşayıp burada dert yanıp "çalış" diyene de hakaretler eden konu sahibi. Harika gerçekten. "Mal" demiş bir de insanlara.
Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden birinde örgün eğitim alırken ikinci sınıfta çalışmaya başladım, bir daha da durmadım, zengin/güçlü bir adamın kızı olarak. Başımdan berbat evlilik dahil her şey geldi geçti, kimseye g*tü yaslamadım. İnsanlar size de eşinize de bu yaslama olayını sonlandırmadan mutlu olamayacağınızı anlatmaya çalıştıkça hakaret yağdırmışsınız. Demek ki mutlu olduğunuz hayat bu, konuyu tartışmak da zaman kaybı o halde.

Not: Kocası çalışmasına izin vermiyormuş, canı çalışmak isteyen kocasından izin beklemez.

Adam belki evde yatan oğlunu yola getirmeye , bir işe girmeye iknaya çalışırken ; kadın oğlunun tarafını tuttu , adam da "ne haliniz varsa görün" deyip ceketi alıp çıktı , kimbilir.

Bazen insanlar toplum tarafından hatalı oldukları söylenmesin diye , başka insanların yumuşak karnına oynamayı tercih ederler.

Yahu mal mısınız mal numarası mı yapıyorsunuz siz? Baban nasıl verdi diye sorulmuş kaçtım cevabı verdim okumadın mı konumu diye. Kendime layık görsem neden çabalayım

Bence algılamasında sorun olan sensin. Millet sana madem kaçtın, bak başının çaresine git çalış diyor, ben çalışırken kocam otursun mu diyorsun?

Ne yapılabilir? Kocan çalışmaz diyorlar işte. Anlamıyor musun? Senin kocan çalışmaaz. 1000 yıl da geçse bu adam çalışmaz, çalışmaycak. Kırmızk kar da yağsa çalışmaz. Sen de çalışmayı istemiyorsun, iki koca yetişkin evde toto büyütüp kayınvalide parası yiyin. Kendinize layık gördüğünüz hayat bu.

Burada laf yetiştirip insanları azarlamak için vereceğiniz çabayı eşinize karşı gösterseydiniz de bi işe yarasaydı ama ikinizden de bi yol olmaz.

Hesabınız bir süreliğine kapandı sanırım. Ama gelince okursunuz diye yazmak istiyorum. Buradaki bütün kadınları ablaniz olarak görün öncelikle. Hepsi iyiliğin

Hesabınız bir süreliğine kapandı sanırım. Ama gelince okursunuz diye yazmak istiyorum. Buradaki bütün kadınları ablaniz olarak görün öncelikle. Hepsi iyiliğin
Işte yine ayni hikaye.hesap açılır.yorumlar beğenilmez.insanlara cemkirilir..1 gün bile olmadan hesap kapatılır.artik yazmaya gerek yok galiba

+ buradaki herkes iyiliğinzi düşünerek gözünüz açılsın diye konuşur. Aslında böyle açık sözlü olmaları çok iyi gerçekleri daha rahat görebiliriz böylelikle. Eşiniz için burda ki kimse birşey yapamaz çünkü kendinden çok emin çalışmayacak. Düşüncesi de çalışıp ezilmek hakkimi alamamaktansa çalışmam . Bizimkiler niye bu kadar çalışıyor o zaman gerizekalı mi bu kadar erkek. Mecburen çalışacak hayatı idame ettirmek için mecbur buna. . Sizi dinlemiyorsa da kendinizi düşünün bu saatten sonra. Günü kurtarmak için çalışamam demenize de takıldım aslında. Hepimiz günü kurtarma derdideyiz böyle bir zamanda. Eşiniz olacak kişiye zaten bu saatten sonra çok büyük bir aşk duymazsiniz herşey maddiyat artık sevgi yetmez.
Birde burda olan yorumlar kızıp insanlara cevap verirken biraz daha düşünün derim hayatın başındasiniz daha sabretmeniz gereken çok şey olacak. Sakin olmaya çalışın . Boşanın demeyi sevmem asla ama ailenizle görüşüp ortak bir karar alin. Ne kadar zaman buna sabredebilirsiniz ki

Kayınvalidenizin maaşıyla evde yan gelip yatmayı , çay/kahve sigara içmeyi bırakıp ; eşinize iş ilanı gösterene kadar , kendiniz de iş aramaya başlayabilirsiniz.
Evet kendisine iş arasın... Ama o evdeyken değil ilk olarak boşan sonra ailenin evinde....

Daha ne sorun olabilir diye düşünüyorum bulamıyorum
Kabullenmişsin yani yok çalışmamı istemiyor yok çalışmak istemiyor seviyorum aşığım ne yapayım
Yardım kampanyası başlatılsa zil takıp oynayacaksın yani
Biraz akıl fikir lütfen !

Her ne özel sebeple 2.5 aylık sevgilinize kaçtiysaniz şu anki özel sebeplerinizden dolayi da babaevine kaçın. Kocanızda çalışma totosu yok sizde de pek çok heves var. Bu işin sonu ihanete gitmeden siz gidin diyorum

Pandemi kısıtlamaları nedeniyle evde 3 kişi oturduklarından , kayınvalide bir yere gitmediğinden henüz olmamıştır belki de.

Samimi soyluyorum bosanin. Olmus bir iş hata edip 3 aydir anidiginiz adama kacmissiniz. 2 yil idare etmisiniz yeter. Mazallah cocuk olsa ne olacak. Tembep adamla omur gecmez yol yakınken donün..boşanin geriye donup bakinca 2 yıl niye dayanmişım boşuna dersiniz. Kurtarin kendinizi geleceginiz yok bu adamla sizin ' yillar gecip bir de cocuk olup boşananana kadar hemen bosanın

Evet kendisine iş arasın... Ama o evdeyken değil ilk olarak boşan sonra ailenin evinde....

Konu sahibinin boşanmaya dair bir isteği veya niyeti bulunmuyor. Konusunda buna dair en ufak bir ima dahi yok.

Kayınvalidenizin maaşıyla evde yan gelip yatmayı , çay/kahve sigara içmeyi bırakıp ; eşinize iş ilanı gösterene kadar , kendiniz de iş aramaya başlayabilirsiniz.

Her ne kadar bu mesajımı beğenmemiş olsanız da , konu sahibi : bekar olup , baba evinde otururken aynı isyanla konu açıp ; gününü çay,kahve, sigara içerek geçirdiğini söyleseydi yine aynı şeyi söylerdim.

Evet işsizlik büyük bir sorun. İnsan aylarca iş arayıp bulamayadabilir. Ancak gelir sağlayamıyorsanız giderleri azaltmak için çabalamaktan başka çare var mı sizce ?

Konuda çoğu yorumda 3000 tl ile hem kira verip hem de nasıl geçiniliyor , en iyisi ders verin denmiş.

Borçlu olarak yaşıyorlardır. Zaten konu sahibi de yazmış. Teyze ameliyatı ödemiş. Bugün konu sahibinin babası , yarın adamın anneannesi veya herhangi bir tanıdıktan, akrabadan alınan para ile günü geçiriyorlar.

3000 tl gelirleri var ancak sigaralarından dahi vazgeçmiyorlar anlatıldığına göre.

Valla az önce üşenmedim en ucuz sigarayı, 30 gün*3 kişi ile hesapladım. O bile 2070 lira tutuyor.
Ki ben bir günde bir paket kullanıyordurlar diye hesapladım. Daha fazla bile çıkabilir, bilemiyorum.
O bakımdan hayret verici, evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…