Eşime çalış dediğimde sinirleniyor

Son zamlarla çay, kahve dahi lüks olmadı mı sanki. 100 gr Türk kahvesi indirimde dahi 11 tl civarında , granül kahveler desen 95 -100 gr lık kavanoz en düşük fiyat 20 tl ve üstü.

Koca gün ağız oyalamak için çay, kahve, sigara üçlüsü dahi gelirin büyük bir kısmını eritir zaten.

kayınvalideniz öldüğünde ne yapmayı düşünüyormuş eşiniz. o yaştan sonra işe de almazlar tecrübe yok, bişi yok. bence siz okulunuzu bitirip, iş bulun ve ayaklarınızın üzerinde durmaya bakın bir an önce. kocanızdan fayda yok gibi, geleceğiniz çok parlak durmuyor. kendinizi kurtarın bari. bu tembellikle kayınvalide ölünce zaten sizi çalıştırmaya başlar bu adam yine çalışmaz.

Eşinizin çalışmak istememesinin altta yatan başka sebepleri de olabilir. Öncelikle bunun kendisi için bir sorun olduğunu kabul etmesi gerekiyor. Fakat aile kurmuş olmasına rağmen bu mevzu onun için henüz sorun boyutuna erişmemiş. Kendisi bir karar verip içinden istemedikçe mevcut durumunda bir değişiklik olmayacaktır.

Siz de haklısınız, hem açıköğretimde okuyup hem çalışmak çok zor tabii. Koskoca açıköğretim sonuçta, gününüzün 25 saatini alıyordur.

Madem boşanmaya da çalışmaya da gönlünüz yok yatın kalkın da allah kayınvalidenize uzun ömür versin diye dua edin bari. Çünkü o göçüp gittiğinde karı-koca siz de açlıktan kısa sürede yanına gideceksiniz belli ki.
Ama belki de aileniz devralır 2 yetişkin insanın evciliğine sponsor olma görevini. Bekleyin bakalım, Allah'tan ümit kesilmez.

biz ne yazsak boş.kadın günün sonunda kocişim de kocişim diyecek.sakın boşanma konu sahibi.bebek yapma zamanın da gelmiş de geçiyor .herkesler de evliliğini kıskanıyor bilesin

O gün geldiğinde bu adam konu sahibi ile resmiyette bışanıp emekli bir kadınla evlenir ..yine gidip de çalışmaz

Eşinizin çalışmayacağı başta belliymiş bi i
Eşiniz başta bel
Eşiniz başta çalışmayacağını belli etmiş zaten bi iki seneye buluruz ne demek? Ayrıca sürekli anne babasından yana olan travmasından bahsetmeniz rahatsız edici emin olun ülkemizde öyle normal aileye sahip olan çok nadir insanlar vardır. Benim de anne baba sorumlarım çok çok büyük anlatsam filmi çıkar yani ama onlardan etkilenip kötü bir hayat yaşamıyorum çok şükür bu bahane değil elbet. Ve siz niye çalışma gereği duymuyorsunuz? Açık öğretim adı üstünde açık öğretim çalışanların uzaktan okuması için açılmış bir eğitim kurumu genelde. Koca parası yiyip üstüne şikayetçi olan kadınlarımızı bir türlü anlamadım anlayamayacağımda madem onun çalışmayıp sizin çalışmanız çok canınızı sıkıyor boşanın o zaman niye katlanıyorsunuz aranızda sevgi de göremedim ben. Aslında şikayetçi olmaya pek hakkınız yok zira kaynanayla yaşamayı işsiz kocayı enn başta siz kabul etmişsiniz zaten sonradan değiştiremezsiniz kimseyi asla. Siz değiştiniz mi mesela hayır sizde hala çalışma gereği duymuyorsunuz ihtiyaçlarım var deyip çalışmamakta ne bileyim..

Son kez size diyorum! Çalışmamı istemiyor diyorum,daha dışarı çıkarmazken oradan oraya hava almaya çıkmazken çalışmamı istemiyor diyorum!

Sizin çalışıp çalışmamanız kimseyi ilgilendirmiyorsa eşinizin çalışmaması da bizi hiç ilgilendirmez o zaman. Verdiğiniz cevaplara bakın Allah aşkına eşinizle tencere kapaksınız ama farkında değilsiniz bence. İkinizde çalışmayı sevmiyorsunuz ikinizde tembelsiniz ikinizde bahanelerinizin altına ve ailenize sığınmışsınız ikinizde bekarkende evliyken de sorumluluk alan kişiler değilsiniz böyle muhteşem uyumlu bir çift olabilir mi? :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…