AÖF iktisat okuyup mu garanti ise gireceğinize inanıyorsunuz?
AÖF iktisat okumak kendinizi geliştirmek mi?
AÖF iktisat okuduğunuz icin ayakların üzerinde durdugunuzu mu dusunuyorsunuz?
AÖF iktisat okurken bir yandan da bir ise girip günü kurtarmak
düşmek mi?!
Valla sizin kafa
going to go, Kari koca birbriinize çok uygunsunuz. İkiniz de hayal alemindesiniz. İkiniz de bir işin ucunu tutmaktansa asalak gibi yaşamayı, bit gibi insanların kafasına yerleşip onların kanını emip semirecek hayat yaşamayı normal buluyorsunuz.
Yirmi otuz yaşındaki gençler evde yayılsın,g.t büyütsün ama ellili yaşlardaki damadın annesi,kızın babası, hatta yetmişli yaşlardaki anane bile yardımda bulunsun. Bu arada yardımda bulunmayan damadın babası da tü kaka. Adamın iki gram şansı varsa size selam bile vermez, bir de ona dadanmayin diye.
Ne sefil bir hayat
Bekarken baban gezmeye göndermemis, şimdi kocan alt sokaktaki sahile çıkmana izin vermiyor. Ömrün ondan bundan para dilenmekle , kaynana komşuya gidince kocanla sevişmekle geçiyor.
Azıcık gerçeklere baksana...
iki buçuk ayda işsiz adama kactiysan (nasıl bir zorunluluk vardı onu da anlamadım,aileler tanışmış, baba hala sana yardimda bulunacak kadar ılımlı. Hamile kaldım desek ortada bebek yok..nasıl bir zorunluluk insana bunu yaptırır ki) bu cesaret sahibi birisin demektir. Yani baba evini bırakıp , onca lafı sözü vs yiyeceğini bilip kaçmak kolay değil
Eeee, bunu yapan insan bu iğrenç hayattan çıkıp kurtulmak için bu adamdan kaçamaz mi?
Kendine bu hayatı mi layık görüyorsun?
25 yaşındasın, ben senin yaşındayken Avrupa'da görmediğim ülke kalmamıştı. Tek başıma ,üç kuruş dilimle oradan oraya gezerdim.
Senin yaşında evli insanlarla dolu çevrem , onlar da yok balayına muglaya mi gitsek Kapadokyaya mi, yok takı parasıyla araba mı alsak bakiye mi gitsek falan, böyle şeylerin derdine dusuyorlar. Anne babalarini agirliyorlar evlerinde ,çeyizlik takımlarını serip güzel yemekler yapıyorlar. Anne babasindan para istemeyi geç, annebabasinin evine market alışverişi yapıp - lokum çikolata alıp gidiyorlar. Aileleri paraya sıkışınca çıkartıp üç beş veriyorlar.
Bir de senin yaşadığın hayata bak, eğer ona hayat dersek.
Biraz uzaktan bak kendine ve de ki 'ben bu rezaleti hak edecek ne yaptım, ben daha iyilerine layık değil miyim'
Ona göre, eğer hak ettigin hayatın bu çukur olmadığını düşünüyorsan silkelen ve kendine gel.
Nasıl baba evinden kactiysan şu koca evinden de kaçıp kurtulmanın bir yolunu bul