Eşime çalış dediğimde sinirleniyor

Koşa koşa kocaya kaçtığınız babanızdan para isterken haksızlık hiç aklınıza gelmiyor ama.

Burda doğru yorumlar sarfedene bu kadar çemkireceğinize keşke işsiz bir adama çemkirseydiniz

Hata sende neden evlendin çalışmayan işi gücü olmayan bir adamla? En azından bir işte çalışabilirdi öyle evlenecektin ‘yok evleniriz 2 3 aya iş bulurum’ geçiniz bunları geçiniz. Kendi düşen ağlamaz bu adam ömrü billah çalışmaz sen de kaynananın 3 bin lirasıyla kıt kanaat geçinirsin. Ya da boşanır anne evine döner kendine bir iş bulur düzgün bir hayata adım atarsın. Okurken frnalık geçirdim

E bacım sen de ne boşanmaya yanaşıyorsun ne de kendin çalışmaya. Bak ben sana diyeyim, bu adam asla ÇA-LIŞ-MAZ. Oldukça iddialıyım, bu tip erkekler değişmez, benzerinin yaklaşık 30 senesini gözlemledim çevremde. Hiç değişmedi, hala çalışmıyor.
Biz de diyoruz ki madem boşanmıyorsun, e bu adam da çalışmayacak belli. Ayrı eve falan parayla çıkıldığına göre, geriye bir tek senin çalışman kalıyor. Ne önerelim başka? Kocanla konuşup biz mi ikna edelim?
Adam gelmiş 30 yaşına. Daha da değişmez, boşuna ümitlenme.
Kadın hakları mevzusunu da epey yanlış anlamışsın. Kadın önce kendi üretken olmalıdır, elin kolun tutuyorken başkasından medet ummamalısın. Çünkü başkasından gelene asla güven olmaz. Önce kendine güveneceksin.
Kayınvaliden bugün çıkın gidin dese ne yapacaksınız? Maaş onun maaşı, ev onun evi, hiçbir şey yapamazsınız. Bir de kadına şöyle böyle demişsin, valla hiç deme, yine iyi kayınvalideymiş. Oğlu yetmiyor gibi bir de senin masrafını çekiyor. Benim öz annem çekmez bu kadarını, kalk git çalış der valla. Nasıl yedirip de oturdunuz iki sene öylece?
Bir de üstüne kocandan medet umuyorsun hala. Adamın çalışma geçmişi yok, sen hala hayallerdesin. Kendin hariç herkesten bir şeyler bekliyorsun, maşallah.
Ha kayınvalidende bir suç var, evet. O da oğlunu yetiştirme tarzının yanlışlığı. Kocanda da suç var. Ortalama bir liseli gibi hayat sürerken ne diye evlenmiş? Ha suçun topu da sende bu arada. Olan ortadaymış, seçen sen olmuşsun. Seçmeseydin yani.

Okurken afakanlar bastı. Hangi kadın bunları yaşamak ister diye sormuş bir de ? Ben istemem mesela ama istemeyeceğim için 2 ay flört ettiğim işsiz adama ailemi bırakıp kaçmam. Ne gibi bir zorunluluk oldu kaçmanız İçin ? Düşünüyorum yani iki aydır tanıdığım bir yabancıya kaçmam İçin ne olabilir ? Ya birlikte oldunuz ya da aile evinde baskı ve şiddet görüyordunuz.
Siz bile bile lades demişsiniz şimdi boş yere ağlamayın. 28 yaşına kadar çalışmamış bir adamı evlilik değiştirecek miydi ? Bir de kayınvalide maaşıyla sigara içiyorsunuz sanırım şaka gibi.
Babanıza gidecek yol paranız dahi yok onu bile kaçtığınız babanızdan istiyorsunuz.Utanmıyor musunuz ?
2 yıldır çekiyorsunuz bu durumu bir de ? Yahu hem kira verip hem de 3 bin TL ye 3 kişi yaşadığınızı iddia ediyorsunuz. Siz yaşamıyorsunuz, nefes alıyorsunuz sadece. Akılsız kocan ve sen de kayınvalideniz olmasa onu da alamazsınız gerçi.
Çok şey diyeceğim de banlanırım.

Açıköğretimde iktisat okuyorsan tamam o zaman. Mezun olur olmaz havada kaparlar seni, CEO luk garanti. Aman ha o zamana kadar sakın asgari ücretle filan çalışayım deme sonra koskoca CEO geçen yıl kasiyerlik yapmış derler. Bacım sen şaka mısın? Aö iktisat okumak mı çabalamak? Senin şu durumda yapacağın tek mantıklı şey baba evine dönmek olur. Nikahı boşanmayı filan boşver, siz karı koca belli ki cezai ehliyetiniz bile yokken bir oyuna girişmişsiniz. Ana babanız da göz yummuş ama kısırlaştırma yapılmadan zihinsel yetersizliği olan bireylerin evlendirilmesi çok tehlikeli bence. Ha yapıldıysa o zaman sıkıntı yok, böyle devam.

Bir de dikkat ettiniz mi, kadın kaçmış ama hâlâ babasından harçlık alıyor.

Bacım kaçmak öyle bir şey değil, madem baba yardımına muhtaçsın o zaman kaçmayacaktın hem de çocuk yaşında, hem de bir işsiz güçsüze.

Baştan sona saçmalık dolu bir konu.

Açıktan okumak dünyanın en kolay şeyi, boş boş oturacağına bir zahmet çalış da terk ettiğin evden harçlık alma artık. İnsanda az gurur olur yahu.

Kocanla tam tencere kapaksın aman boşanmayın 3-5 çocuk fırtlatın da başkalarının başını yakmayın. İki tembel birbirini bulmuş.

Okuduğu kitapların Esra Ezmecinin vs olduğuna nedense eminim

Bence gerçekten kadının düşmanı yine kadın. Değişik değişik yorumlar yapıyorlar bacım anlayıp dinlemeden. O kadar haklısın ki.

Size iyi uçuşlar diliyorum

Eki Görüntüle 3059625
Otrera Hanım müthiş bir tarz olmuş. Valla ilk kez görüyorum bu denli sarkastik bir mesajınızı. Otrera Hanım da bu raddeye gelmişse tamamız bence artık forumca.

Kitaplar da çok pahalı. Nasıl alabiliyor acaba

Yok ya Khomyuk, bu adama kaçıp sonra da açık öğretim okuyom, mezun olunca şahane iş bulcam nasılsa diyen kadında mantık mı arıyorsun? Ailelerine yazık. Köylerde de zihinsel engellileri böyle basgoz ederler. Aynı böyle yaşar giderler ebeveyn gözetiminde ama köy yerinde daha kolay , şehirde ev kira, toprak yok, gelir yok, ana baba ya bişey olsa napacaklar toplum içinde? çok tehlikeli işler bunlar

Size kötü bir haberim var. Her şey ilgi, terbiye ve sevgi ile oluyor. Çocuk psikolojisi ile ilgili eğitim almış biri olarak söylüyorum.

Bu kafa şey kafasi, ehonomi coh iyi yeğenim, AÖF bitirip atomu parcaliycak, o yüzden su an çalışamaz, kocasi zaten açıkça söylüyomus calismiycam diye, nasi bı yaşam formudur bilemedim

Kadının düşmanı kadın

Ya çok özür dilerim kurmak istemiyorum ben çok iyi bi üniversitede iyi bir bölüm okudum asgari ücret alamıyorum çalışırken. Lütfen hayal dünyasında yaşama açık öğretimde iktisat okudun diye seni sürekli olarak bir işe mi alacaklar Allah aşkına lütfen hayatın gerçeklerini gör. Bu bölümden ne bekliyorsun memur falan olmayı ya da masa başı bir işi mi? Gör hayatın gerçeklerini biran önce bu adamdan boşan çünkü çalışmayacak dön annenin yanına gir işe zaten çocuğun falan yok biriyle tanışır düzgün bir evlilik gene yaparsın ölene kadar kendine yakıştırdığın hayat bu mu lütfen ben okurken şoka uğradım 3000 TL ile nasıl geçiniyorsunuz? Lütfen yapma kendine acilen bırak bu adamı aşk sevgi bir yere kadar çocuk falan olur kazaara iyice bitersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…