- 19 Mayıs 2020
- 46.463
- 207.915
-
- Konu Sahibi Ashandflame
Koşa koşa kocaya kaçtığınız babanızdan para isterken haksızlık hiç aklınıza gelmiyor ama.Sigarayı evde içen bir ben değilim eşim de annesi de içiyor,yazımda yazdığım herşeyi bir ben yapıyormuşum gibi davranmaktan vazgeçin,ve kendimi geliştirip çalışmama takılmaktan ziyade sorduğum soruya cevabınız varsa eğer makul bir öneri yapabilirdiniz. Sözü neye göre kime göre dinlediğim değişiyor,bana kalkıp tabularımı, doğrularımı yıkacak birşey derse dinlemem ama sırf değiştiğine inandığım için her sözüne inandım da dinledim de ben de burada gelmiş diyorum ki zaten sıkıldım. Bu konudan sıkıldım zaten ben de. Ayrıca masraf dediğinizi de açıklayayom yine konumda bahsetmiştim,babamdan istiyorum,eve vişi lazım olur para kalmaz babamdan istiyorum yine sıkışınca hatta eşim diyor iste diye. Anladınız mı beni şimdi? Olay benim çalışmam değil burda ve kimseyi ilgilendirmez. Asıl olau onun evlenip de sorumluluk altına girememesi. Benimle evli değilken çok mu çalışkan sandınız siz? O zaman kendimi geliştireyim de kocam otursun ben çalışayım demi? Haksızlığa gelemem ben,ya el ele bir yola girdiysel beraber çalışıcaz ya da bana bir söz verildiyse o tutulacak.
Genelde cocuk olunca çalışır düzelir düşüncesi sarıyor 2 yıldır ayrılmamış illa ki gelir o çocukAy hamilemi kalacakmış daha neler
Burda doğru yorumlar sarfedene bu kadar çemkireceğinize keşke işsiz bir adama çemkirseydinizYahu anlamak mı istemiyorsunuz yoska geçmişiniz de bu konuyla ilgili hassasiyetiniz var da mı bu tepkileriniz? Evliyim, açıktan okuyorum neden sizce? Keyfimden mi? Çalışmadığımı kim söyledi ayrıca? Evet şuan çalışmıyorum ama evliliğimizin ilk yıllarında köpek gibi çalışıp oturan kendisiydi. Adam akıllı işe girip emekli olma umuduyla geleceğimi kurtarmak için hala okuyorum açıktan.Başınıza böyle birşey gelse ortalığı yıkardınız ama ay kocam evde kös kös oturuyor keyif çatıyor da ben eşiek gibi çalışıyorum diye dert yanardınız,şimdi kalkmış bana burada daha yazımı doğru düzgün okumadan yanıp tutuşan parmaklarınız klavye delikanlılığı yapmak için can atıyor,sanki birşey anlamışsınız gibi yazdıklarımdan... O zaman tamam eşim evde otursun tamam mı bir ben ve kayınvalidem kocama bakalım :)
E bacım sen de ne boşanmaya yanaşıyorsun ne de kendin çalışmaya. Bak ben sana diyeyim, bu adam asla ÇA-LIŞ-MAZ. Oldukça iddialıyım, bu tip erkekler değişmez, benzerinin yaklaşık 30 senesini gözlemledim çevremde. Hiç değişmedi, hala çalışmıyor.Burdan dipnot geçeyim,iş ilanı arayıp bulup da eşime gösterecek kadar annesi olmadım kocamın. Bakım isteyen koca adamlar annelerinin yanlarında kalabilir. Ama biz evliyiz,ve ben de onun annesi değilim. Lafa sıra gelince çok güzel bilirsiniz kadın haklarını savunmayı ama eşine iş ilamı göstereceğine yok sen çalış diyecek kadar da erkeğe laf kondurmazsınız.
Umarım çocuk olsun belki düzelir kozunu kullanmazKaynanaya üzüldüm. Faydasız oğlu birken iki olmuş, korunuyorsunuzdur inşallah.
Açıköğretimde iktisat okuyorsan tamam o zaman. Mezun olur olmaz havada kaparlar seni, CEO luk garanti. Aman ha o zamana kadar sakın asgari ücretle filan çalışayım deme sonra koskoca CEO geçen yıl kasiyerlik yapmış derler. Bacım sen şaka mısın? Aö iktisat okumak mı çabalamak? Senin şu durumda yapacağın tek mantıklı şey baba evine dönmek olur. Nikahı boşanmayı filan boşver, siz karı koca belli ki cezai ehliyetiniz bile yokken bir oyuna girişmişsiniz. Ana babanız da göz yummuş ama kısırlaştırma yapılmadan zihinsel yetersizliği olan bireylerin evlendirilmesi çok tehlikeli bence. Ha yapıldıysa o zaman sıkıntı yok, böyle devam.Artık cidden sıktı. Ever bazı yerlerde haklısın ama şurada burada haklısın diye tekeer teker yazmıcam ve açıkçası umrumda da değil ben gereken cevabı gereken anlayışlı insanlardan aldım az önce.. sadeve şunu diyeceğim ve artık güzel bir uyku çekeceğim, okuyorum ki sizin deyiminizle bir b**un sahibi olayım. Hedefim var yaşım genç evet okuduğum bölüm iktisat. İş olanaklarını iyi görüyorum. Bu yüzden kendimi geliştirmeden günümü kurtarayım diye geçici işe girecek kadar düşmedim de. Ben bir güçlü kadın olarak ayaklarımın üstünde durabiliyorsam ya da durmaya çalışıyorsam erkek de bir mesleği olmadığı halde bişiler yapabilmeli,okumak istemeyen gelişmek istemeyen kendisi. O kadar iey yazmışım ama kimse zerre kadar aaa kitap okuyormuşsum diye görüp dememiş. Türkiye ortalaması bu işte ne yapcam kimsenin umrunda değil tabi. Ha beni de kitap okuyorum diye alkışlayın da demiyorum,mantıklı olan insanın yapması gereken birşey zaten kitap okumaaçik. Ama onca yazdığım şey arasından nasıl da fesatlık yaratmak için mantıksız şeyler uyduuruyorlar anlamıyorum doğrusu.
Açıköğretim iktisat mezunu işsizler orlayn mi?
Okuduğu kitapların Esra Ezmecinin vs olduğuna nedense eminimEvde oturup asalak hayatı yasamaktan algı yamulmus, kitap okumayı erdem sayıp hava atmaya başlamış. Bravo bacım çok güzel durmussun ayaklarının üzerinde, yalnız o ayaklar senin değil kaynananın. Böyle kendini bilmezlik görmedim. Şaşkınım.
Otrera Hanım müthiş bir tarz olmuş. Valla ilk kez görüyorum bu denli sarkastik bir mesajınızı.Bence gerçekten kadının düşmanı yine kadın. Değişik değişik yorumlar yapıyorlar bacım anlayıp dinlemeden. O kadar haklısın ki.
Size iyi uçuşlar diliyorum
Eki Görüntüle 3059625
Kitaplar da çok pahalı. Nasıl alabiliyor acabaİnanamıyorum kitap okuyorsunuz öyle mi
Ohhhh tanrım kitap okuyan bir insan
Bu dünya üzerinde ilk kez yaşanan bir mücize
Kafalara bak ya
Günü kurtarmak için geçici işe girecek kadar düşmemişsiniz vay canına babanın kayınvalidenin sırtına binerek onlara karnını doyurtarak ne kadar düştüğünüzü göremeyecek kadar kör olmayı nasıl başardınız diyecem e körle yatan şaşı kalkar işte ispatı
Yok ya Khomyuk, bu adama kaçıp sonra da açık öğretim okuyom, mezun olunca şahane iş bulcam nasılsa diyen kadında mantık mı arıyorsun? Ailelerine yazık. Köylerde de zihinsel engellileri böyle basgoz ederler. Aynı böyle yaşar giderler ebeveyn gözetiminde ama köy yerinde daha kolay , şehirde ev kira, toprak yok, gelir yok, ana baba ya bişey olsa napacaklar toplum içinde? çok tehlikeli işler bunlarMesela ben, çocuğum var çalışıyorum. Açıktan da bir bölüm daha okuyorum sırf keyfine. Ama çalışmak zor. İktisatı örgünden bitirenler işsizken açıktan okuyarak hangi holdinge hangi pozisyonla başlarım hayali kuruyor acaba da iş beğenmiyor anlamadım zaten
Size kötü bir haberim var. Her şey ilgi, terbiye ve sevgi ile oluyor. Çocuk psikolojisi ile ilgili eğitim almış biri olarak söylüyorum.Ayyy laf mı soktun sen bakiyimama maalesef herkes sizin aileniz gibi olamıyor,eğer sadece terbiye, ilgi ve sevgi ile olabilseydi kimse sizin gibi kendisinde olup da başkasında olmayan,tıpkı şekeri olmayıp hava atan çocuk gibi şımarık olmazdı.
Beğenmediği ailesi para veriyormuş ya.Kitaplar da çok pahalı. Nasıl alabiliyor acaba
Bu kafa şey kafasi, ehonomi coh iyi yeğenim, AÖF bitirip atomu parcaliycak, o yüzden su an çalışamaz, kocasi zaten açıkça söylüyomus calismiycam diye, nasi bı yaşam formudur bilemedimHayır iş bulmayı düşkünlük olarak görüp 23 yaşında hala acikogretim iktisat okuyup önünü açık görmek neyin kafası? Yasitlariniz bu bölümü genelde 2. Univ olarak okuyup yanina da yurt dışı tecrubesi ve 2 yabancı dil fln ekliyor. Bir an önce gerçek hayata dönmenizi diliyorum, yarın babanızı kvyi kaybetseniz cenazeleri kaldıracak gücünüz yok ama çalışın diyince düşkünlükmus peh..
Kadının düşmanı kadınYa niye kızın üstüne gidiyorsunuz? Açıköğretim iktisattan mezun olunca havada kapacaklar kızı. Kariyer basamaklarını hızlıca tırmanarak ceo olacak ayda 100 bin kazanacak. Siz yapamadınız diye hep bu kıskançlığınız. Pis vahşet vampir kadınlar.
Ya çok özür dilerim kurmak istemiyorum ben çok iyi bi üniversitede iyi bir bölüm okudum asgari ücret alamıyorum çalışırken. Lütfen hayal dünyasında yaşama açık öğretimde iktisat okudun diye seni sürekli olarak bir işe mi alacaklar Allah aşkına lütfen hayatın gerçeklerini gör. Bu bölümden ne bekliyorsun memur falan olmayı ya da masa başı bir işi mi? Gör hayatın gerçeklerini biran önce bu adamdan boşan çünkü çalışmayacak dön annenin yanına gir işe zaten çocuğun falan yok biriyle tanışır düzgün bir evlilik gene yaparsın ölene kadar kendine yakıştırdığın hayat bu mu lütfen ben okurken şoka uğradım 3000 TL ile nasıl geçiniyorsunuz? Lütfen yapma kendine acilen bırak bu adamı aşk sevgi bir yere kadar çocuk falan olur kazaara iyice bitersinKitaplara saçma sapan eşimi nasıl kendime bağlarım,eşim nasıl çalışır vs.gibi konulara başvuracak kadar saçma kitaplar okumuyorum. Tecrübelerin ve daha çok kadınlaeın birlik olduğu vu foruma yazmayı tercih ettim. Ama ben yaron öbür gün çıkartılacağım bir işimin stresini yaşamaktansa meslek sahibi olmayı tercih ediyorum. Belki hayatım bu konuda sabır gerektirecek ama dediğiniz gibi beni tercihim