EŞİME BU DURUMDA NASIL DAVRANMALIYIM YARDIM KIZLAR :(:(

Hanımlar lütfen konuyu geyiğe çevirmeyiniz...

Nefertiti27 canım harikasın ya mükemmel tavsiyeler vermişsin :)
Ilerde evlenince senden yardım almak isterim herhangi bi problem karşısında :)

Nefertiti27 canım harikasın ya mükemmel tavsiyeler vermişsin :)
Ilerde evlenince senden yardım almak isterim herhangi bi problem karşısında :)
Sagolasin bacım... Amacım sadece yardımcı olmak .... Biz kadınlarsorun çıkmasın diye kendimizi heder ediyoruz ama sırtımızda bir kufe yukledikce yukluyorlar.. Ve bazı kişiler gerçekten iyilikten anlamiyor.. Zaten hayatın yükü çok.. Azıcık gözü açık olalım.. Kendimizi ezdirmiyelim di mi bacimmmm

Böyle bi zamanda iyi insanla karşılaşmak çok zor Allah iyi kayınvalidelerle karşılaştırsın :) sevgilim annesinin çok iyi olduğunu benim Şanslı gelinlerden olucağımı iyi anlaşıcamızı söylüyo inşallah öyle olur olmasa da direk sana gelicem canım çok Hoşuma gitti yazdıkların :)

günaydın canlarrr. evimde böcek sorunu vardı benim. hamam böcekleri.. böceklerden korkan ve tiksinen biri olarak birilerini çağırtmıştım ilaçlama için. yan dairemden aldığım telefonu aramıştm bu hafta için geleceklerini söylemişlerdi. akşam aradılar gelelim mi o tarafta işimiz var diye. bende eşmle konuştum sen bilirsin dedi. her neyse çağırdım geldi birtane 26-27 yaşlarında bi beyfendi. elinde şırınga gibi birşey içinden ara ara yerlere jeli sıktı bi damla bi damla bitti dedi. bende bayaa ilaçlama yapacak kurtulacağım sanıyorum. sonra yumurtaları var onlar da çıkar . kokulu ilaçlama yaparsak yumurtalar da ölür dedi . madem yapmışken onu da yapın o zaman dedim ve tüp gibi bişey aldı sıktı kokulu ilacı kapadık kapıları evden çıktık ve işlem bitti. bir gün girilmeyecek dedi. umarım işe yarar neyse cicilerr sonra eltim (büyük abisinin eşi) bizde kalın diye ısrar etti. yan dairemde oturuyorlar zaten. bende oraya gittim eşim aradı durumu ona anlattım baştan kalmak istemedi anneme gidelim dedi sonra ev çok soğukmuş kv nin oraya gelirim dedi. bizde eltimle gelene kdr sohbet ettik. diğer eltim eşimin ailesiyle konuşmuyor şimdilik . eltim 38 yaşında ve 10 ay lık bebeği var 3 sene oldu onunda evleneli. ona da aynılarını yaptılar ama o taviz vermedi sildi bi kerede. ne geliyor kv. ye ne slm veriyor. sonra konuşurken görümcemin geçen hafta sonu oraya bebeği sevmek için geldiğnii biraz konuştuklarını söyledi. ısrar etmiş gel bu böyle nereye kdr demiş uzak duruyorsunuz hepiniz demiş. benim için yandaki de öyle 1 aydır görmüyorum demiş. insaf daha hafta sonu ordaydım kızlar. herneyse biraz dertleştik eltimde zaten yapılanları biliyor. değiştiremeyiz bunları dedi biraz çekiştirdik ne yalan söyleyim. sonra eşim yine mesai deydi 11 buçukta geldi. nasıl olduğumu sordu bende ona bir yandan birşeyler hazırladım yemek için. bu arada bizim rus salatası kaldı biraz oturduk 1 e kadar eltimle. sonra yattık. yatakta konuştuk biraz. abisini ne kadar taktir ettiğimi söyledim. çünkü eltim görüşmüyor şuan için ama eşi hiç bir şekilde surat tavır yapmıyor. hiç bişey olmamış gibi davranıyor dedim. bak herkes kapısını kapattı yattı biz ikimiz kaldık dedim bu hep böyle olacak sen dönüp dolaşıp benim yanımda alıcan soluğu dedim. sonra başka konulara geçtik sarıldı bana yine öptü onu ne kadar sevdiğimi söyledim oda beni ne kadar sevdiğimi söyledi.
-seni seviyorum
+bende seniiii
-ama en çok ben
+ hayırrrr ben en çokkkk
- ı ıh bennnn
+beeeeeeeeen
böyle uyuduk :)

Esseciğim şu an sen kötü olmyacak, durumlardan ötürü bazı şeylerden uzak duracaksın.. Eltin de konuşmadığına göre kv süper çakalmış.. Ayrıca yandaki de 1 aydır gelmiyor.. Çok çirkin bir ifade. .Eğer hakikaten öyle "yandaki" diye bahsettiyse seni koyduğu yer çok açık.. Lütfen bir daha eşine bu aile konularını- eltinle konuşsan bile- açma. .Bak gn gelir bu durum göze batar. Aİlemi çekemiyor filan diye. durup dururken suyu bulandırma. Hiç geerek yok.. ÖZel bir durum olduğunda gel buraya yaz yardımcı olalım.. Bak adam sana ne güz eldavranıyor. KAyınvalide ortak da olsa herkesin yaşadığı kendine. Eltinin kocası eltine nasıl davranıyor, onlar bu son duruma nasıl geldiler? Bİlmiyorsun.. Aynı değilsiniz.. Eltinin problemi eltine... Hem bu kadar da eltilerle samimi olmak iyi değildir- kv çekiştirecek kadar- .. Ben bu hatayı yaptım ve sonucu çok kötü oldu... Uyanık ol.. Bİr daha kocana özel bir durum olmadıkça açma..Tamam mı_ Bebeeeemmmmm...Rus salatasını unutma.....

TAMAM CANIM. unutmicam da eve giremiyoruz hamam böcüklerimiz var :)

selammm kızlar... dün akşam bütün planlarım suya düştü...eşimin arkadaşları ve eşleri bizdeydi... haz etmedigim fakat ortama uymak için neşeli göründügüm bir akşamdı... her dakika kocaları ve çocukları... hepsinin çocugu dihi eşide titiz efendimmm eşi kapıdan girreeerr girmez sofra hazır olsun dermişte... kendinin sarmasından başka sarma yemezmişte... yok sırtına hırkanı giy yavrummm aaa bakkk babaya söyliycemdeee... peffff bu nedir yahu... küçük arvat muhabbeti... hiç çekemem... bir ara okey oynasak susarmısınız diyecektim... yanlarında ayakkabı tıngır tıngır... sıcacık evde şallarını takma derdi... yeterki görünsün... bunlara perlina kadınları demek istiyorum neyse gittiklerinde 12 falandı evi toplamam biri buldu ve misafir varken depresif davranamadım... bugün Allah izin verirse diyorum korkumdan yapıcam...

esseciiimmm seni üzmek istemiyorum ama hafiften iki günlük emegini resetlemişsin gibi..... yani eşin dün eltilerde kalındıgı için birkaç gün ailesine gitme mecburiyeti hissedecektir..çünkü ona göre yani eşine göre bu sana bir jest oldu... ah be cicimmm ne vardı ilaçlantmasaydın... ayrıca kayınbirader konusuda reset attırmış iki güne... ikimizde nefertiti27 ögretmenimizin ödevlerini yapamadıkkkkk... ama üzülme yapıciiiyyyzzz :)

bu ilaçlatma işini birkaç gün bekletseydin zaten eşin anama gidelim diye meleşecekti... sende o vakit evi ilaçlatırdın hemde sizin ilaçlamadan sebeb geldiginizi bilirlerdi... sonrada günlerce evi temizler ilaçtan arındırırdın miisss... sonrada bir gün daha giderdin.. bir bahaneyle... mesela atıyorum kayınvalidenin istedigi bişey vardır.. ceviz vb..onu alır götürürdün böylece yine belirli bir nedenden gitmiş olurdun şekercim...

Allaha şükür dünü atlatmışsın kardeş.. Öyle küçük avratların başka işi gücü dünyası olmadığı için ev, koce, çocuk mevzusuna giriyorlar hep. Çünkü başka konu yok...Hele de çalışmıyorsa, kendini çalışan kadınların karşısında ezik hisseder. Yemekle, kocaya ilgiyle seni geçmeye çalışır ahmaklar... En azından bir kitap oku, haber izle de onun konusunu yapıver.. Neyse uzatmayalım. O zaman plan bu akşam işleyecek inşallah.Hadi bakem. Gız gızımmm..

Aslında ben de Heval gibi düşünüyorum ama aynı niyetle .. Seni üzmemek için bir şey demedim. .Ama kızım bir çuval inciri berbat ettin neredeyse.. Sen birkaç gün sonra gene mecbur kayınvaldeye gitmek zorunda kalacaksın. Ve eşinin olaya bakışı farklı olacak. Lütfen bir daha bu konuyu açma. .Eşinin sevgisi, ilgisi seni aldatmasın.. Sonuçta kayınvalde ama kocanın annesi.. bir süre sonra eşinin onu haklı görmeye başlamasını istemiyorsan şu kadını kocana çekiştirmekten vazgeç.....

hayır onuda sıkıcı bulmayabilirim... ama bu kadar kocasının ilginç olmayan durumlarını yarım saat her konu başlıgında dinlemek sıkıcı... mesela eşinin gömleginin yakasını kolalar öyle ütüler sonra birdaha ütülermiş bir gün sonra...eşine sorarmış herkes bu nasıl bir ütü abi böyle derlermiş...ayrıca bu kadınlarda çogu çalışıyor... ama muhabbetleri mıymıntı bacıııımmmm... uy anammmm ölcem sandım... bende eşimde gizli bazen zor ütüleri kurutemizlemeye veriyorum darlanırım öyle işten dedim... bana acıyarak baktı... bu zevkten mahrum bir yaratık olmam onu üzdü zaarrrr

Ayyy kendimi hayal ettim de o konuşmanın içinde. Bİrden ellerim gayri ihtiyari kadının boğazına gitti. .Ne komik duruma düşüyor farkında değil.. ASlında ayıp olmayacağını bilsen sen de şöyle derdin: "Evet benim de eşime hep diyorlar, ne güzel karın çalışıyor, kendi parasını kendi kazanıyor, senin yükünü hafifletiyor. ÜStelik ev işi, GECE MİSAFİRLERİ ne güzel hallediyor.. Hayran kaldım" diyorlar. .Derdin. .Ay sıkıcı şey... Anten karı..

Kızlarrrrrrrrr..Caanlar... Bugün tartılma günüm.. vEe hedefim olan 1 kg yu daha vermiş bulunuyorum.... Yani toplamda iki haftada 4 kg verdim. Kaldı vereceğim 21 kg.... Çok mutluyum. Üstelik adet olduğum halde böyle..Yaşasın. .Ve uzun süreden beri ilk defa bugün kahvaltı canım istemedi. .Çünkü kahvaltı benim için vazgeçillmezlerdendi... VE bugün birşeyyemedim. .Ay ne hoşşşşşşşşşşşşşşş..
Siz ne yaptınız.. Kilolara baktınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…