• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EŞİME BU DURUMDA NASIL DAVRANMALIYIM YARDIM KIZLAR :(:(

Ya canim kayinvaliden kimi severse sevsin sen ona nicin yardm edion bi yasliya yardm olsun sevap kazanmak icin bu amacla yaptigini dusun iyilik yap denize at demisler... Ha annene bunlari anlatp uzme bnce zamnla asarsn bu konulari...ve en onemlisi kotuluge kotulukle cvp verme esinle guzel gecin unutma ki kimse kimse icin annesini atmaz...

amaaaa çiçeiiimmm bende o kadar mıç mıça gelemem zaten...iki gündür sevilesim var... bu ...temelli sevgi pıtırcıgı çekilmez...bugün nazlaniymmm azcık..iki sevildigimi biliym...yeter... sanırım hormonlarım bozuldu diyetten :KK50:
AY CANIMM KIYAAMAMM GEL SARILAKK :)

OLSUN CANIM.ne güzel hala için kıpır kıpır :) eşin şanslı bence ne kadınlar var put gibi
mesela nefertiti öyledir... put... kocasıda puta tapıyorsa tamamdır :KK8::KK8:

gerçekten kendimi 21 gibi hissediyorum... oglumlada ilişkimiz bu şekilde...dördüncü sınıfa gidiyor..aynı okuldayız..geçenlerde bir baktım derse girmemişler kulüp saatinde..diger arkadaşları kaçışıyor..durun dedim sakin olun girin bir sınıfa sakince çaktırmadan eglenin:KK54: o kadar mutlu oldularki...

Ne yaparsan yap sakın anne baban ya da kardeşlerin ile dertleştiğin onların sana söylediği hiçbir şeyi kocana asla anlatma.
İçinde tutar ummadığın anda yüzüne vurur Annen öyle dedi böyle dedi vb...
Sakın anlatma

gerçekten kendimi 21 gibi hissediyorum... oglumlada ilişkimiz bu şekilde...dördüncü sınıfa gidiyor..aynı okuldayız..geçenlerde bir baktım derse girmemişler kulüp saatinde..diger arkadaşları kaçışıyor..durun dedim sakin olun girin bir sınıfa sakince çaktırmadan eglenin:KK54: o kadar mutlu oldularki...
:) NEŞELİ BİR BAYANSIN AMA BU GAYET GÜZEL

Ne yaparsan yap sakın anne baban ya da kardeşlerin ile dertleştiğin onların sana söylediği hiçbir şeyi kocana asla anlatma.
İçinde tutar ummadığın anda yüzüne vurur Annen öyle dedi böyle dedi vb...
Sakın anlatma
O HATA BİR KERE YAPILIR CANIM :) ARTIK AYNI KUYUYA DÜŞMEM .

esse bu akşamın sonucunu çok merak ediyorum.... rus salatası ve akabindeki gelişmeler neler olacak... sabah bizi unutmaaa

NEFERTİTİ Yİ BURADA MI TANIDIN CANIM

Back