Kocanın burcu neydi?.... Şimdi eşinin gözünde şu anda kv açısından eksi olduğun için şöyle yapalım....Sen dün kocana kv ilgili birşeyler söyledin ya.. Onu artıya çevirmeye çalışalım. Haafta sonu C.tsi temizliğini y apıp kv ye git. Ama giderken de onun çok sevdiği bir şey götür.. MEsela bir kıyafet hediye olabilir, evinde eksik bir şey olabilir. Ama seçerken şuna dikkat et. Kv nin sevdiği şeyi herkes bilmeli. Yani mesela evde mutfak süpürgesi yoksa, aa gerçekten de tam da hediyesini bulmuşsun gibi..... Fakat hediye 100 TL yi geçmemeli. .Bu arada eşine de şöyle ifade et: Ya kasın zaten hasta ya, biraz moral olur ona sevdiği bir şey aldım.. Vs." Sonra bunu da verince eğer kv gene kötü davranırsa sana eşin bir anlamda konuştuklarınızı düşünüp hak verecek.. Bu arada kayınvaldene de çok normal davran..Ne derse "he he" de.. Kız sen de bir yemek beceremiyorsu nderse, evet en güzelini yapmak için uğraşıyorum. Malum çalışıp evimize para katkısında bulunuyorum ya. .Ondan olabilir. Yoksa evde olsam en güzel ymekleri yaparı mzaten elim yatkındır filan.. Yani ezdirmeden onu idare et...
Bir daha kocana kayınvalide, elti, kaynata konusu açarsan bacaklarını kırarım.. MAhvetme şu işi yaaaaa