• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EŞİME BU DURUMDA NASIL DAVRANMALIYIM YARDIM KIZLAR :(:(

tatlım ya eşinin öyle davranması çok normal sana birsey soyleyememiş ama içten içe kin beslemiş annene karşı. sonuçta kendi annesi canı tabiki de toz kondurmaz. kocan senin düşüncene saygı duyabilir ama anneninkine duymaZ. Ayrıca annenin üskubu çok yanlış. sen kayınvalidene gidiyorsan Allah rızası için git bırak kimi övücü sözlerde bulunursa bulunsn. bence çok geçerli nedenlern yok. ben annemin o tarz düşüncelerini asla yansıtmam olumsuz ble düşünyosa nşanlıma olumluya cevirir soylerm sırf araları açılmasn diye.

şu bir asla annenin anlattığını eşine söleme
erkeklerde kadınlar gibi bazı şeyleri unutmuyo maalesef
ikincisi annen haklı naparsan yap kv ne yaranamazsın
hastaysa gündüz ugrarsın gece kalmakta neyin nesi
kendi hayatın,özelin olmalı bence
eşin gelmiyorsa,sen gitmedin diye karşılık yapıyordur
azcık politik olun yahu:)tatlı tatlı hallet işini

CANIM
esseciiimmm seni üzmek istemiyorum ama hafiften iki günlük emegini resetlemişsin gibi..... yani eşin dün eltilerde kalındıgı için birkaç gün ailesine gitme mecburiyeti hissedecektir..çünkü ona göre yani eşine göre bu sana bir jest oldu... ah be cicimmm ne vardı ilaçlantmasaydın... ayrıca kayınbirader konusuda reset attırmış iki güne... ikimizde nefertiti27 nefertiti27 ögretmenimizin ödevlerini yapamadıkkkkk... ama üzülme yapıciiiyyyzzz :)
kayınbirader konusu için pek değişen birşey olmadı canım çünkü o bahsettiğim abisi değil. aksine çok severim bu abisini oda çok iyi bilir. ama annesine gitmedik diye tabi gitme zorunluluğu hissedecek. ama o da gelmedi benim aileme . bu konuda ne yapabilirim peki nefertiti27

Aslında ben de Heval gibi düşünüyorum ama aynı niyetle .. Seni üzmemek için bir şey demedim. .Ama kızım bir çuval inciri berbat ettin neredeyse.. Sen birkaç gün sonra gene mecbur kayınvaldeye gitmek zorunda kalacaksın. Ve eşinin olaya bakışı farklı olacak. Lütfen bir daha bu konuyu açma. .Eşinin sevgisi, ilgisi seni aldatmasın.. Sonuçta kayınvalde ama kocanın annesi.. bir süre sonra eşinin onu haklı görmeye başlamasını istemiyorsan şu kadını kocana çekiştirmekten vazgeç.....
off cnm ya ben yinee ne halttt yedimmm .

bu ilaçlatma işini birkaç gün bekletseydin zaten eşin anama gidelim diye meleşecekti... sende o vakit evi ilaçlatırdın hemde sizin ilaçlamadan sebeb geldiginizi bilirlerdi... sonrada günlerce evi temizler ilaçtan arındırırdın miisss... sonrada bir gün daha giderdin.. bir bahaneyle... mesela atıyorum kayınvalidenin istedigi bişey vardır.. ceviz vb..onu alır götürürdün böylece yine belirli bir nedenden gitmiş olurdun şekercim...
canım bi kilo inciri berbat ettim desenize :( ama şöyle bir + var gibime geliyor. oda henüz benim anneme gelmiş değil. gel gidelim derse giderim çok fazla durmamak şartıyla. tavrımı da bilmesi gerekmez mi

off cnm ya ben yinee ne halttt yedimmm .
Kocanın burcu neydi?.... Şimdi eşinin gözünde şu anda kv açısından eksi olduğun için şöyle yapalım....Sen dün kocana kv ilgili birşeyler söyledin ya.. Onu artıya çevirmeye çalışalım. Haafta sonu C.tsi temizliğini y apıp kv ye git. Ama giderken de onun çok sevdiği bir şey götür.. MEsela bir kıyafet hediye olabilir, evinde eksik bir şey olabilir. Ama seçerken şuna dikkat et. Kv nin sevdiği şeyi herkes bilmeli. Yani mesela evde mutfak süpürgesi yoksa, aa gerçekten de tam da hediyesini bulmuşsun gibi..... Fakat hediye 100 TL yi geçmemeli. .Bu arada eşine de şöyle ifade et: Ya kasın zaten hasta ya, biraz moral olur ona sevdiği bir şey aldım.. Vs." Sonra bunu da verince eğer kv gene kötü davranırsa sana eşin bir anlamda konuştuklarınızı düşünüp hak verecek.. Bu arada kayınvaldene de çok normal davran..Ne derse "he he" de.. Kız sen de bir yemek beceremiyorsu nderse, evet en güzelini yapmak için uğraşıyorum. Malum çalışıp evimize para katkısında bulunuyorum ya. .Ondan olabilir. Yoksa evde olsam en güzel ymekleri yaparı mzaten elim yatkındır filan.. Yani ezdirmeden onu idare et...
Bir daha kocana kayınvalide, elti, kaynata konusu açarsan bacaklarını kırarım.. MAhvetme şu işi yaaaaa

Kızlarrrrrrrrr..Caanlar... Bugün tartılma günüm.. vEe hedefim olan 1 kg yu daha vermiş bulunuyorum.... Yani toplamda iki haftada 4 kg verdim. Kaldı vereceğim 21 kg.... Çok mutluyum. Üstelik adet olduğum halde böyle..Yaşasın. .Ve uzun süreden beri ilk defa bugün kahvaltı canım istemedi. .Çünkü kahvaltı benim için vazgeçillmezlerdendi... VE bugün birşeyyemedim. .Ay ne hoşşşşşşşşşşşşşşş..
Siz ne yaptınız.. Kilolara baktınız mı
MAŞALLAH CANIM bu azimle devam et cıtır gibi olcaksınnn:)

canım bi kilo inciri berbat ettim desenize :KK43: ama şöyle bir + var gibime geliyor. oda henüz benim anneme gelmiş değil. gel gidelim derse giderim çok fazla durmamak şartıyla. tavrımı da bilmesi gerekmez mi
Hayır.. O başka mesele.. Şu an önce senin durumu çözeceğiz. Ona sonra geliriz.. Esse kaç yıllık evliydin bacım.. Unutuum yaa

Kocanın burcu neydi?.... Şimdi eşinin gözünde şu anda kv açısından eksi olduğun için şöyle yapalım....Sen dün kocana kv ilgili birşeyler söyledin ya.. Onu artıya çevirmeye çalışalım. Haafta sonu C.tsi temizliğini y apıp kv ye git. Ama giderken de onun çok sevdiği bir şey götür.. MEsela bir kıyafet hediye olabilir, evinde eksik bir şey olabilir. Ama seçerken şuna dikkat et. Kv nin sevdiği şeyi herkes bilmeli. Yani mesela evde mutfak süpürgesi yoksa, aa gerçekten de tam da hediyesini bulmuşsun gibi..... Fakat hediye 100 TL yi geçmemeli. .Bu arada eşine de şöyle ifade et: Ya kasın zaten hasta ya, biraz moral olur ona sevdiği bir şey aldım.. Vs." Sonra bunu da verince eğer kv gene kötü davranırsa sana eşin bir anlamda konuştuklarınızı düşünüp hak verecek.. Bu arada kayınvaldene de çok normal davran..Ne derse "he he" de.. Kız sen de bir yemek beceremiyorsu nderse, evet en güzelini yapmak için uğraşıyorum. Malum çalışıp evimize para katkısında bulunuyorum ya. .Ondan olabilir. Yoksa evde olsam en güzel ymekleri yaparı mzaten elim yatkındır filan.. Yani ezdirmeden onu idare et...
Bir daha kocana kayınvalide, elti, kaynata konusu açarsan bacaklarını kırarım.. MAhvetme şu işi yaaaaa
canım ne alabilirim ki. yaşadığımız yer köy. yiyecek birşey alsam

canım ne alabilirim ki. yaşadığımız yer köy. yiyecek birşey alsam
Kayınvaliden ne sever.. Tatlı mı, tuzlu mu. Ev eşyası sever mi.. Şöyle bardak çanak. .Ya bir düşün evde ne eksiği var... Alterantifleri söyle de sçelim..

Bir dakika bir dakika kocan evlendikten sonra bir kere bile annene gitmedi mi? yoksa olaydan sonra mı gitmedi?
ve ayrıca şu + ım var çünkü bu zaman a kdr o annemlere geldiğinde 1 saat en fazla durabilir 2. saat çok zor kalabiliyor. oysa ben bi gideyim 3 te 10 11 lere kadar duruyorum ve eşim bırakıp beni kahveye gidiyo takılıyo kafasına göre

Kayınvaliden ne sever.. Tatlı mı, tuzlu mu. Ev eşyası sever mi.. Şöyle bardak çanak. .Ya bir düşün evde ne eksiği var... Alterantifleri söyle de sçelim..
evi eski bardakları çok var balık aldırabilirim anneme pazardan balık yemeyi çok sever bayılır hatta

ve ayrıca şu + ım var çünkü bu zaman a kdr o annemlere geldiğinde 1 saat en fazla durabilir 2. saat çok zor kalabiliyor. oysa ben bi gideyim 3 te 10 11 lere kadar duruyorum ve eşim bırakıp beni kahveye gidiyo takılıyo kafasına göre
Ya bunu kafaya takma. Bütün erkekler genelde böyledir. Senin şu kv ye gitme işini azaltman lazım.. Ama o da denilenleri uygularsan..

evi eski bardakları çok var balık aldırabilirim anneme pazardan balık yemeyi çok sever bayılır hatta
O zaman bardak al.. Baktım ihtiyacın vardı diye aldım de..Bir de evi soğuksa, ev soğuk diye sanakazak hırka vs aldı mda oalbilir...

Ya bunu kafaya takma. Bütün erkekler genelde böyledir. Senin şu kv ye gitme işini azaltman lazım.. Ama o da denilenleri uygularsan..
canım ben şundan korkuyorum şimdi aram iyi olcak iyi güzel her gittikleri yere sürükleyecekler beni. hafta sonları gelmem için ısrarcı olacaklar ve ben yine tek başıma uğraşacağım. bide onların boş muhabbetlerini dinleyeceü,m ve 1 hafta sonum var o da böylelikle mahfolacak. benim en azından onları 2 hafta da bir görmem gerekiyor. istemiyorum çünkü görmek artık

O zaman bardak al.. Baktım ihtiyacın vardı diye aldım de..Bir de evi soğuksa, ev soğuk diye sanakazak hırka vs aldı mda oalbilir...
HMM OKEY BARDAK ALICAM PEKİ BUGÜN GİTMELİ MİYİMM. 1 EVİ HAFTA SONU TEMİZLİCEM YANİ YARIN

Back