Eşime artık katlanamiyorum

Oğlum çok küçük daha 8 aylık ayrılma durumunda ya velayeti babaya verirlerse diye korkuyorum

İşte bu yüzden koşa koşa hamile kalmayın diyoruz..
boşanıcaksın napıcaksın başka? El kadar bebenin velayetini de b*k alır o adam. Korkma hemen

Benim çocuğuma düşkünlüğümu bildiği için velayeti sana vermem diyor sanki çok ilgileniyor gibi başlarda bana çok ilgiliydi ben evlilik düşünen bir insan değildim beni nasıl ikna etti ben bile şaşırdım o kadar iyiydiki evlenmeden önce şuanki adamla alakası yoktu gayet işin de gücünde aile babası olcak bir tipi vardı fakat evlendikden sonra bambaşka birisi çıktı ortaya

Bir ara aileler konuya dahil oldu ve eşim beni suçladı beni yalan söylemekle itham etti ben evimin bir şeyini eksik etmiyorum sen nankorsun dedi.
Çok konuşmayi denedim neredeyse her gün çok pişman oldum soğudum ama bebeğimin arada kalmasından çok korkuyorum

Evlilik sorumluluklarını bilmeyen adamdan , ne koca olur nede baba ...
Kendini hala bekar sanıyor
Herşeyi yalvararak mı yaptıracaksınız?
Sürekli ilgi sevgi mi dileneceksiniz?
Hiçbir mahkeme el kadar bebeği babaya vermez
Siz ayrılmak istemiyorsanız o ayrı konu
Ama düzelir diye beklemeyin lütfen

Oğlum çok küçük daha 8 aylık ayrılma durumunda ya velayeti babaya verirlerse diye korkuyorum
Eger boşanmak konusunda tek tereddütünüz bebeğin velayeti ise 8 aylık bebeği olağanüstü bir durum olmadığı sürece babaya vermezler. Hatta 8 aylık bebek babada yatılı dahi kalamaz. Bu konuda korkunuz olmasın. Boşanma ile ilgili diğer konuları avukata danışın. Bu adam değişmez sakın değişeceğini düşünmeyin. Üstelik siz bu haline katlandığız için her geçen gün dozunu artıracak. Evine, karısına ve daha da önemlisi çocuguna düşkün bir adam değil. Bu adamdan ne size koca olur ne çocuğunuza baba olur. Sizi aldatıyor bile olabilir hatta yakındır. Böyle bir ortamda çocugunuzu büyütmek ona daha çok zarar veriyor. Asıl çocugunuzun iyiliği için bu "ayyaş" adamın çocugunuzun etrafından uzaklaşması gerekiyor.

Tek tereddutum bebeğim başka hiç bir şey umrumda değil inanın olağan üstü hiç bir durum yok ben ona karşı hiç bir yanlış yapmadım

8 aylık bebeği mahkeme ne demeye babaya versin boşa tehdit ediyor sizi.
Ayrıca bu kadar sorumsuz herif çocuğun velayetini alsa nolucak zaten iki güne bıkar.
Üzgünüm ama bu evlilik yürümez çalışın işinize gücünüze sahip çıkın bu adamdan size fayda yok.

Velayeti vermem sana ayrılma konusu olursa diyor beni evladimla korkutuyor
Öf bu lafları hala yiyor musunuz? Mahkeme küçücük bebeği nasıl adama verecek? Bahaneler bahaneler...

Ayrıca bu kadar kötü özelliği olan birini de okumamıştım maşallah yok yok adamda. Ne yapacağım diye soruyorsun bir de, ben konuya inanmadım ya bu kadar şuursuz olunmaz çünkü.

Ben bu senaryonun benzerine şahidim ve 25 küsür yıldır da böyle gidiyorlar kardeş. Düzelir umuduyla yapılan diğer çocuklar da ziyan oldu. Adam hala alkolde ve ortamda. Karısı hala bütün gün düzelmesi için ona yalvarıyor.
Yıllar geçtikçe sohbet muhabbet hepten azalıyor. O koca sadece bir yük olacak omuzlarında.

Bir tanıdığımin avukati var onun ile görüsucem inşallah
Erkeklerin tipik çocuğu alırım korkutması işte. Hiçbir mahkeme anne hayat kadını, uyuşturucu bağımlısı değilse süt çocuğunu hatta bebeği asla anneden ayırmaz. Bu konuda ayılın önce. Daha önce çalışıyordum yazmışsınız bence hemen aksiyon almayın evde zaten durduğu yok barınma,gıda ihtiyacınızı karşılayan biri olarak görün kocalık beklemeyin (çok iyi korunun süt korur, geri çekilme gibi saçmalıklara inanmayın en yakın sağlık ocağına gidin yardım alın bu konuda) .
Kendi aileniz arkanızda durmadığı için bunu diyorum yoksa direk kes at derdim ama her ihtimali hesap etmek gerek, çalışıp çocuğuna ve kendine yeten bir kadın olmalısın.
Adım adım akıllı ilerle, duygusal olma.
Arkasında ailesi olmayan, çalışmayan kadınlara boşan demek havada kalıyor. (Şiddet hariç)

Bırak şu leş adamı.

Kocanız korkunç bir insan, evlerden Irak. Babalık da yapabilecek bir adam değil, kocalık da. İmkanınız varsa boşanın.

Ne eş olmuş ne baba. Böyle ömür mü geçer o çocuğuda size de yazık. Ve böyle dayan geçer düzelir vs diyen ailelere de sinir oluyorum. Düzelecek şeyler var düzelmeyecek şeyler var

Pislik herif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…