- 11 Kasım 2024
- 60
- 33
- 3
- 26
Bende bazen eşimin kıymetini bilmek için giriyorum buralaraKoskoca adamların oyun oynaması ne garip bir de evli çocuklu.Benimki nin eften püften şeylerine şikayet ediyorum.Oturup şükür namazı kılayım .

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bazen eşimin kıymetini bilmek için giriyorum buralaraKoskoca adamların oyun oynaması ne garip bir de evli çocuklu.Benimki nin eften püften şeylerine şikayet ediyorum.Oturup şükür namazı kılayım .
Eşiniz eve geliyor yemek yiyor yarım saat bebeği seviyor sonra ortalıktan kayboluyor bilgisayara gömülüyor.Kızlar methaba öncelikle açık konuşacağım kusura bakmayın lütfen çünkü çokk canım sıkkın. Eşimle 4 aylık bir bebeğimiz var eşim Allah var çok iyidir düzgün biridir ama bir konu var ki asla anlaşamıyoruz inanılmaz bir oyun bağımlılığı var eve gelir yemek yer yarım saat bi bebeğimizi sever sonra hoooop leptop başına oyuna. Son zamanlarda hele sadece cinsellik için yanıma gelir sonra gider yine oyuna koşar. oturup doğru düzgün sohbet edemeyiz ederiz ama öyle aktivite vs uzun sohbetler yapamyız sırf bu oyun yüzünden bazen ben birşey sorarım o oyuna dalmış olur beni duymaz bile bu durum kalbimi kırıyor kaç kere derim bak çok abartma bu oyunu ama yok tamam der özür diler yine aynı. adamlarla grup var oyun grubu onlarla saatlerce konusur ama benle sohbet etmez. normal aile diyalogları ederiz işte. Üzülüyorum açıkcası sizce napmalıyım
Kesinlikle yaa.Kimse dört dörtlük değil ama burda milletin eşinin yaptıklarını okuyunca Ruhay diyorum Allahtan belanı mı arıyorsunBende bazen eşimin kıymetini bilmek için giriyorum buralara![]()
Ailesine anlat bu durumu.Nasıl bir konuşma yaptın canım çünkğ benim ki asla anlamıyor dinlemiyor dışarı çıkmıyorum sadece oyunum var diyip savunmasını yapıyor
Aynı savunma: bu evlilik 2 kişilik biz ev arkadaşı olacaksak kafa dengi biriyle olurum. Ayrılalım o zaman dedim sonra bir kaç kez tekrarladı en sonunda ciddi olduğumu gördü eşyalarımı topladım kapattı bilgisayarı . Gözlerini korkutmak gerekiyor galiba ne bileyim.Nasıl bir konuşma yaptın canım çünkğ benim ki asla anlamıyor dinlemiyor dışarı çıkmıyorum sadece oyunum var diyip savunmasını yapıyor
Bir oyun bağımlısı olarak size de hak veriyorum. Şöyle ki oyun demek bambaşka bir dünya demek. Kafan dağılıyor sadece sen ve eğlencen mutluluğunla oluyorsun. Daha sonra bundan sıkılıyorsun. Bence çok da sorun etmeyin. O oyun mu oynuyor sizde gidin içerde film izliyin ya da kitap okuyun bebeğinizle ilgilenin. Oyun dünyası bambaşka bir şey. Ondan onu vazgeçiremezsiniz. Tabi oynadığı oyunlara da bağlı da işte. Canınızı çok sıkmayın.Kızlar methaba öncelikle açık konuşacağım kusura bakmayın lütfen çünkü çokk canım sıkkın. Eşimle 4 aylık bir bebeğimiz var eşim Allah var çok iyidir düzgün biridir ama bir konu var ki asla anlaşamıyoruz inanılmaz bir oyun bağımlılığı var eve gelir yemek yer yarım saat bi bebeğimizi sever sonra hoooop leptop başına oyuna. Son zamanlarda hele sadece cinsellik için yanıma gelir sonra gider yine oyuna koşar. oturup doğru düzgün sohbet edemeyiz ederiz ama öyle aktivite vs uzun sohbetler yapamyız sırf bu oyun yüzünden bazen ben birşey sorarım o oyuna dalmış olur beni duymaz bile bu durum kalbimi kırıyor kaç kere derim bak çok abartma bu oyunu ama yok tamam der özür diler yine aynı. adamlarla grup var oyun grubu onlarla saatlerce konusur ama benle sohbet etmez. normal aile diyalogları ederiz işte. Üzülüyorum açıkcası sizce napmalıyım
Yapmışsın çocuğu daha neyi dert ediyorsun? Hamile kalana kadar aklın neredeydi?Kızlar methaba öncelikle açık konuşacağım kusura bakmayın lütfen çünkü çokk canım sıkkın. Eşimle 4 aylık bir bebeğimiz var eşim Allah var çok iyidir düzgün biridir ama bir konu var ki asla anlaşamıyoruz inanılmaz bir oyun bağımlılığı var eve gelir yemek yer yarım saat bi bebeğimizi sever sonra hoooop leptop başına oyuna. Son zamanlarda hele sadece cinsellik için yanıma gelir sonra gider yine oyuna koşar. oturup doğru düzgün sohbet edemeyiz ederiz ama öyle aktivite vs uzun sohbetler yapamyız sırf bu oyun yüzünden bazen ben birşey sorarım o oyuna dalmış olur beni duymaz bile bu durum kalbimi kırıyor kaç kere derim bak çok abartma bu oyunu ama yok tamam der özür diler yine aynı. adamlarla grup var oyun grubu onlarla saatlerce konusur ama benle sohbet etmez. normal aile diyalogları ederiz işte. Üzülüyorum açıkcası sizce napmalıyım
Öyle şey mi olur canım.sanki eş gökten zembille iniyor.evlenmesin o zaman.birisiyle evleniyorsan onun fiziksel, ruhsal, sosyal bütün ihtiyaçlarını karşılamak zorundasın.bunun için söz veriyorsun.insanlar o kadar evlenmek için mücadele ediyor, kaç yaşına kadar bekliyor bunların yaptığı resmen nankörlük.eğip bükemeyeceğim.Bir oyun bağımlısı olarak size de hak veriyorum. Şöyle ki oyun demek bambaşka bir dünya demek. Kafan dağılıyor sadece sen ve eğlencen mutluluğunla oluyorsun. Daha sonra bundan sıkılıyorsun. Bence çok da sorun etmeyin. O oyun mu oynuyor sizde gidin içerde film izliyin ya da kitap okuyun bebeğinizle ilgilenin. Oyun dünyası bambaşka bir şey. Ondan onu vazgeçiremezsiniz. Tabi oynadığı oyunlara da bağlı da işte. Canınızı çok sıkmayın.
Bebek var nasıl oynasın?Sende oyna... Bakalım ne olacak. Tantana yaparsa, etkiye tepki de geç.
Aynı yastığa baş koyduğu insanın ihtiyaçlarını görmezden gelmek, haline acımamak nasıl bir iyilik?Eşiniz eve geliyor yemek yiyor yarım saat bebeği seviyor sonra ortalıktan kayboluyor bilgisayara gömülüyor.
Birlikte sofra kurup kaldırmak, sohbet etmek, bulaşıkları makineye dizmek, bir çay koyup baş başa film izlemek bunların hiçbiri yok. Karım yorulmuş mu, uykusuz mu, bebekle ben ilgileneyim, ev işlerine el atayım bu evde ben de yaşıyorum tüm yükü karıma atmayayım düşüncesi yok.
Ama çok iyi bir eş evet
Ne oyunu bu acaba bu kadar bağımlılık yapıyor.dünyanın en iyi oyunu olsa 9,10 sene aynı oyunu oynayamam.çok tuhaf gerçekten.Ayni ben kocam eksiği var fazlası yok.ilk kızım doğduğunda başladı tam 9 yıldır bıkmadan usanmadan bu oyunu oynuyor.bazen ara veriyor çok yorgun olursa yada boynu falan agridigi için.ben alıştım artık ne hali varsa görsün.kendisi anlamış olacak ki sürekli gel yanıma otur sohbet edelim diyor.yanima dediği de o oyun oynayacak ben konuşacam.konustuklarimin çoğunu duymuyor bile niye gidip oturacakmisim
Tank oyunu saçma sapan bişey neymiş stres atiyomus.sadece oynamakla kalmıyor sinirlenip küfürler de ediyor tam bı ergenNe oyunu bu acaba bu kadar bağımlılık yapıyor.dünyanın en iyi oyunu olsa 9,10 sene aynı oyunu oynayamam.çok tuhaf gerçekten.
Aman sanki savaş uçağı uçuruyor, operasyonlara katılıyor beyefendi.ne stres ne stres.Tank oyunu saçma sapan bişey neymiş stres atiyomus.sadece oynamakla kalmıyor sinirlenip küfürler de ediyor tam bı ergennormalde hiç o karakterde biri değil oyun oynayınca bütün karakteri değişiyor adamin