merhaba kızlar... 2 yıllık evliyim ve sümsük bir kocam, cimri açgözlü çok konuşan eksik akıllı bi kayınpederim, görgüsüz pasaklı bi kaynanam, suratsız içten pazarlıklı bi kaynım, kıskanç arabozucu bi eltim, evliliğim bozulmasın diye çabalayıp dünüründen nefret eden ama ayrılırsamda burnumdan getircek olan bi babam, olaylara pek karışmayanda bir annem var.
Ben sizi haklı buluyorum, hatta tanımladığınız kelimelerde de haklı buluyorum.
Resmen evlenmeden önce kandırılmışsınız, para konusunda k.pederiniz gerçekten açgözlü, şu banyonun fayanslarını anlattınız ya orda benim gözümde canlandı nası bi adam olduğu.Bu durumda bu adam cimri ve açgözlü oluyo
Eşiniz de babasının sözünden çıkmayan, kendi evini bile geçindiremeyen, haksızlıklara hayır demeyen bi adam olduğuna göre sümsük demektir
Eltiniz de sizin hamile olup olmadığınızı her ay arayıp kontrol ettiğine göre gayet fesat
Anne ve babanızın da yaklaşımını az çok tahmin edebiliyorum, onların istediği yuvanızın yıkılmaması, yoksa kötülüğünüzü isteselerdi kendi evlerinde oturtmazlardı
Şimdi tanımlamalar doğru fakat sizin bu adamla hala evli olmanız pek doğru değil.
Sevmiyorsunuz bi kere, içinizde ona saygı da duymuyorsunuz, en başta sizi ailesinin rencide edici laflarından korumamış biri
Ayılsam da ailecek oturduğumuz yeri değiştirmemiz gerek diyorsunuz
Açıkçası evliliğinizi kurtarmaya dair bi umudunuz yoksa, iyice ölçüp tartın bence, bu şartlarda yaşamaya devam etmek mi istersiniz, yoksa, aynı mahallede boşanmış olarak oturmayı mı,ya da taşınmayı belki de, sonuçta tek çocuksunuz ailenizin tek kıymetlisi oluyorsunuz, bence üzülmenizi istemezler,
Babanızla oturup boşanmaya dair hiç konuşmayı denediniz mi, ya da ağzını aradınız mı?