- 28 Haziran 2011
- 113
- 0
- Konu Sahibi yenibirben
iyide tatlım sen sadece sana hak verilmesi için konu açmışsın
biz düşüncelerimizi paylaşmayıp sadece haklısın haklısın desek ne farkederdi ki
zaten sen kendine hak veriosun nie konu açtın öyleyse
ben sana kendimden örnek verdim diğer msjlarımı yazılarımı konularımı okursan anlarsn asıl benm eşimin ailesi ile ilgili sorunlar neler
dua et ki eşinin ailesi fakir benm eşimin ailesinin istanbuldaki mülklerinin mallarını saymama gerek yok
ama üvey anne sömürdü bizi sömürdü
benm evimde eşimin babasının parasıyla alınmış bir sabun dahi yok
1 tl bile onlardan yardım gelmedi bize
ama ben yinede eşimi yaşantımı seviyorum
kendi ailemin maddi durumu çok çok iyi olduğu halde bir t-shirt bile aldırmıyorum anneme
bana her ay para gönderiyorlar kabul etmiyorum aynen havale ile geri gönderdiğim bile oldu
eşimin maddi imkanları nekadar el veriyorsa o kadar alıyorum hiç te şikayet etmedim
Bende diyorumki düğün eşya herşeyi biz yaptık bi destek görmedik onun ailesinden ama sorsan o yapmıştır babam benim için biriktirdiği çeyiz paramı verdi bazende harçlık öle 50-100 tl verir o da kıyafet saç gibi bişeyime harcanır her ay bi maaş gibi bi para değildir ben kat kat fazlasını almaya çalışkınım çalışmamı istemedi ve hep o verdi harçlığımı gücenmem yani. Ben kayınpederimin 5 kuruşunu istemem yeterki babamın yada bizim paramıza durumu iyi olduğu halde gözkoymasın şimdiye tek dediğim eşimin evinin 3 kuruş kirasına muhtaç değil biz alıyo olsaydık en azından bi dr paramızı vermiş olurduk yada 3 milyar için arabayı kaçırmamış olurduk belkide satıp üstüne ekleyip başka bir ev alırdık kendi evleri dükkanları kendisinin olsaydıda bizi sömürmeseydi yeterdi yani.