Eşimden soğudum..

eşimin şu an maaşı asgari ücret değil asgari ücretle başladı ama işi asgari ücret verilcek iş değildi başka şehirde onun 3-4 kat fazlasını alıyodu sormadan girdi işe aysonu öğrendi maaşını sümsük işte:) maaşı iyiken çalışıp biriktirip hep beraber aldıkarı yerleri bölüşmüşler kendilerine göre ama babası kiraları alıyo hakkımızı vermiyo yani. Şuan maaşı yetiyo ama çoğu dr.a arabaya falan gidiyo küçük biyerde yaşıyoruz ve bana göre iş imkanı pek yok. Babamdan özel olarak para istemiyorum o kıyamadığından yiyecek veya harçlık falan veriyo ilk kez araba için istedik borç yapılmasın diye çoğunu kendimiz vericez 2-3 milyarlık bi para istedik sadece kayınpederim 2 maaş 3 yerden kira alıyo koymazdı yani ona.
eşin için sümsük dememelisin bence bir eksiği varsa kırmadan düzeltmeye çalışmalısın..:44:

cevap yazmıştım ama cep tel.den girdiğim için gitmemiş olabilir. Küçük bi yerde yaşıyoruz iş imkanı yok o yüzden çalışmıyorum eşiminde işyerinde sırf erkekler var onun yanınada giremedim.
Anlatmak istediğim sırf maddiyat diil evlenirken hiçbişeyi yoktu ve benim babam çok destek oldu öyle oluncada şimdi kayınpeder sürekli babam bize yardım etsin diye bekliyor eşimin evinin kirasını o yiyor zaten 150 kg bi oturuşta bi oğlak götürüyo bende babamın evinde oturuyorum işte.
Şöyle söyliyim daha düzgün bir yaşantınız varken birden bikaç sınıf aşağı insanlara karışıyosunuz ama hiç soğuk davranmadım yaptığını yemem burda kalmam demedim ama onlara biz ne hikmetse sosyete gibi geldik sobalı bi evi bile villa sanıyolar heralde hep sizde para bol lafı yapıyolar ve rahatsız oluyorum. Eltiniz daha 1 aylık gelinken eşinizin eski sevgilisinden sizi acaba evlenip boşandımı dedirtcek kadar bahsetse çocuğunuz olmuyo ve tedavilerden kilo aldınız diye laf soksa kendi ailesi gelin olurken 1 iğne bile almamış diye sizin ailenizin desteğini kıskansa eşinizin abisi zorla kendini eşinizin yanında işe sokturup söyle patron maaşımı yükseltsin diye eşinize baskı yapsa eşinizde abisine zam yapılsın diye patronuyla konuşup gözünden düşse çocuğunuz olmadı diye sizde veya eşinizdeyken sorun sürekli size laf söylenilse sizde kızardınız heralde.

eşin için sümsük dememelisin bence bir eksiği varsa kırmadan düzeltmeye çalışmalısın..:44:

Bu akşamki kızgınlığım ve sizleri tanımamanın rahatlığıyla içimden geleni yazıyorum yüzlerine yada birbirlerine karşı söyleyemem zaten.

bak arkadaşım herkezin sorunları var sen henüz genç bir kadınsın ve bu evliliği başka bir şekle sokamazsın nede insanların huyunu değiştiremezsin....otur kendi kendine..30..40..sene daha yaşarsan bu şekilde ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin..ruh hastasıda olabilirsin düşüne düşüne..
ama ayrılık cesaret işi geçmişi bir kalemde silme cesaretini gösterebilirsen hayatına yeniden başlayabilirsin hiç bir şey için geç değil...

Haklısınız bence empati kurdum da çoğu zaman bu tarz meseleler oluyor bi oğluna yardım edipte diğerini es geçenler bunu bende gördüm eltinizi anlatmaya kalksanız adı kıskançlık olur ama o nispet yapar gibi konuşsa o hiçbişeydir. Sizi anlıyorum bence babanızdan artık para almayı kesin bunu yaptıgınız sürece eşiniz de nasıl olsa veriyorlar yardım ediyorlar düşüncesi olur ve sizi ciddiye almaz. Çocuk konusunda bişi diyemicem cümleniz yanlış olmuş her ne kadar ailesi size o tür şeyleri söylese de eşinizin bunda bi suçu yok ona o tarz yaklaşımda bulunmanız ağır olmuş Allahtan herşey de bir hayır vardır belki çocugunuz olsa daha da sorunlar büyüyebilirdi bu açıdan düşün.

cevap yazmıştım ama cep tel.den girdiğim için gitmemiş olabilir. Küçük bi yerde yaşıyoruz iş imkanı yok o yüzden çalışmıyorum eşiminde işyerinde sırf erkekler var onun yanınada giremedim.
Anlatmak istediğim sırf maddiyat diil evlenirken hiçbişeyi yoktu ve benim babam çok destek oldu öyle oluncada şimdi kayınpeder sürekli babam bize yardım etsin diye bekliyor eşimin evinin kirasını o yiyor zaten 150 kg bi oturuşta bi oğlak götürüyo bende babamın evinde oturuyorum işte.
Şöyle söyliyim daha düzgün bir yaşantınız varken birden bikaç sınıf aşağı insanlara karışıyosunuz ama hiç soğuk davranmadım yaptığını yemem burda kalmam demedim ama onlara biz ne hikmetse sosyete gibi geldik sobalı bi evi bile villa sanıyolar heralde hep sizde para bol lafı yapıyolar ve rahatsız oluyorum. Eltiniz daha 1 aylık gelinken eşinizin eski sevgilisinden sizi acaba evlenip boşandımı dedirtcek kadar bahsetse çocuğunuz olmuyo ve tedavilerden kilo aldınız diye laf soksa kendi ailesi gelin olurken 1 iğne bile almamış diye sizin ailenizin desteğini kıskansa eşinizin abisi zorla kendini eşinizin yanında işe sokturup söyle patron maaşımı yükseltsin diye eşinize baskı yapsa eşinizde abisine zam yapılsın diye patronuyla konuşup gözünden düşse çocuğunuz olmadı diye sizde veya eşinizdeyken sorun sürekli size laf söylenilse sizde kızardınız heralde.

Tamam kızgınsınız ve burada kimse sizi tanımıyor diye ağzınıza geleni söylüyorsunuz; böyle yazmışsınız.
Ama ne olursa olsun bu düşünce biçiminiz

yansıtma biçiminiz hoşuma gitmedi..
Bu çok önemli mi, hayır değil çünkü belki de bende bir oturuşta bir oğlak götürecek kadar şişmanım ve birkaç SINIF AŞAĞIYIMDIR sizden..
Bu yüzden hiç okumayın bile yazdıklarımı ..

Umarım tez zamanda hayatınızı kurarsınız dilediğiniz gibi; mutluluklar diliyorum.İyi geceler.

Bu akşamki kızgınlığım ve sizleri tanımamanın rahatlığıyla içimden geleni yazıyorum yüzlerine yada birbirlerine karşı söyleyemem zaten.

arkadaşım öncelikle kayınpederinle para meselesinde yüzgöz olmanız yanlış,babanız da tek kuruş vermemeliydi size,eşinizi para yemeye alıştırmamalıydınız yani.sizin paranıza güveniyor ailesi.sonuçta aç açıkta kalsanız evlerine alıp yardım ederler size.ama sizin babanız çok yazık,hala sizin için para harcıyor.
eşiniz gerçekten çok pasif,hiç hoş değil,ailesine hayır diyememeyi anlarım ama eşinizin kayınpeder parası yemesi de ne oluyor?
bu açıdan haklısınız.dayanılabilecek gibi değil.bir erkek nasıl şerefine onuruna yedirip kız babasından para isterki.adam sana zaten biricik kızını vermiş,ona güller gibi bakacağına hala cebine harçlık koymasını bekliyor.
bence siz eşinizin ailesiyle mesafe koyun araya,anladığım kadarıyla çok saçma laflar dönmüş ortada.siz cevap vermeseniz daha kıymetli olursunuz.allah rahatlık versin.

öyle bi adamki kayınpederim banyonun taşlarını bilirsiniz eskiden duvarın yarısına kadar ve beyazdı komple yeni döşenmesin diye onun üstünü pembe desenli daha büyük fayanslarla tamamlatmaya çalıştı ustalar kızdılar olurmu öyle şey diye gittim en eski model taşları seçtim masraf olmasın diye busefer yerleri döşetmedi baban yapsın dedi duvarlar yeni yerler eski kaldı küvet bile almadıda perde çekin yerde yıkanın dedi mutfak lavabomun altı duvar beton lavaboyu bile kırdırtmayıp sadece kapak taktırdı sonrada hepsini bize ödetti sevmesem bunlara katlanmazdım maddiyat arasam önce evlerini göreyim der 15 yıllık arabası olan birine bakmazdım sadece kenara koyarım yada daha iyi yerlerde tedavi olurum diye eşimin ev kirasını almayı beklerdim öbür oğluna peynirler zeytinler tenekeyle gidiyor bize ona aldım onun çocuğu var sana baban alır diyor oğlunuda küçük düşürüyor. Eşimde bana kısır denilirken yada ben ağlatılırken sadece sustuğu için gözümden düşüyor ama boşanmak kolay değil ben onu hiçbişeyini bilmezken sevdim deseki ailemle hiç muhattap olmıcam isterse herşeyini onlara bıraksın ama ailesini kollar beni kollamaz bu konuda napabilirim diye sordum ailenle görüşme demem tabi ama saçmalamasınlar uyar desemde hiç karışmıyor.

öyle bi adamki kayınpederim banyonun taşlarını bilirsiniz eskiden duvarın yarısına kadar ve beyazdı komple yeni döşenmesin diye onun üstünü pembe desenli daha büyük fayanslarla tamamlatmaya çalıştı ustalar kızdılar olurmu öyle şey diye gittim en eski model taşları seçtim masraf olmasın diye busefer yerleri döşetmedi baban yapsın dedi duvarlar yeni yerler eski kaldı küvet bile almadıda perde çekin yerde yıkanın dedi mutfak lavabomun altı duvar beton lavaboyu bile kırdırtmayıp sadece kapak taktırdı sonrada hepsini bize ödetti sevmesem bunlara katlanmazdım maddiyat arasam önce evlerini göreyim der 15 yıllık arabası olan birine bakmazdım sadece kenara koyarım yada daha iyi yerlerde tedavi olurum diye eşimin ev kirasını almayı beklerdim öbür oğluna peynirler zeytinler tenekeyle gidiyor bize ona aldım onun çocuğu var sana baban alır diyor oğlunuda küçük düşürüyor. Eşimde bana kısır denilirken yada ben ağlatılırken sadece sustuğu için gözümden düşüyor ama boşanmak kolay değil ben onu hiçbişeyini bilmezken sevdim deseki ailemle hiç muhattap olmıcam isterse herşeyini onlara bıraksın ama ailesini kollar beni kollamaz bu konuda napabilirim diye sordum ailenle görüşme demem tabi ama saçmalamasınlar uyar desemde hiç karışmıyor.

Maddiyat için evlendiniz demedik ki biz, bunu siz yazdınız .. Üstelikte mantık evliliği çerçevesinde maddiyat için evlenmeniz sizin en doğal hakkınız.

Yarın yazdıklarınızı tekrar okuyun, neye bu kadar tepki aldığınızı daha iyi anlarsınız.

Son düzenleme:
birsen arkadaşım siz çok yanlış anlamışsınız yazdıklarımı 1.si ben diğer konulardada eşine ve ailesine bi sürü laf söylendiğini gördüm küfür gibi bişey yazmadım sonuçta huylarını söyledim.
2.si kayınpederim şişman diye aşağı demedim bende tedavilerden 80 kg oldum 2 senede 20 kg aldım benim orda demek istediğim keyfine düşkün adam hususi bir oturuşta oğlak yer bakar yani kendine ama sonra bana destek çıksanıza altınlardan versenize falan der. Sınıf bakımındanda ist.dan bir aile doğuda mesela bir köydeki aileyle akraba oluyor diyelim bunuda yanlış anlamayın doğudakileri hor gördüğümden değil hani farkı anlatabilmek için adetler yaşantılar alışkanlıklar farklı o bakımdan yoksa hepimiz aynı yerde oturuyoz zaten.
Birde babamın aşırı bir yardımı yok burda herkes çocuklarına yardım ediyor büyükşehir olmayınca herkes beraber geçiniyor nakit para gelipte eşimin eline geçmiyo yani öyle bi şımartma aşırı destek yokta onun ailesi öyle görüyo abartıyolar yani tek çocuksun hepsi senin iste versin diye.

Maddiyat için evlendiniz demedik ki biz, bunu siz yazdınız .. Üstelikte mantık evliliği çerçevesinde maddiyat için evlenmeniz sizin en doğal hakkınız.

Yarın yazdıklarınızı tekrar okuyun, neye bu kadar tepki aldığınızı daha iyi anlarsınız.

Evlenirken herkes gibi bende baktım durumuna tabiki yani bir işe girecekti maaşı sormamıştı bile evide olmasa ne yapardım mesela? Nişana kadar çok övündü kayınpeder oğlumun çok güzel evi var dükkanı var arabası var hepsi onların dedi bende ister istemez öle bi beklenti içine girmiştim madem sonra ben ölmeden bişe yok diceksin o zaman baştan bişey söyleme hadi ondan geçtim bu kadar şeyin varken babamdan yada benden bişe bekleme.

eşinizin ailesi gerçekten ayıp yapıyor, sizin de hatanız, gerçekten zengin bi insanla evlenmeniz gerekirmiş, zira ikide birde 15 yıllık arabası olan biriyle evlenmezdim diyorsunuz, çoğu insan yeni evlenirken hiç arabası olmuyor :86:

kesinlikle haklısınız, ama sevmediğiniz, saygı duymadığınız, maddi anlamda rahat ettiremiyen bir adamla neden ortak yatırımlara girişiyorsunuz? çocuğunuz da yok, ayrılın o halde.

üstteki arkadaşıma katılıyorum adam kahveye bile arabayla gidip geliyor kayınpederiniz...evet düşüncesiz biri aynı yerdesiniz taşınma durumunuz yok onları görmeme durumunuzda..siz haklısınız ne diyelimki..insanların bazılarıda böyle...ama bunları söylememiz sizin sıkıntınızı çözmez sizin kurtulmanız gerek yol yakınken...

ayrılık herşeyden kurtuluş gibi görünsede kolay değil çekip gitmek gerek ailecek böyle burun buruna yaşanmaz ne kadar güvenimi sevgimi sarssada ne kadar arada itekelemek gereksede evliliğimiz devam ediyor ama istediğim şu babam bana özel bi ev almadı diğer evi istemeyince burda otur o zaman dedi arada yiyecek aldı arada beraber yedik yada bana kendi ihtiyacımı görmem için harçlık verdi ama bu çok büyütüldü düğünümde herşeyimi eksiksiz hatta fazasıyla yapılca kayınpederlerin gözü açıldı sanki bize oğlunu bahşetmiş ona yağdırmalıyız gibi muamele yapıyo dini imanı para zaten canını iste parasını isteme ama deki biyerde bedava yemek veriyolar koşup alır bişe ısmarla çarşıdan 1 tl olsun bırakmaz alır benden olsun demez burda dediğim gibi herkes ailesiyle zaten babalarla işleri aynı çoğunun erkeğin ailesi gelinede bakar bizim işimiz falan ayrı kimseden bişe istediğimde yok dükkanları maaşları onun olsun ben sadece çok tadilat gerekceği için fazla masraf olmasın diğer evde oturalım demekle hata etmişim bugüne kadarda hiç lafını etmemiştim ama lafı geçtiği gibi resmen kovaladı eltimlerde en ufak bi tartışmada çıkın evimden diye kovuyo alınıyorum artık para muhabbetlerine rahat edicem derken borçlu yaptı bizi sevmiyorum adamı bana bulaşmasını istemiyorum zaten benim zorumla gidiyo eşim yoksa pek uğramaz ama ben artık gitmem muhattap olmam istiyorumki eşimde ağızlarına çok bakmasın biraz beni kollasın ama hiç sesini çıkarmıyo ben dış kapının mandalı gibi hissediyorum burda görüyorum eşi ailesini kollayan çok var benimki kollamıyo ama benide kollamıyo bi susun dese yeticek pasif bi insan işte ben bu adamı nasıl düzelticem değişmesin ailesinden nefrette etmesin derdim kışkırtmak değil sadece artık evli olduğunu kimden daha çok hayır gördüğünü bilsin babası öyle bi ters adamki ikidebir lafını etmesin diye eşimin kısır olduğunu ona sölemedik varsın bana laf soksun kendi çocuğunada yapar çünkü ama eşim bişe diyemez yine. Babamın verdiği harçlık benim süsüme gittiği için ona zaten bi hayrı olmuyo ama evdende çıkmam çok masraf yaptık güzel oldu kiraya gidemem. Alıp karşıma çok konuştum başka konulardada olsun kabahatliyse susar hiç konuşmaz 2 gün sonra beni yine ağlatcak bişey olur hangi derdime yanayım bende şaşırdım çocuk gibi laf anlatmakla olmuyo.

ayrılık herşeyden kurtuluş gibi görünsede kolay değil çekip gitmek gerek ailecek böyle burun buruna yaşanmaz ne kadar güvenimi sevgimi sarssada ne kadar arada itekelemek gereksede evliliğimiz devam ediyor ama istediğim şu babam bana özel bi ev almadı diğer evi istemeyince burda otur o zaman dedi arada yiyecek aldı arada beraber yedik yada bana kendi ihtiyacımı görmem için harçlık verdi ama bu çok büyütüldü düğünümde herşeyimi eksiksiz hatta fazasıyla yapılca kayınpederlerin gözü açıldı sanki bize oğlunu bahşetmiş ona yağdırmalıyız gibi muamele yapıyo dini imanı para zaten canını iste parasını isteme ama deki biyerde bedava yemek veriyolar koşup alır bişe ısmarla çarşıdan 1 tl olsun bırakmaz alır benden olsun demez burda dediğim gibi herkes ailesiyle zaten babalarla işleri aynı çoğunun erkeğin ailesi gelinede bakar bizim işimiz falan ayrı kimseden bişe istediğimde yok dükkanları maaşları onun olsun ben sadece çok tadilat gerekceği için fazla masraf olmasın diğer evde oturalım demekle hata etmişim bugüne kadarda hiç lafını etmemiştim ama lafı geçtiği gibi resmen kovaladı eltimlerde en ufak bi tartışmada çıkın evimden diye kovuyo alınıyorum artık para muhabbetlerine rahat edicem derken borçlu yaptı bizi sevmiyorum adamı bana bulaşmasını istemiyorum zaten benim zorumla gidiyo eşim yoksa pek uğramaz ama ben artık gitmem muhattap olmam istiyorumki eşimde ağızlarına çok bakmasın biraz beni kollasın ama hiç sesini çıkarmıyo ben dış kapının mandalı gibi hissediyorum burda görüyorum eşi ailesini kollayan çok var benimki kollamıyo ama benide kollamıyo bi susun dese yeticek pasif bi insan işte ben bu adamı nasıl düzelticem değişmesin ailesinden nefrette etmesin derdim kışkırtmak değil sadece artık evli olduğunu kimden daha çok hayır gördüğünü bilsin babası öyle bi ters adamki ikidebir lafını etmesin diye eşimin kısır olduğunu ona sölemedik varsın bana laf soksun kendi çocuğunada yapar çünkü ama eşim bişe diyemez yine. Babamın verdiği harçlık benim süsüme gittiği için ona zaten bi hayrı olmuyo ama evdende çıkmam çok masraf yaptık güzel oldu kiraya gidemem. Alıp karşıma çok konuştum başka konulardada olsun kabahatliyse susar hiç konuşmaz 2 gün sonra beni yine ağlatcak bişey olur hangi derdime yanayım bende şaşırdım çocuk gibi laf anlatmakla olmuyo.
benim eşim 5-6 sene sonra kendi ailesini eleştirmeye yeni yeni başladı istisnalar hariç çoğu erkek biraz bu konularda pasif biz kadınlar daha sahipleniciyiz..
eşiniz yorgun argın kahve şöförlüğü yapmasın..alıştırmasın öyle ben yorgunum yatıyorum desin..ha hastalık olur ayrı....sonrasiz kayınpederinizle çok muhattab olmayın sessiz olun erkek adm kadına laf söylemez ayıp ama bazıları anlamaz...

ya bu yorum yapan hanımların hepsi sanki evde soğan ekmek yiyo sobalı evde oturuyo ama kocalarını yine de çok seviyo :KK53:maddiyat tabiki önemli ben de önem veriyorum maddiyata ayıp değil bu kim vermiyorki kimse kimseyi kandırmasın ben konu sahibini çoğu konuda haklı gördüm evlenmeden önce umduğu ile bulduğu çok farklı bir de o kirasını istediği evde eşinin katkısı da var kim olsa ister üstelik kayınpederin durumu varken yardım etmiyor aklı sıra uyanıklık yapıp kızın ailesinden bekliyor çok ayıp birşey hiç mi gururu yok bu adamın ayrıca çocuğunuz olmuyor diye sizi aşağılayan kayınvalide kayınpederi hanginiz sevip saygı duyarki gece geç saat olunca heralde okuduklarınızı anlayamadı bazı arkadaşlar galiba bu kadar pasif 2 cümle etmekten aciz ve bir asalak gibi yaşayan insana da büyük bir aşk beslenmez heralde ama konu sahibi siz evlenmeden önce hiç anlayamadınız mı bunları yani kısa sürede mi evlendiniz?

bende bunları diyorum işte ama patladım sonunda o bişe demiyo ben dedim rahatladım artık ne ararım ne giderim arabayı alsa gelse istememdiğer oğlu olsa hemen alır diğeri benim evimde otururken ben bu çocuğun evinin kirasını yiyorum demiyo oğlunu ezik bırakıyo asıl daha çok kollaması lazım diğer eltim uyanık kendi babasından kuruş almaz kayınpederi yolar ben bugüne kadar ilk para lafı ettim ne deseler yuttum kovmaktan beter etti ama bizimki yarın çağırsın yine koşar! Eski araba diye çok söylememin nedeni hani zenginlik arasam eski arabası olana bakmazdım ilk gördüğüm arabasıydı aylar sonra öğrendim evini işini falan bide ikidebir sorun çıkardığı için yenilemekti amacımız hava olsun diye değil satsan zaten kaç para etcek yarı parasını niye istiyon tamam verelim o zaman sende kiraya el koymaki bizde nasıl ödeyeceğimizi bilelim ama onda direkt cevap baban alsın yada bilezik bozdur zaten bi bileziklerim var tüpbebeğe kalırsak diye saklıyorum yada çocuğa bi gelecek olur yoksa adam ölcek diye beklersem torunlarım bile olur o ölmez:)

ya bir de ben istanbulda oturuyorum ama asıl memleket size yakın sen tam nerede yaşıyorsun sorabilir miyim merak ettim:)

:KK1:
ya bu yorum yapan hanımların hepsi sanki evde soğan ekmek yiyo sobalı evde oturuyo ama kocalarını yine de çok seviyo :KK53:maddiyat tabiki önemli ben de önem veriyorum maddiyata ayıp değil bu kim vermiyorki kimse kimseyi kandırmasın ben konu sahibini çoğu konuda haklı gördüm evlenmeden önce umduğu ile bulduğu çok farklı bir de o kirasını istediği evde eşinin katkısı da var kim olsa ister üstelik kayınpederin durumu varken yardım etmiyor aklı sıra uyanıklık yapıp kızın ailesinden bekliyor çok ayıp birşey hiç mi gururu yok bu adamın ayrıca çocuğunuz olmuyor diye sizi aşağılayan kayınvalide kayınpederi hanginiz sevip saygı duyarki gece geç saat olunca heralde okuduklarınızı anlayamadı bazı arkadaşlar galiba bu kadar pasif 2 cümle etmekten aciz ve bir asalak gibi yaşayan insana da büyük bir aşk beslenmez heralde ama konu sahibi siz evlenmeden önce hiç anlayamadınız mı bunları yani kısa sürede mi evlendiniz?

Hay ağzını öpeyim:KK1:
Ayrı şehirlerdeydik 9 ay sevgiliydik ama 15 günde bir görüşmekle ne öğrenebilirsin öğrensen ne olcak babası tanışmaya geldiklerinde sözde falan hep vaatler verdi eşimde ona inandı evlendikten sonra döndü adam evi satarım sizde eklersiniz güzel bi ev alırız dedi eşim dükkanın birine iş açıcaktı falan hepsinden döndü ama artık nişanlanmıştık bende sevdiğim için bırakmadım babasından banane alsın malını soksun gözüne dedim yine eyvallah etmemde araba için ayırabildiğimiz bi miktar vardı o parayada bi model bulduk bize uycak gibi onunda bayrama kadar süresi vardı hadi dedik bayramüstü krediyle uğraşmayalım sadece 1 maaşı kadar bişeydi yani değmezdi aç gözlülük yapmaya kendi babam vermeye kalktı kabul etmedim binmediğin arabaya o kadar parayı niye vercen dedim onun vermesi gerekirdi enzından borç olarak veririm deseydi üstüne para istedi adam ve eşim gık bile demedi.

X