Eşimden ilgi görmüyorum

angel3424

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2022
48
17
18
26
Selam kızlar
Eşim artık eskisi gibi ilgili değil benimle sürekli iş ev ev iş 3 yaşında kızımız var kendimize zaman ayırmıyoruz hiç bir kere demiyor bile hadi çocuğu annene bırakalım dışarı çıkalım yada benimle oturup sohbet etmiyor doğru düzgün ve bu yüzden sürekli söylenen ben oluyorum şöylesin böylesin diye ne yapıcam istiyorum ki aşkım canım diye konuşsun dışarda bile elimi tutmuyor hiç biraz da kıskansın istiyorum hangi kadın istemez ki kıskanılmak ilgi görmek

Siz ona küçük süprizler, çocuğu annenize bırakıp, ufak tatiller ayarlıyor musunuz? Yoksa eşinizden mi beklentiniz var?

Dilek tutup dua ederken daha dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Kıskanılmak sandığınız kadar iyi bir şey değil ama diğer konularda ihmal edilmeniz üzücü olmuş.
Eskiden böyle değildi sanırım, son zamanlarda diye başladığınıza göre.
Ona, şikayetçi olmadan o günleri özlediğinizi söyleyin ve o günlerden bahsederek hatırlamasını sağlayın. Belki işe yarar.

Söylenmekten ziyade hisleriniz hakkında konuştunuz mu, beklentilerinizi anlattınız mı

Siz ona küçük süprizler, çocuğu annenize bırakıp, ufak tatiller ayarlıyor musunuz? Yoksa eşinizden mi beklentiniz var?
Ben kendim söylüyorum arada hadi şöyle yapalım şuraya gidelim vs diye ama genelde yorgunum falan dediği için üstelemek istemiyorum aslında istiyorum ki artık birazda o düşünsün benimle birşeyler yapmak istesin

Söylenmekten ziyade hisleriniz hakkında konuştunuz mu, beklentilerinizi anlattınız mı
Benimle konuşmuyor sohbet etmiyor ki en çokta bundan şikayetçiyim aslında bir derdim olsa birşeyim olsa demiyor yani neyin var nasılsın bugün ne yaptın hiç ben sohbet etmeyi geleceğe dair yada herhangi bir konuyu konuşmayı severim ama o hiç konuşmuyor birşey anlatacak olsam yada bir şikayetimi paylaşsam başladın yine diyor

Siz en iyisi planı kendiniz yaparak bir iki sefer, her şeyi ayarlayın. Daha sonrasında o bir şey yapmaz, uğraşmaz o zaman sıkıntı olur. Sinema biletlerini alın, tur ayarlayın mecbur, çocuğu annenize bırakmayı ayarlayın eşiniz de gelsin öyle.

Kıskansın derken hastalık derecesinde değil tabikide ama insan ister biraz ilgi biraz kıskanıldığını hissetmek bu her kadın için bence hoş birşey

Ben yaparım ayarlarım ama kendisi asla yapmaz çünkü düşüncesi şey oluyor nasıl olsa ayarlıyor yapıyor diye sonra ben sen birşey yapmıyorsun dediğimde diyor ki e sen ayarlıyorsun işte diyor

Yikardim ortaligi cok net. Es olmak kari koca olmak bu degil. Erkeklerin bu elde ettikten sonra magara yasamina geri donmesi gunumuzde cok agir bi durum. Eskidendi o erkek avci toplayicidir avlanir gelir kadin yemek yapar bebek bakar... ona uygun bir uslupla magarada yasamadiginizi hatirlat. Seni gormezden gelmesi ciddi bi sorun

Kıskansın derken hastalık derecesinde değil tabikide ama insan ister biraz ilgi biraz kıskanıldığını hissetmek bu her kadın için bence hoş birşey

Çalışıyor musunuz? ya da herhangi bi kurs vs ne bileyim bi ortamınız var mı?

üzgünüm ama evde duruyorsanız sürekli, sizi kimden neyden kıskansın ki? evde ne yapıp ettiğinizi biliyor zaten. bi meşguliyet bulun, ev dışı bi ortamınız olsun.

Çalışmıyorum kızıma bakıyorum kızım eylülde kreşe başlıycak o zaman çalışmaya başlıycam

İlgi görme kısmı tamamda durduk yere niye kıskansın sizi insan güvenmediği,gözü heran başkasına kayabilecek birini kıskanabilir hangi kadın istemez demişsiniz ben istemem

İlgi görme kısmı tamamda durduk yere niye kıskansın sizi insan güvenmediği,gözü heran başkasına kayabilecek birini kıskanabilir hangi kadın istemez demişsiniz ben istemem
Kıskansın derken anlatamadım galiba kendimi güvenle ilgisi yok bunun kıskansın deyince telefonumu karıştırsın beni takip etsin dışarı çıkmama izin vermesin arkadaşlarımla buluşmama izin vermesin vs bunları demiyorum ben

Siz eşinizle gezmek mi istiyorsunuz, gitmek istediğini bir yer mi var yapın planı eşiniz uysun size. E sen ayarlıyorsun işte der kendisi ayarlamaz demişsiniz ama bence hiç önemli değil kimin ayarladığı. Önemli olan sonucu. Kıskanılmakta iyi bir şey değil bence. Şahsen ben istemem eşim beni kıskansın. Hem eşim beni niye kıskansın? Siz şu an çalışmadığınız için tüm odağınız ev çocuk eş olmuş durumda. Bence bu yüzden de bunalıyorsunuz. Eşinize odaklanmak yerine kendi hayatınıza odaklanın. Yeni hobiler edinin, gezin tozun, arkadaşlarınızla görüşün. Günün nasıl geçti sorusuna dolu dolu cevaplarınız olur. İlgi görmek istemek konusunda haklısınız. Bu da aranızdaki ikişki düzeldikçe olur. Muhtemelen şu an eşinizin gözünde sürekli bir şeylerden şikayet eden, hep onu suçlayan kişi profilisiniz. Dilinizi değiştirin bence hiç kızı anneme bırakıp bir yerlere gidelim demiyorsun diye onu suçlamak yerine canım ne zamandır baş başa vakit geçiremedik şu gün kızı anneme bırakalım şuraya gidelim diyin.

Son düzenleme:
Çalışmıyorum kızıma bakıyorum kızım eylülde kreşe başlıycak o zaman çalışmaya başlıycam

Benim tavsiyem kendinize bi meşguliyet bulmanız yönünde olur. Haftada 1 bile olsa, kendinize vakit ayırdığınız bi hobi olabilir. Farklı bi şey olabilir... Yani hayatınızın sadece ondan ve kızınızdan oluşmadığını göstermelisiniz.

Şu an çok cepte görünüyorsunuz, bunu yanlış bi kelime olarak anlamayın. Eşine ve kızına, her şeyini adayan fedakar cefakar anne gibi. Halbuki, sizin de bi canınız var, sizin de yapmak istedikleriniz var.

Mesela sohbet etmek istiyorum diyorsunuz, kendinize yeni arkadaşlar edinin. Çocuğunuzla parka gidin, anne çocuk etkinlikleri oluyor, onları araştırın.

Sorun şu, siz bi şeyi yapmak istiyorsanız ve eşiniz bunu istemiyorsa sırf o, istemiyor diye vazgeçince kendinizden vazgeçmiş oluyorsunuz aslında. Yapmak istediğiniz her şeyde önkoşul eşinizin de yapmak istemesi gibi davranıyorsunuz.

Biraz mesafe koyun bakalım, siz kendiniz yapın yapmak istediklerinizi. Bi yere mi gitmek istediniz mesela, gidin. Haftasonu çıkın, gezin. Eşiniz çok kaba ve kırıcı davranıyor. Ondan ilgi isteyen siz olmayın. O, sizden ilgi istesin.

Kıskandırmak ilgi görmek için sağlıklı bir yöntem değil. İstedikleriniz oturup ciddi ciddi konuştunuz mu hiç?

Çok haklısınız birşeylerle meşgul olmak çok istiyorum zaten herşeye yetişmeye çalışmaktan çok yoruldum kafamda bu aralar internetten birşeyler alıp satmak bayadır da araştırıyorum çok da istiyorum böyle birşey yapmak umarım bayramdan sonra yapıcam inşallah kendime artık zaman ayırmam gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…