• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimden ilgi görmüyorum

Siz eşinizle gezmek mi istiyorsunuz, gitmek istediğini bir yer mi var yapın planı eşiniz uysun size. E sen ayarlıyorsun işte der kendisi ayarlamaz demişsiniz ama bence hiç önemli değil kimin ayarladığı. Önemli olan sonucu. Kıskanılmakta iyi bir şey değil bence. Şahsen ben istemem eşim beni kıskansın. Hem eşim beni niye kıskansın? Siz şu an çalışmadığınız için tüm odağınız ev çocuk eş olmuş durumda. Bence bu yüzden de bunalıyorsunuz. Eşinize odaklanmak yerine kendi hayatınıza odaklanın. Yeni hobiler edinin, gezin tozun, arkadaşlarınızla görüşün. Günün nasıl geçti sorusuna dolu dolu cevaplarınız olur. İlgi görmek istemek konusunda haklısınız. Bu da aranızdaki ikişki düzeldikçe olur. Muhtemelen şu an eşinizin gözünde sürekli bir şeylerden şikayet eden, hep onu suçlayan kişi profilisiniz. Dilinizi değiştirin bence hiç kızı anneme bırakıp bir yerlere gidelim demiyorsun diye onu suçlamak yerine canım ne zamandır baş başa vakit geçiremedik şu gün kızı anneme bırakalım şuraya gidelim diyin.
Evet evde sürekli olmak bana göre değil ben çalışmayı seven birşeylerle meşgul olmayo seven biriyim ama çocuktan sonra üç senedir evdeyim ev işleri çocuk eş derken kendime dair birşey yapamıyorum bunalıyorum

Selam kızlar
Eşim artık eskisi gibi ilgili değil benimle sürekli iş ev ev iş 3 yaşında kızımız var kendimize zaman ayırmıyoruz hiç bir kere demiyor bile hadi çocuğu annene bırakalım dışarı çıkalım yada benimle oturup sohbet etmiyor doğru düzgün ve bu yüzden sürekli söylenen ben oluyorum şöylesin böylesin diye ne yapıcam istiyorum ki aşkım canım diye konuşsun dışarda bile elimi tutmuyor hiç biraz da kıskansın istiyorum hangi kadın istemez ki kıskanılmak ilgi görmek
Bende istemem valla ne o vıcık vıcık kıskançlıklar bilmem ne nefret ederim böyle şeylerden.

Her gün mü yorgun bu adam? İzin günlerinde ne yapıyorsunuz mesela? Her kadın ilgi ister, kocasıyla vakit geçirmek ister, tatlı tatlı kıskanclıklar ister o yüzden anladım ben sizi. Eşinize son kez tekrardan teklif edin eğer yok derse önce güzel bir dille birlikte vakit geçirmek istediğinizi söyleyin o da olmuyorsa tepkinizi koyun ve çekinmeyin açık açık söylemezseniz farkına varamaz

Benimle konuşmuyor sohbet etmiyor ki en çokta bundan şikayetçiyim aslında bir derdim olsa birşeyim olsa demiyor yani neyin var nasılsın bugün ne yaptın hiç ben sohbet etmeyi geleceğe dair yada herhangi bir konuyu konuşmayı severim ama o hiç konuşmuyor birşey anlatacak olsam yada bir şikayetimi paylaşsam başladın yine diyor
Yalnız hissettiğinize kendinizi kötü hissettiğinize dair konuşun. Konuşmadan çözüm bulamazsınız, konuşmaya yanaşmıyor ya da umursamıyorsa başka.

Selam kızlar
Eşim artık eskisi gibi ilgili değil benimle sürekli iş ev ev iş 3 yaşında kızımız var kendimize zaman ayırmıyoruz hiç bir kere demiyor bile hadi çocuğu annene bırakalım dışarı çıkalım yada benimle oturup sohbet etmiyor doğru düzgün ve bu yüzden sürekli söylenen ben oluyorum şöylesin böylesin diye ne yapıcam istiyorum ki aşkım canım diye konuşsun dışarda bile elimi tutmuyor hiç biraz da kıskansın istiyorum hangi kadın istemez ki kıskanılmak ilgi görmek
Siz teklif etseniz bari. ?

Benimle konuşmuyor sohbet etmiyor ki en çokta bundan şikayetçiyim aslında bir derdim olsa birşeyim olsa demiyor yani neyin var nasılsın bugün ne yaptın hiç ben sohbet etmeyi geleceğe dair yada herhangi bir konuyu konuşmayı severim ama o hiç konuşmuyor birşey anlatacak olsam yada bir şikayetimi paylaşsam başladın yine diyor
Bu gençliğin bir de yaşlılığı var Allah nasip ederse. O zaman ne olacak?

Ben exten ayrılma kararımı verirken bunları da düşünmüştüm. Şimdi konuşmayan, ilgilenmeyen, ne bileyim haftada bir bile olsa akşam 2 saat dışarıda yürümeye çıkarmayan, hayatı iş, tv ve telefondan ibaret olan insandan yaşlılıkta da bişey yapması beklenmez. En güzel yıllarım gitmiş, yaşlılığa kim öle kim kala..

Back