Eşimden ilgi görmüyorum

Evet evde sürekli olmak bana göre değil ben çalışmayı seven birşeylerle meşgul olmayo seven biriyim ama çocuktan sonra üç senedir evdeyim ev işleri çocuk eş derken kendime dair birşey yapamıyorum bunalıyorum

Bende istemem valla ne o vıcık vıcık kıskançlıklar bilmem ne nefret ederim böyle şeylerden.

Her gün mü yorgun bu adam? İzin günlerinde ne yapıyorsunuz mesela? Her kadın ilgi ister, kocasıyla vakit geçirmek ister, tatlı tatlı kıskanclıklar ister o yüzden anladım ben sizi. Eşinize son kez tekrardan teklif edin eğer yok derse önce güzel bir dille birlikte vakit geçirmek istediğinizi söyleyin o da olmuyorsa tepkinizi koyun ve çekinmeyin açık açık söylemezseniz farkına varamaz

Yalnız hissettiğinize kendinizi kötü hissettiğinize dair konuşun. Konuşmadan çözüm bulamazsınız, konuşmaya yanaşmıyor ya da umursamıyorsa başka.

Siz teklif etseniz bari. ?

Bu gençliğin bir de yaşlılığı var Allah nasip ederse. O zaman ne olacak?

Ben exten ayrılma kararımı verirken bunları da düşünmüştüm. Şimdi konuşmayan, ilgilenmeyen, ne bileyim haftada bir bile olsa akşam 2 saat dışarıda yürümeye çıkarmayan, hayatı iş, tv ve telefondan ibaret olan insandan yaşlılıkta da bişey yapması beklenmez. En güzel yıllarım gitmiş, yaşlılığa kim öle kim kala..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…