• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimden de ailesinden de soğudum...

arkadaşım seni ayakta alkışlıyorum valla yenmişsin kaynanayı hele son cümlen enfes:)
sanırım kaynanasından çekmeyen yok bende 7 aylık evliyim o kadar haksızlıklarını gördümki baştan hep sustum büyüktür dedim.ne nişanım ne düğünüm ne gelinliğim hiçbişeyim istediğim gibi olmadı. evliliğimin haftasında kaynana yatıya geldi 2 gün ohh bide heryere daldı karıştırdı daha oluşamayan düzenimi ogünden başlayarak her geldiğinde bozdu.çeyizim çok diye defalarca herkesin içinde aptallık bu kadar çok almışsınız 2 yastık 1 yorgan yeterdi die laflar soktu.kendi habire gelip gelip kaldığında neyde yatçaksa aramızda heralde:)kendi yetmedi sülale boyu gelirlerdi kapıda kafa sayardım.hepsi yatılı tabi 1 saatlik yoldan gelirler uzak die kalırlar.gece 11 12 habersiz çat 5 kişi yatılı bizde , ben daha bir buçuk aylık evliyim.
evin tadilatı şu bu ödücez ödücez diye diye aldılar aldılar olan benim altınlara oldu.para para yok yok die kafayı yediler bizi kavga ettirdiler ama hiç gezmelerinden geri kalmadılar.10 günde bir kaynana bende kaynata bende o bende bu bende özel gün normal gün fark yapmaz.anne saydım eşimle ufak tefek tartışmamızı anlattım bütün sülaleye geçinemiyolar diye yaydı .günü gelincede herkes bana akıl vermeye kalktı noluyo dedim en iyisi mesafe koyayım bi koydumkiiiiiiii
2. yüz canavar oldu çıktı.oğlunu fitillemeler,hastayım senin yüzünden die inlemeler,aldığın kız saygısız terbiyesiz seni sevmiyo hala işe başlamadı hastalıklı vs vs demeler.işler kapımda ben çeviriom sanki.kafaya taktı boşancaksınız bu evlilik bitti bizim için sende bitirceksin diye oğluna yapmadığı eziyet kalamdı.ya boşancaksın yada evladım diilsin hakkımı helal etmem demeler. o kadarki bigün evime boşancaksınız die kavga çıkarmaya geldi kayınpeder namusuma kadar laf söyledi ve benim babamın üstüne haksızzz yere yürüyüp el kaldırdı.benmi naptım onları evden kovdum evliliğimi yıkmaya çalışıyosunuz die. ağır bi hareket tamam ama çileden çıkmasam yapmazdım mahalle karısı gibi bağırınıp üstüme yürüdü karı koca . ben suçlu oldum tabiki bu hareketle bu sefer tüm analık haklarını kullanarak eşimi boşanmaya yine zorladı.eşimle 7 aylık dönemde onun yüzünden sayısız kavga edip küstük .işin ilginci kaynana dışında kavgamız anlaşmazlımızda yok ama eşim annesine hayır diyemio o ne derse o olcak ve eşimde uyguluyo.

sonuçmu kızlar kimse örnek almasın allahta beni affetsin kendimden geçmişim kaynanaın çıkardığı son olayda ailemin yanına nasıl gidermişizden çıkınca intihar ettim .şuan pişmanlıktan vicdan azabından ölüyorum.ama eşiminde bu evlilik sürekli bu sorun çıkarmalarla yürümücek rahat vermicekler en iyisi arayı düzelteyim barışalım gidip gelelim bize sorun çıkarmasınlar annemleride atamam senide atamam diyor.allahtan eşimin allah korkusu var ne kadar kavga etsek annesi boşan hakkımı helal etmem desede beni bırakıp onların yanına gitmedi terketmedi hiç.ama nerdeyse ölümüme neden olacak bir kadınla ve hatta öğrendiğinde belliydi onun böyle bişi yapacağı seni ömür boyu süründürcek zaten hiç sevmedi sevmio dien kadınla, ben nasıl bir araya gelicem tekrar .....

ama yinede arkadaşım bi kaynana ve yandaşları için ne canından olmaya nede evliliğini yıkmaya asla değmezzz.

ah canım yaaa nasıl böyle birşey yaparsın:30:
kendi canın herşeyden daha önemli,kıymetli
neyse ki bişey olmamış peki şimdi nasıllar sana karşı:44:

sende bnm gbı mayısta ewlendın sanırım canım oncelıkle allah mesut etsın

sonrasındada allah yardım etsın

esın duvar olamıyosa arada yapacak dıyecek bısı yok

en guzel gunlerınızı heba etmısler

sımdıden sonrayı kurtarmaya bak tatlım

cok uzuldum

kaynanalardan ıce nefret ettım buraları okudukca

ah canım yaaa nasıl böyle birşey yaparsın:30:
kendi canın herşeyden daha önemli,kıymetli
neyse ki bişey olmamış peki şimdi nasıllar sana karşı:44:

nasıl oldu anlamadım sanırım cinnet dediklerianmıydı neydi bilemiyorum.şuan konuşmuyoruz ama eşim tabi onlarla görüşüp konuşmuş ne konuştularsa artık sinirlerimi bozmamak için sormadım,annemi araman yeter dedi barışcakmışız yani.durum bu mecburi bu ara bigün bu durumu kendime yedirip bide haksızmışım gibi kaynanayı arıcam belkide gitcem . özür dilememi bekliolar sanırım

sende bnm gbı mayısta ewlendın sanırım canım oncelıkle allah mesut etsın

sonrasındada allah yardım etsın

esın duvar olamıyosa arada yapacak dıyecek bısı yok

en guzel gunlerınızı heba etmısler

sımdıden sonrayı kurtarmaya bak tatlım

cok uzuldum

kaynanalardan ıce nefret ettım buraları okudukca

evet canım mayısta evlendim :) saolasın sende benim gibi yeni evlisin allah bi ömür sağlık huzur mutluluk versin inşallah. bende nefret etsemde kaynanayla görüşces mecbur yine bakalım bugünden sonra eşimin davranışı nasıl olcak duvar olmayı başarcakmı benim için önemlisi o . hepimiz bir sınavdan geçiyoruz benimkiside buymuş diyip düşünmemeye çalışıyorum olanları

herşey eşlerde bitiyo dengeyi kuramadıkları için bir sürü sorun yaşanılıyo. benim kayınvalideme ileri git desen ağlar o kadar alıngan, sürekli naz yapıyo kocasına çocuklarına, düğün esnasında küçük bişey söyledim aslında kötü bişey de değildi ben alınırım dedi gözleri doldu ben de alınırım dedim bu sefer eşim (damat) geldi bana kızdı. küçük kız çocuğu gibi herkes onu nazlıyo.eşini bi saniye yanından ayırmıyo odada yalnız yatamıyorum diye adama tek başına tv bile izlettirmiyo. doğumumda ailece geleceklermiş sadece annen gelsin diyorum annem babamsız kalamaz, babam annemsiz kalamaz diyo eşim.kayınpederim çalışmıyo şu anda emekli kayınvalidem çalışıyo. adam iş bulmuş işe girmiş kadın işten geldiğinde adamı evde göremediği için hergün ağlıyomuş, korkuyomuş adam kaç kere geldiğinde kadını ağlarken bulmuş bi hafta sonra işten çıkmış adam. aslında psikolojik sorunları var kadının kötülüğünden yapmıyo bunları ama aşırı bağımlı, bağlılıktan çok bağımlı. eşimi 2 kere arasın ulaşamasın soluk soluğa beni arıyo neden cevap vermiyo diye çalışıyo duymamıştır diyorum. kızına da aynı şekilde davranıyo ama kızı özgürlüğüne aşırı düşkün karıştırmıyo. benim eşim çok güzel karıştırıyo.

nasıl oldu anlamadım sanırım cinnet dediklerianmıydı neydi bilemiyorum.şuan konuşmuyoruz ama eşim tabi onlarla görüşüp konuşmuş ne konuştularsa artık sinirlerimi bozmamak için sormadım,annemi araman yeter dedi barışcakmışız yani.durum bu mecburi bu ara bigün bu durumu kendime yedirip bide haksızmışım gibi kaynanayı arıcam belkide gitcem . özür dilememi bekliolar sanırım[
canım sen baya bi şey yaşamışsın. intihar bidaha hiç aklından geçmez umarım.

ne kadar cahilce oluyor bazı erkek aileleri.. cidden anlamıyorum. bende 9 aylık evliyim. benimkininde yapmadığı kalmaıd hatta konu açmıştım burda zamanında. gelin arabasının önüne oturmak istedi alayın başında kardeşimi indirmek istedi herkesin içinde... bende gelin arabasının kapısını kapatmıştım izin vermemiştim kalmıştı öyle.daha herşey yeni ve taze benim için. ağlama nöbetlerim bitmedi. evlendik eve bıraktılar cümvür cemaat girdiler bi de demezmi "yarın sabah kahvaltıya bekliyorum ona göre" ben şok oldum :53: eşim hemen gerek yok biz yaparız dedi hoop daha gelinlik çıkmadan kavga çıktı hiç ağzımı açmadm eşim konuştu. gittiler yarım saat sonra eşimin kalan eşyaları ve nikah sonrası çantasına tıkıştırdığı takı askısını eşimin suratına attılar kapıdan.. :50: ilk gecemiz karı koca ağlayarak geçti.. daha neler var bunlar yüzünden birlikte olamadık ilk 3 ay.. evliliğimiz 2. ayında "ee gençler bebek yok mu" dedi eşimin erkek kardeşinin yanında.. :17: en küçük şeyde laf çarpıtmalar... daha neler var... o yüzden böyle konuları özellikle okuyorum bana destek oluyolar yalnız değilim biliyorum :43:

herşey eşlerde bitiyo dengeyi kuramadıkları için bir sürü sorun yaşanılıyo. benim kayınvalideme ileri git desen ağlar o kadar alıngan, sürekli naz yapıyo kocasına çocuklarına, düğün esnasında küçük bişey söyledim aslında kötü bişey de değildi ben alınırım dedi gözleri doldu ben de alınırım dedim bu sefer eşim (damat) geldi bana kızdı. küçük kız çocuğu gibi herkes onu nazlıyo.eşini bi saniye yanından ayırmıyo odada yalnız yatamıyorum diye adama tek başına tv bile izlettirmiyo. doğumumda ailece geleceklermiş sadece annen gelsin diyorum annem babamsız kalamaz, babam annemsiz kalamaz diyo eşim.kayınpederim çalışmıyo şu anda emekli kayınvalidem çalışıyo. adam iş bulmuş işe girmiş kadın işten geldiğinde adamı evde göremediği için hergün ağlıyomuş, korkuyomuş adam kaç kere geldiğinde kadını ağlarken bulmuş bi hafta sonra işten çıkmış adam. aslında psikolojik sorunları var kadının kötülüğünden yapmıyo bunları ama aşırı bağımlı, bağlılıktan çok bağımlı. eşimi 2 kere arasın ulaşamasın soluk soluğa beni arıyo neden cevap vermiyo diye çalışıyo duymamıştır diyorum. kızına da aynı şekilde davranıyo ama kızı özgürlüğüne aşırı düşkün karıştırmıyo. benim eşim çok güzel karıştırıyo.

:kkk:benim kayınvalideme ne kadar benziyor kayınvalideniz.herşeye alınır,bozulur,herkesi çok merak eder telefon eder telefona bakana kadar sürekli arar(başımıza bişey mi geldi diye merak eder.ve malesef bu huylarını değiştiremezsiniz.ben de sizinle aşağı yukarı aynı şeyleri yaşadım.bütün özel ve kötü günlerde bizim evdelerdi.bir gün hiç unutmuyorum kızımı ameliyat ettirdim.bir gün öncedende eve geldiğimizde hazır yemeğimiz olsun,kızım sevdiği şeyler veya gelen giden olur diye yemek pasta börek yaptım.sabah hastaneye geldiler akşamüstü bizimle eve.ben canım kızımın derdindeyim eve gelir gelmez bana akşam için neler hazırladın dedi.ebnde yaptım bişeyler dedim iyi beraber yeriz dedi.bu arada görümcemi falanda çağırdı.eve geliş o geliş 3 gün bizde kaldılar.(bu arada aynı şehirde ve yakın evlerimiz.)ben geceleri uyumayıp kızıma bakıyorum ve gündüzde bunları beslemekle uğraşıyorum.neymiş kızımı merak ediyolar.bu arada ameliyatın 2. günü annenler neden gelmedi dedi bana bende sen otur kızına bak yatılı misafir sana eziyet olur dediler ve gelmediler dedim.bana verdiği cevap neydi biliyormusun,e doğru tabii dedi.ve kendiler 3 gece kaldılar benim evimde.ve ben ogün anladım bunlara anlayışlı olmakla yaranılmayacağını,bende hep ailwemi çağırmaya başladım.ve eişmde bu süreçten rahatsız olup kendide çok çağırmamaya başladı.yani sözün özü her kutlamaya annenleri de getireceksin ki geri adım atsınlar.......

balayı arifesi çat kapı gelmek terbiyesizliğin dik alasıdır, akrabaları toplayıp gelmekte aynı şekilde, terbiyesizliğe aynı şekilde karşılık vermek gerekir, hanımefendiliğin uzun vadede getirisi olabilir ama ben şahsen tezcanlı bir insanım, 3 yıl bekleyemem adam düzelsin diye, balayı ertesi ya da akabinde kim geldiyse biz daha yeni evliyiz evimizde otel değil daha düzenimizi oturtmadık derim, bu benim ailemde olsa derim başkasıda olsa derim, böyle diyenlerin kıymetli olduğunu o kadar çok gördüm ki Hz.İsa öğretisi gibi bir yanağına vurana diğerini uzatacaksın diyemem, bana tokat atana ben yumruk atarım, isteyen saygısız desin kafa rahatlığının huzuru paha biçilemez tavsiye ederim

:kkk:benim kayınvalideme ne kadar benziyor kayınvalideniz.herşeye alınır,bozulur,herkesi çok merak eder telefon eder telefona bakana kadar sürekli arar(başımıza bişey mi geldi diye merak eder.ve malesef bu huylarını değiştiremezsiniz.ben de sizinle aşağı yukarı aynı şeyleri yaşadım.bütün özel ve kötü günlerde bizim evdelerdi.bir gün hiç unutmuyorum kızımı ameliyat ettirdim.bir gün öncedende eve geldiğimizde hazır yemeğimiz olsun,kızım sevdiği şeyler veya gelen giden olur diye yemek pasta börek yaptım.sabah hastaneye geldiler akşamüstü bizimle eve.ben canım kızımın derdindeyim eve gelir gelmez bana akşam için neler hazırladın dedi.ebnde yaptım bişeyler dedim iyi beraber yeriz dedi.bu arada görümcemi falanda çağırdı.eve geliş o geliş 3 gün bizde kaldılar.(bu arada aynı şehirde ve yakın evlerimiz.)ben geceleri uyumayıp kızıma bakıyorum ve gündüzde bunları beslemekle uğraşıyorum.neymiş kızımı merak ediyolar.bu arada ameliyatın 2. günü annenler neden gelmedi dedi bana bende sen otur kızına bak yatılı misafir sana eziyet olur dediler ve gelmediler dedim.bana verdiği cevap neydi biliyormusun,e doğru tabii dedi.ve kendiler 3 gece kaldılar benim evimde.ve ben ogün anladım bunlara anlayışlı olmakla yaranılmayacağını,bende hep ailwemi çağırmaya başladım.ve eişmde bu süreçten rahatsız olup kendide çok çağırmamaya başladı.yani sözün özü her kutlamaya annenleri de getireceksin ki geri adım atsınlar.......

torunlarının ameliyatında sana destek olacaklarına köstek olmuşlar. fazla anlayışlı kibar olmamak lazım. en baştan böyle alıştırmamak lazım. belki bizim anne, babamız, kardeşlerimiz daha düşkündür bize. kızkardeşi çalışıyor iyi de maaş alıyor, bi gideri de yok. düğünü abisi yaptı abi sana az çok şu kadar göndereyim yardım edeyim diye bişey yok düğünde zaten bişey takmadı. düğünden sonra gitti 5 yıldızlı otelde tatil yaptı.annesinin kardeşinin düğünde kendilerine yaptıkları masraflar dudak uçutlatır tamam bitane oğulları ama 2 tane düğün oldu birini babam birini eşim yaptı ben de yardımcı oldum o ailesinden hiçbişey görmedi. düğünde benim memleketime gelirken bile bomboş geldiler bir çiçek bile almamışlardı. ben bunu yadırgamıyorum ama abicim oğlum, diyip biz birbirimize çok düşkünüz diyip de bunu yapmak abes geldi bana. aile düşkünlüğü bumudur.önemli olan ihtiyac olduğunda sevdiklerinin yanında olmaktır ikiz gibi yapışık gezmek değil.oof çok doluymuşum:)

aynen canım istiyolarki sevgi yumağı olalım.herşeyi birlikte yapalım.eşimin doğum günümde bile geldiler. annesi bana diyoki çok da tatlı dillidir canım bitanem evlilik yıldönümünüzü düğün gibi kutlayalım. ne diyeceğimi şaşırdım.

o ha:53:
işe yarar mı bilmiyorum da sizde ona aynısını yapın. çıkın çıkın gidin anacım. günlerce kalın. bıktırın kendinizden. evi darmadağın edin. düzen bozun. dinsizin hakkından imansız gelir misali... bu ne yaaa:53: ayıp denen bişey var.

arkadaşlarda yazmış sizinde bir aileniz kanınız canınız var unutmayın unutturmayın. annem 40 yıllık evli. hep der bir bayramı da anamla geçiremedim hep onun anasına babasına hizmet ettim hiçte yaranamadım. bence sende inatlaşmadan akıllıca davranarak bişeyleri dengelemeye çalış arkadaşım. yoksa onlar tepene çıkmaya yağ gibi üste süzülmeye çok çok müsaitler. inşallah huzurunuz bozulmadan canınız sıkılmadan bir çözüm bulursunuz. bebeğinizide sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim:)

Şok üstü şok :| :1: Niçin bu kadar taviz verdinn yaa ben çatlarım sinirimden.. Zaten benimkiler öyle birşeyi teklif edemezler dile getiremezler. Çünkü cevabını bildikleri soruyu sormak istemezler yada terslenmek istemezler :1: Kocan sana bağırıyorsa sen 10 katı bağır. Baktın olmuyo o daha üste çıkıyor. o odadan çık atıver kendini yere bayılma numarası yap :)))) Yani ben öyle yapıyorum çenemin yetişmediği yer olursa ki çok nadir bayılıveriyorum yalandan :))))

evet canım mayısta evlendim :) saolasın sende benim gibi yeni evlisin allah bi ömür sağlık huzur mutluluk versin inşallah. bende nefret etsemde kaynanayla görüşces mecbur yine bakalım bugünden sonra eşimin davranışı nasıl olcak duvar olmayı başarcakmı benim için önemlisi o . hepimiz bir sınavdan geçiyoruz benimkiside buymuş diyip düşünmemeye çalışıyorum olanları
ah be canm ewlennce sewgılıykenkı gbı lay lay lom olmuyomus bnde anladım

ınankı az cok herkesın bı derdı ımtıhanı var hayatta

cok dua et

kaynanan hakkında sert konusmalar yada herhangı bır konusmaya gırme derım

esını sogtrsun kendınden ınadına daha cok korur annesını

benm kaynanamda bu kadar olmasada benı sınır krızlerı gecrtıodu basta

esımle tartıstım defalarca

baktımkı bn annesı hakkında azımı acınca bozuluyo

hhıc bısı dememeye basladım

baktım kenddısıde annesınden rahatsz oldugunu solemeye basladı

artık bn hıc aramıorm o bnı arıo numarasını engelledım acmıorm

gunde 4 5kez arar caldrırı caldrr acmam kapar

sabahın koru gecenn yarısı demez

ınadına yaptıgını ıma etmıstı hatta

yannda oturım ıstıodu

neyse zaten her aradıgında ya para ıster ya gelkın der ya laf sokar

esımı arıo esımde genelde acmıo nadren acıo telını

artık bole

en son bayramda gordum o suratını

Son düzenleyen: Moderatör:
ilk mesajı okuduktan sonra sinir olmamak adına hiçbi yazıyı okumadım.aynı dertten bende muzdaripim.
evlendikten 3 gün sonra işe başladık her ikimizde. 4, gün elefon açtılar biz size yemeğe geleceğiz diye.bende kızdım.biz işe başladık bugün gelmeyin yarın haftasonu ozaman gelirsiniz dedim.kaynana küstü.neyse ertesi gün oldu.yeni gelinimya ben zannediyorum 4 kişi gelecekler 2 kişide biz varız.6 kişilik yemek takımını çıkardım.herşeyiyle 4 4 lük hazırladım.zil çaldı kapıyı bi açtımkiiiiiiiiiiiii bingoooo.amcayla yengede piyangodan çıkmış.kayınbaba öyle münasip görmüş.
6 kişilik yemek takımını çıkardığım için 2 tane değişik servis açmak zorunda kaldım.yemekler koyulacak artık kaynana yengeye diyo sen otur ben ev sahibiyim,yenge kaynanaya diyo sen otur ben ev sahibiyim diye.bende kızdım.hepinizde bi oturun ev sahibi benim.ben koyarım dedim:DDD...
bikaç gün sonra iş yerime geldi kaynana ve kayınbaba.kızdım.dedim bizim evimizde eksiklerimiz var.çamaşı kurutmalığımız yok.çamaşırları her yere asıyoruz.ev dağılıyo.öyle habersiz çıkıp gelmeyin.akşama kadar çalışıyoruz zaten.aniden telefon açıp yine gelmeyin.kaynana homu homur söylendi,küstü ama sonradan hepside alıştı.şimdi evime gelecekleri zaman 1 gün öncesinden haber veriyo herkes:DDD

ilk mesajı okuduktan sonra sinir olmamak adına hiçbi yazıyı okumadım.aynı dertten bende muzdaripim.
evlendikten 3 gün sonra işe başladık her ikimizde. 4, gün elefon açtılar biz size yemeğe geleceğiz diye.bende kızdım.biz işe başladık bugün gelmeyin yarın haftasonu ozaman gelirsiniz dedim.kaynana küstü.neyse ertesi gün oldu.yeni gelinimya ben zannediyorum 4 kişi gelecekler 2 kişide biz varız.6 kişilik yemek takımını çıkardım.herşeyiyle 4 4 lük hazırladım.zil çaldı kapıyı bi açtımkiiiiiiiiiiiii bingoooo.amcayla yengede piyangodan çıkmış.kayınbaba öyle münasip görmüş.
6 kişilik yemek takımını çıkardığım için 2 tane değişik servis açmak zorunda kaldım.yemekler koyulacak artık kaynana yengeye diyo sen otur ben ev sahibiyim,yenge kaynanaya diyo sen otur ben ev sahibiyim diye.bende kızdım.hepinizde bi oturun ev sahibi benim.ben koyarım dedim:DDD...
bikaç gün sonra iş yerime geldi kaynana ve kayınbaba.kızdım.dedim bizim evimizde eksiklerimiz var.çamaşı kurutmalığımız yok.çamaşırları her yere asıyoruz.ev dağılıyo.öyle habersiz çıkıp gelmeyin.akşama kadar çalışıyoruz zaten.aniden telefon açıp yine gelmeyin.kaynana homu homur söylendi,küstü ama sonradan hepside alıştı.şimdi evime gelecekleri zaman 1 gün öncesinden haber veriyo herkes:DDD

Ohhh ağzına sağlık :)) bayılıyorum ya böyle kendini ezdirmeyen gelinleree Yaşasınnn :)))

Şok üstü şok :| :1: Niçin bu kadar taviz verdinn yaa ben çatlarım sinirimden.. Zaten benimkiler öyle birşeyi teklif edemezler dile getiremezler. Çünkü cevabını bildikleri soruyu sormak istemezler yada terslenmek istemezler :1: Kocan sana bağırıyorsa sen 10 katı bağır. Baktın olmuyo o daha üste çıkıyor. o odadan çık atıver kendini yere bayılma numarası yap :)))) Yani ben öyle yapıyorum çenemin yetişmediği yer olursa ki çok nadir bayılıveriyorum yalandan :))))
hahaha anlamıyomu kız numara oldugunu bn gulerım :27:

hahaha anlamıyomu kız numara oldugunu bn gulerım :27:

:)))) Yok kız büyük kavgalarda kullanıyorum bunu o yüzden ciddi olunuyor ya gülmüyorum :)) Ama olduda hadi güldm bu sefer bi güler bi ağlarım delirdim numarası yaparım :1::1::1::1:

O numarayı ben de yaptım 2 kere.Bir de hamileydim. Deliye dönmüştü ne yapcağını şaşırmıştı.
Napcan bacım başka türlü baş edemiyosun ki bu cinslerle:)

:)))) Yok kız büyük kavgalarda kullanıyorum bunu o yüzden ciddi olunuyor ya gülmüyorum :)) Ama olduda hadi güldm bu sefer bi güler bi ağlarım delirdim numarası yaparım :1::1::1::1:
ay cok guldum cok fenasın bu alımde benı guldrdun ya helal olsun

ay bn buyuk kavgalarda herseyı parcalıorm 1 lap top 2 iphone orjınal parfumler saat vs vs
ay sayamıcagım kadar
elıme gecenı camdan atıorm suratına atıorm elımde ne varsa
üstüne cıkıp zıplıyorm hem aglıyorm
esımde guluyo
uyuz oluyorm

O numarayı ben de yaptım 2 kere.Bir de hamileydim. Deliye dönmüştü ne yapcağını şaşırmıştı.
Napcan bacım başka türlü baş edemiyosun ki bu cinslerle:)

İyi bari tek değilmişim sevindm :)))

ay cok guldum cok fenasın bu alımde benı guldrdun ya helal olsun

ay bn buyuk kavgalarda herseyı parcalıorm 1 lap top 2 iphone orjınal parfumler saat vs vs
ay sayamıcagım kadar
elıme gecenı camdan atıorm suratına atıorm elımde ne varsa
üstüne cıkıp zıplıyorm hem aglıyorm
esımde guluyo
uyuz oluyorm

Senin yaptığın benimkinden beter :)) Ben sakin sakin bayılıyorum :)

Back