• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimden de ailesinden de soğudum...

kızım azcık iç gerisini numara yap....
koksun yeter...
ben çok içmiştim ama eve geldim şortumu bilerek ters giydim...
güldüm böyle kahkalarla...
baktım panikledi adam bi taraftan kahve yapıyo bi taraftan beni tutmaya çalışıyo.....
bende banyoda yerde oturuyorum puuhahahahahahhahaa...
sonra başladım buna saymaya...:D

kızım azcık iç gerisini numara yap....
koksun yeter...
ben çok içmiştim ama eve geldim şortumu bilerek ters giydim...
güldüm böyle kahkalarla...
baktım panikledi adam bi taraftan kahve yapıyo bi taraftan beni tutmaya çalışıyo.....
bende banyoda yerde oturuyorum puuhahahahahahhahaa...
sonra başladım buna saymaya...:D
ahahahah ay sewdım ıkı tane taktıgım oldu demekkı
ınsallh kullnmk zornda klmam ama kalırsamda ıkısınıde denıcimmmmm

Eveeet olabilir :D Açılmamış bir viski duruyo vitrinimde onu içebilirmm :)))))))))

arkadaşım seni ayakta alkışlıyorum valla yenmişsin kaynanayı hele son cümlen enfes:)
sanırım kaynanasından çekmeyen yok bende 7 aylık evliyim o kadar haksızlıklarını gördümki baştan hep sustum büyüktür dedim.ne nişanım ne düğünüm ne gelinliğim hiçbişeyim istediğim gibi olmadı. evliliğimin haftasında kaynana yatıya geldi 2 gün ohh bide heryere daldı karıştırdı daha oluşamayan düzenimi ogünden başlayarak her geldiğinde bozdu.çeyizim çok diye defalarca herkesin içinde aptallık bu kadar çok almışsınız 2 yastık 1 yorgan yeterdi die laflar soktu.kendi habire gelip gelip kaldığında neyde yatçaksa aramızda heralde:)kendi yetmedi sülale boyu gelirlerdi kapıda kafa sayardım.hepsi yatılı tabi 1 saatlik yoldan gelirler uzak die kalırlar.gece 11 12 habersiz çat 5 kişi yatılı bizde , ben daha bir buçuk aylık evliyim.
evin tadilatı şu bu ödücez ödücez diye diye aldılar aldılar olan benim altınlara oldu.para para yok yok die kafayı yediler bizi kavga ettirdiler ama hiç gezmelerinden geri kalmadılar.10 günde bir kaynana bende kaynata bende o bende bu bende özel gün normal gün fark yapmaz.anne saydım eşimle ufak tefek tartışmamızı anlattım bütün sülaleye geçinemiyolar diye yaydı .günü gelincede herkes bana akıl vermeye kalktı noluyo dedim en iyisi mesafe koyayım bi koydumkiiiiiiii
2. yüz canavar oldu çıktı.oğlunu fitillemeler,hastayım senin yüzünden die inlemeler,aldığın kız saygısız terbiyesiz seni sevmiyo hala işe başlamadı hastalıklı vs vs demeler.işler kapımda ben çeviriom sanki.kafaya taktı boşancaksınız bu evlilik bitti bizim için sende bitirceksin diye oğluna yapmadığı eziyet kalamdı.ya boşancaksın yada evladım diilsin hakkımı helal etmem demeler. o kadarki bigün evime boşancaksınız die kavga çıkarmaya geldi kayınpeder namusuma kadar laf söyledi ve benim babamın üstüne haksızzz yere yürüyüp el kaldırdı.benmi naptım onları evden kovdum evliliğimi yıkmaya çalışıyosunuz die. ağır bi hareket tamam ama çileden çıkmasam yapmazdım mahalle karısı gibi bağırınıp üstüme yürüdü karı koca . ben suçlu oldum tabiki bu hareketle bu sefer tüm analık haklarını kullanarak eşimi boşanmaya yine zorladı.eşimle 7 aylık dönemde onun yüzünden sayısız kavga edip küstük .işin ilginci kaynana dışında kavgamız anlaşmazlımızda yok ama eşim annesine hayır diyemio o ne derse o olcak ve eşimde uyguluyo.

sonuçmu kızlar kimse örnek almasın allahta beni affetsin kendimden geçmişim kaynanaın çıkardığı son olayda ailemin yanına nasıl gidermişizden çıkınca intihar ettim .şuan pişmanlıktan vicdan azabından ölüyorum.ama eşiminde bu evlilik sürekli bu sorun çıkarmalarla yürümücek rahat vermicekler en iyisi arayı düzelteyim barışalım gidip gelelim bize sorun çıkarmasınlar annemleride atamam senide atamam diyor.allahtan eşimin allah korkusu var ne kadar kavga etsek annesi boşan hakkımı helal etmem desede beni bırakıp onların yanına gitmedi terketmedi hiç.ama nerdeyse ölümüme neden olacak bir kadınla ve hatta öğrendiğinde belliydi onun böyle bişi yapacağı seni ömür boyu süründürcek zaten hiç sevmedi sevmio dien kadınla, ben nasıl bir araya gelicem tekrar .....

ama yinede arkadaşım bi kaynana ve yandaşları için ne canından olmaya nede evliliğini yıkmaya asla değmezzz.

zor oldu ama yendim hahah:1::1::1: ayy cnmm yasadiklarin hic kolay degil. yazik cnm sanada niye intihar ediyorsun degersiz insanlar icin degermi? bak arkadaslar bi sürü tadik vermiss birdakine onlari uygula

ayyy hanimlar koptum yaaa.. aklima geldi benimde var 1 iki bayilma numaram.. kocisim duymasin.. bigün deli gibi bagrisiyoruzz agladim agladimmm sonra yatak odasina gittimm bagira bagira bögürüyom resmen sonra kapi sesi duydum attim kendimi yattaga benimki geldi egal egal diyye bagiriyo sonra tokatlamaya basladi gitti kolanya getirdi gülcem gülemiyorum nasil ayilsam bilemedim sonra esim kolanyayi getirdi suratima suratima yapiyor sonra daha bi sertlestirdi tokadi varya acidan gözümden yas akiyor sonra ayilmis gibi yaptim 2 gün boyunca yanaklarim sizladi yaa..:52::52::52::57::57::57::57:

Son düzenleme:
of be canm kıyamam sana ya
tek caren kaynanaın otekı dunyaya gtmesı sanırım baska caren klmamıs

Allah korusun o daha kötü. Bu seferde işi düzeni bırakıp gidip kalanalara bakmak zorunda kalıcam. Kendisionu bile düşünmüş anneme babama birşey olursa. gidip o evin düzenini sen sağlayacsın diyor.
Allah uzun ömürler versin ikisinide

çok üzüldüm yazını okurken. evet tavır koymak önemli ama eşin seni anlayabilecekse tavrını koyarsın. benim eşim konu ailesi olunca beni bi kalemde harcar. o yüzden ara ara boşanma geliyo aklıma çocuk için acele ettğimi düşünüyorum. telefonda kkavga ettik az önce 15 tatilde ailesiyle anneannesine gidip orda kalacakmışız bikaç gün sonrada birlikte dönecekmişiz. dünyanın lafını saydım boşanacam dedim çocuğu da alacam dedim.çocuğu kim sana verir annemler bakar ona diyo. gelde nefret etme bu adamdan. 6 yaşında yeğenim var annesi babası varken onu da çağırdım akşam biraz benle kalsın diye onu bile laf ediyo, niye çağırmışım. senin annen baban da gelmesin o zaman dedim ağzıma geleni de saydım saygı sevgi yok artık. annesini aramamak için zor tutuyorum kendimi.

Canım ya neden bütün kadınlar böyle. Aslına bakarsan onun anneside çekmiştir kaynanasından neden ozaman diyorum. Şimdi ben bu yüzden kardeşimin karısınıa bazen saçma sapan birşeyde yapsa asla birşey demiyorum. Çünkü acısını biliyorum. Hoş benim kardeşim ezdirmez karısı da. bizde karışan insanlar değiliz. Çok şükür iyi ilişkimiz var. Arasıra kardeşimi çekiştiririz:)
Allah bozmasın. Anlayamadığım bu. Erkekler neden düşünmüyor yada anneler neden kendi yaşadığı acıyı başkasına yaşatıyor Kİ.

ALLAH HEPİMİZE YARDIM ETSİN. HAYIRLISI NE İSE O OLSUN HAKKIMIZDA

Allah korusun o daha kötü. Bu seferde işi düzeni bırakıp gidip kalanalara bakmak zorunda kalıcam. Kendisionu bile düşünmüş anneme babama birşey olursa. gidip o evin düzenini sen sağlayacsın diyor.
Allah uzun ömürler versin ikisinide
ayyyyyyyyyyyyy

sınır oldum ıce ya kocana kusura bakma nolur

Senin işin daha bir zor arkadaş.Okurken bile sinirlerm alt üst oldu.Dayanamadım özelden uuuzzzzuuun bir cevap yazdım sana..Kendini asla ezdirme, sonra çook pişman olursun..

evliligin ilk yillarinda eslerin aileleri asla kalmaya gitmemeli özellikle ilk 6 ayda.biraz sabirli olun ,ama akilli davranip bu kadar icli disli olmanin önüne bir sekilde gecin.kolay gelsin...

Canım ya neden bütün kadınlar böyle. Aslına bakarsan onun anneside çekmiştir kaynanasından neden ozaman diyorum. Şimdi ben bu yüzden kardeşimin karısınıa bazen saçma sapan birşeyde yapsa asla birşey demiyorum. Çünkü acısını biliyorum. Hoş benim kardeşim ezdirmez karısı da. bizde karışan insanlar değiliz. Çok şükür iyi ilişkimiz var. Arasıra kardeşimi çekiştiririz:)
Allah bozmasın. Anlayamadığım bu. Erkekler neden düşünmüyor yada anneler neden kendi yaşadığı acıyı başkasına yaşatıyor Kİ.

ALLAH HEPİMİZE YARDIM ETSİN. HAYIRLISI NE İSE O OLSUN HAKKIMIZDA

ben de aynen öyle düşünüyorum. sanırım biz çektik siz de çekin politikası. yıllar önce annem babaanneme babamın yaptıklarını - ki çok zulüm etmiştir eder de hala- anlattıgında aynen şöyle dedi: avrad olam diyisen çekeceksin. biz de çok çektik. babaannem de çektirmiştir bu arada :(

ısten ızın al annenlere gıt bence.esınede soyleyecegını soyle.tamam gelsınler ama bu ne yaaa.allahım korusun boylelerınden hepımızı.ısterse o arada oda annecıgıne gıtsın hasret gıdersın.boyle hayatmı gecer.sartlarım bu dusun tasın katlanamıyorum ısıne gelırse de gıtsın valla.ben olsam gıderdım annemın evıne ohhh prensesler gıbı kalırdım.abımde annemde benı ve kızımı cok severler ve hıc yanlarından gıtmeyelım ısterler.arada annem esımı arar.oglum yorgunsan ıslerın coksa yolla kızımı torunumu dıye.esımle sakalasırlar sen gel anne bak yatak odası takımı alıp oda bıle vercem sana dıye.bırbırlerının aklını celmeye calısırlar cok gulerım.allahım bozmasın 5yıl cıktım esımle 6 yıldır evlıyım 11yıl dıle kolay.ama kaynanamlara gelınce dıyecek sozum yok allaha havale dırek

ne insanlar var yaaa
benim kendi babam çağrırız zorla gelir çayiçer duramaz hadi gidelim der anneme.
hiç rahat edemez
bu kayınpederler ne işleri var allahışkına yeni geinlerinin evinde falan yaaa
bi arkadaşımın kayınpederide zırt diye çıkar gelirdi arkadaşım çalışmıyor kocası işe giderdi bütün gün kayınpederliyle otururdu yazık kendi evinde rahat edemezdi. bana çok ters yaa
tabiki insan oğlunun kzının evine gidecek amaama böle uzun kalmalar nasıl rahat ederler ayy ben hemen evimi özlerim anneme gidip 2 gün kalsam bile.

Senin işin daha bir zor arkadaş.Okurken bile sinirlerm alt üst oldu.Dayanamadım özelden uuuzzzzuuun bir cevap yazdım sana..Kendini asla ezdirme, sonra çook pişman olursun..

msjlarını okudum çok teşekkür ederim msj sayım 100 olmadığı için cevap yazamadım umarım bende de işe yarar ama bizimki biraz çıkılmaz hal aldı. özelden yazarım. teşekkür ederim tekrar

ısten ızın al annenlere gıt bence.esınede soyleyecegını soyle.tamam gelsınler ama bu ne yaaa.allahım korusun boylelerınden hepımızı.ısterse o arada oda annecıgıne gıtsın hasret gıdersın.boyle hayatmı gecer.sartlarım bu dusun tasın katlanamıyorum ısıne gelırse de gıtsın valla.ben olsam gıderdım annemın evıne ohhh prensesler gıbı kalırdım.abımde annemde benı ve kızımı cok severler ve hıc yanlarından gıtmeyelım ısterler.arada annem esımı arar.oglum yorgunsan ıslerın coksa yolla kızımı torunumu dıye.esımle sakalasırlar sen gel anne bak yatak odası takımı alıp oda bıle vercem sana dıye.bırbırlerının aklını celmeye calısırlar cok gulerım.allahım bozmasın 5yıl cıktım esımle 6 yıldır evlıyım 11yıl dıle kolay.ama kaynanamlara gelınce dıyecek sozum yok allaha havale dırek

ailem şehir dışında ben de çalışıyorum o yüzden gidemiyorum yanlarına. aileme sorunlardan bahsetmemiştim hiç ama yavaş yavaş anlatmaya başladım. ailenle eşinin arasının iyi olması çok güzel, şanslısın. eşin yanındaysa kayınvalideyi biyerden sonra takmazsın ama eş de onlar gibiyse çok zor.

Back