• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimden de ailesinden de soğudum...

oda bırseymı bnm kaynanam gelın bu aksam amelıyat olcam dedı bnde telaslandım anne pıjama neyın getrımmı dedım falan nasıl talaslanıom ölürse esım cok uzulur dıye cunku babasını yenı kaybett
gıttık saat 7 de aldık bunu hastaneye gttık
bekle bekle gelen gden yok cay ısmarlayın bana falan dıo anne dıorm yeme bısı amelıyaytta yenmez
sonra saatler gectı dedım ya bırıyle grs gelen gden yok bu satte amelıyatı olur
megerse saat 11 de tomogrofıye grcekmıs

bızı kandrmıs telas yapıp gıdelım dıye saatıde bılıomus aama bız onla olalım dıye 7 demıs saat 11 e kadar hastanede kaldık
kı esım kndı ıcın doktra gtmez bn kndım ıcın gtmem
cnku esım cok yogun bnı dısarı cıkar demem o gelınce dınlensın dıye
yaptgına bakın ya 3 ay falandı ewlenelı

Bizimkide şöyle yapmıştıı oturuyoruz kızcağım birşey söyledi bende surat astım işte ağlamaya başladı. doktor ona bir ilaç vermiş çok büyükmüş Ne ilacı oldğunu söylemeyelim daha iyi demiş bilme sen kötü demiş. Bizde korktuk. Gittim ilaçlarına baktım hepsi normal astım ilacı bir kaçı ağrı kesici felan :))

Bizimkide şöyle yapmıştıı oturuyoruz kızcağım birşey söyledi bende surat astım işte ağlamaya başladı. doktor ona bir ilaç vermiş çok büyükmüş Ne ilacı oldğunu söylemeyelim daha iyi demiş bilme sen kötü demiş. Bizde korktuk. Gittim ilaçlarına baktım hepsi normal astım ilacı bir kaçı ağrı kesici felan :))
ah ah daha anlatsam neler neler

o yuzden kopardım bn ılıskılerı

bnm esımden dolayı ben rahatım yoksa aranızdakı en kotu durumdakı ınsan bn olurdum

8 aylık ewlıyız bız
ılk gorste ask hemen ewlenme teklıf ettı cok cabuk ewlendık gecmısımz cok yok..

siz

Bizimde yok :) Sadece 2008den beri tanıyorum 2009da 2 hafta çıkmıştık ama nefret ederek ayrılmıştık. Geçen sene 30 ocaktada çıkmaya başladık 5 haziranda kaçıverdik :) 7 aylık evliyim yani :)

:) Şaka gibi resmen. Nezle olmuş ara :) Gerçi geçen hafta annemlerdeydm fatih aradı hastaneye acile gidiyorum babam hastaymış diye ben indim hemen bende geleym dedm birşey oldu zannettim. Meğerse gripmiş :))) Acile gttik yani Kalp kriziyle eşit değerde allah muhafaza :1:

canları tatlı. biz nişanlıyken benim ameliyat olmam gerekti eşim beni aramış annem ameliyat olacaksın diye üzüldü ara da anneme moral ver diyo:) bigün eşimle oyun oynuyoz eşimi yeniyorum ben de eşimle dalga geçiyorum bak yeniyorum sen bilmiyosun filan diye.üzüldü sinirlendi benim oğlum yenilmez dedi oyunu dağıttı:) oynamayın ben sıkıldım dedi:) anne oyun bu dedim ben de şaka yapıyorum dedim. biliyorum dedi ama çok üzülmüştü. şaka gibi çok şaşırıyodum başlarda

ah ah daha anlatsam neler neler

o yuzden kopardım bn ılıskılerı

bnm esımden dolayı ben rahatım yoksa aranızdakı en kotu durumdakı ınsan bn olurdum

:)) asıl ben eşimden dolayı rahatım hiç bir zaman ezdirmez beni bende kendimi o yüzden çook seviyeliyiz. Eğer eşim beni sevmeyip destek olmasaydı ben senden kötü olurdum :)

ay kızlar dokun dertlerınızı oh bayılıorm kaynana cekıstrmeye:52:annme kızardım bnde kaynana dusmanı oldum ewlnnce

oda bırseymı bnm kaynanam gelın bu aksam amelıyat olcam dedı bnde telaslandım anne pıjama neyın getrımmı dedım falan nasıl talaslanıom ölürse esım cok uzulur dıye cunku babasını yenı kaybett
gıttık saat 7 de aldık bunu hastaneye gttık
bekle bekle gelen gden yok cay ısmarlayın bana falan dıo anne dıorm yeme bısı amelıyaytta yenmez
sonra saatler gectı dedım ya bırıyle grs gelen gden yok bu satte amelıyatı olur
megerse saat 11 de tomogrofıye grcekmıs

bızı kandrmıs telas yapıp gıdelım dıye saatıde bılıomus aama bız onla olalım dıye 7 demıs saat 11 e kadar hastanede kaldık
kı esım kndı ıcın doktra gtmez bn kndım ıcın gtmem
cnku esım cok yogun bnı dısarı cıkar demem o gelınce dınlensın dıye
yaptgına bakın ya 3 ay falandı ewlenelı

maşallahı varmış seninkinin de:)

canları tatlı. biz nişanlıyken benim ameliyat olmam gerekti eşim beni aramış annem ameliyat olacaksın diye üzüldü ara da anneme moral ver diyo:) bigün eşimle oyun oynuyoz eşimi yeniyorum ben de eşimle dalga geçiyorum bak yeniyorum sen bilmiyosun filan diye.üzüldü sinirlendi benim oğlum yenilmez dedi oyunu dağıttı:) oynamayın ben sıkıldım dedi:) anne oyun bu dedim ben de şaka yapıyorum dedim. biliyorum dedi ama çok üzülmüştü. şaka gibi çok şaşırıyodum başlarda

Seninki çok komik ama ya. Desene oğlunu kaç yaşında zannediyosun 5 yaşını bitireli çok oldu diye.

en eski benim aranızda.5 yıl olcak martta.
zaten biz bayılma fasıllarını geçeli çok oldu.Rayına oturdu çok şükür evliliğimiz.
Jinarcım zamanla öğreniyosun herkesin huyunu öğreniyosun ona göre davranıyosun.Ama biraz sabretmen lazım.
Düşünüyorum da neler neler yaşamışız.Acı bir hatıra kaldı ama şimdi mutluyum .
2 tane dünya güzeli kızım var.
Snada mutluluklar diliyorum.

tımarhanelık:52::52::52:

en eski benim aranızda.5 yıl olcak martta.
zaten biz bayılma fasıllarını geçeli çok oldu.Rayına oturdu çok şükür evliliğimiz.
Jinarcım zamanla öğreniyosun herkesin huyunu öğreniyosun ona göre davranıyosun.Ama biraz sabretmen lazım.
Düşünüyorum da neler neler yaşamışız.Acı bir hatıra kaldı ama şimdi mutluyum .
2 tane dünya güzeli kızım var.
Snada mutluluklar diliyorum.

teşekkür ediyorum, allah çocuklarını sana bağışlasın mutlu olun hep birlikte..

:)))) Yok kız büyük kavgalarda kullanıyorum bunu o yüzden ciddi olunuyor ya gülmüyorum :)) Ama olduda hadi güldm bu sefer bi güler bi ağlarım delirdim numarası yaparım :1::1::1::1:
:27::27::27::27:ay kız senden korkulur haa:52::52::52:
Ben hamileyken bayıldığımda:) koliler vardı bir odanın köşesinde.
Tesadüfen o odada ağlıyordum
Dedim şuraya düşüvereyim kartonların üstüne.
Ben zaten genelde başka odada bayılıyorum
O koşarak geliyo ne oldu diye.
allah iyiliğini versin emi hala karnım ağrıyo gülmekten yaa:60::60::60::60::60:
Valla önceden böyle kavga büyüyünce eşim ay kalbim sıkışıyor felan derdi o yapardı yani bende hemen susardım korkudan aşkım iyimisin tamam sakin ol derdim. Baktım bu hep böyle yapıyor. Taktik değiştirdm o yapmadan ben yapıyorummmm Yihuuuuu :1::1:

anam bacım daha kaç aylık evlisiniz ki bu denli bayılma numarası yapacak kadar büyük kavgalarınız oldu
ben hayatta yapamam yaa ölürüm gülme krizine girerim:27:

:27::27::27::27:ay kız senden korkulur haa:52::52::52:

allah iyiliğini versin emi hala karnım ağrıyo gülmekten yaa:60::60::60::60::60:

anam bacım daha kaç aylık evlisiniz ki bu denli bayılma numarası yapacak kadar büyük kavgalarınız oldu
ben hayatta yapamam yaa ölürüm gülme krizine girerim:27:

:D Bence böyle bu aylarda büyük kavgalar olur ki oluyorda kişiler birbirini çözememiş oluyor orta yol bulunmuyor sonra işte bayılınıyor :)))
Kavga sebeplerini hatırlamıyorum bile :D

:D Bence böyle bu aylarda büyük kavgalar olur ki oluyorda kişiler birbirini çözememiş oluyor orta yol bulunmuyor sonra işte bayılınıyor :)))
Kavga sebeplerini hatırlamıyorum bile :D

Evet kesinlikle katılıyorum.
Ben hatırlıyorum:
KAYNANAM VE GÖRÜMCEM.

Evet kesinlikle katılıyorum.
Ben hatırlıyorum:
KAYNANAM VE GÖRÜMCEM.

Evet benim birkaçı kaynanam yüzündendi ama 4 tane görümcem var Hepsi öz ablam gibi. 2siyle aynı yerdeyiz biri aynı şehirde başka yerde biride memleketinde. Ama Allah için yani o kadar iyiler. Çok severler beni küçük ve son gelinleriyim :D

Back