• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimden de ailesinden de soğudum...

2 yıl baya çekmişsin sen de düzelmesine sevindim ama. umarım ben eşimden tamamen soğumadan bizimki de düzelir

valla yaa 3yillik evliyim ama kendimi 30 yiillik evli gibi hissediyorum tecrübe sahibi oldum erkenden..:1::1::1:

sana tavsiyem altta kalma bende hep alttan alirdim ezdiler tirmaklarimi cikardim simdi kiymetli oldum.. sen neden annenleri ihmal ediyorsunki onlar geldigi zaman sende cagir ne güzel otururlar beraber..özel günde onlarmi geliyor sende kendi akrabalrni cagir esinde bisey diyemez sonucda basbasa kutlamiorum bari hep birlikte oluruz de sonra kalabaliktan sIkilir KESER DAVETLERI:: dirdir etme kocana ana soyle sen söylesin degil tatli dille konus.. senin kaybedecegini anlasin esin gercekten erkeklere böyle ders gerekiyor elindekini kaybedecegi zaman kiymet biliyorlar.. eve geri döndügümde hic kiymetim yoktu sonra gene kavga cikti busefer ben ciddi ciddi bosuyordum kil payi dönderdi aglaya zirlaya o günden sonra kuzu gibi oldu kocisimm.. kaynanam annemlere esimi göndermiyordu bende esime dedimki annem hakkini helal etmiyorsa bende etmiyorum ve budan sonra benim yüzümü göremezler torunlari oldugu zaman yüzlerini göstermem dedim.. madem annem annem diyorsun bende annemin yanina giderim herkes kendi istedigini yapsiin dedim bakti cok ciddiyim yavas yavas yumusatti neticede simdi görüsüyorlar.. dediklerinin kararlarinin arkasinda dur... emin ol zamanla düzelir..

eşinle sert bir şekilde konuşacaksın eğer ailenden ayrı duramıyorsan evlenelim diye çıkmayacaktın ortaya diye ve bnm de ailem var diyeceksin ayrıca suçun yarısıda sende her dediğine tamam demişin anladığım kadarıyla pes yani kaçan kovalanır eğer avucunda olduğunu görürse istersen git bile der diye heryer de basbağırım söyleniyor duymadınız mı hiç

BIRDE HAMILEYMISSIN yeni gördümm.. allah tamini erdirsin. fazla üzme kendini yavruna yazik, kac aylik simdi?? nekadr güzel yaaa bende istiyorummmm, allahim banada nasip eyle bir totis bebiss:34::34::38:

Son düzenleme:
canım ailesine gelmeyin diyemez ama o da çağırıyo. bana deseki evet düşüncesizlik ediyolar ama napayım gelmeyin mi diyeyim o zaman anlarım. en azından eşime sinir olmam.annesi öyle bir yetiştirmişki grip diye biz 4 saatlik yola gidiyoz. minnacık bişey de bana kızıyo. bağırıyo vuracak gibi oluyo hamileyim bir de korkuyorum. kuzu gibi adam ailesi konu olunca kaplana dönüyo

Erkekler genelde başlarda ailelerinden özellikle anneden çekiniyolar.Karısının lafına bakıyor , karısına söz geçiremedi , karısını bize tercih ediyor.
gibi sözler duymak istemiyorlar..
Kaynanalar da bunu çok güzel kullanıyolar.
Ama zamanla geçiyor merak etme.Bu arada en güzel günlerde mahfoluyor a ayrı.Ama napıcan .
Banada eskileri düşününce sinir geliyor.Eşim hiç beni savunmazdı.Şimdi o günler aklıma geliyo yine tartışıyoruz.
Bebeğin doğunca inşallah herşey daha farklı olur.Eşin sana bebeğine daha çok bağlanır.
Ayrıca sen de anneni babanı sık sık çağır bakalım özellikle onların geldiği zamanlarda.Hem için rahat eder hem belki azaltırlar.
Eşin annemi ara dediği zamanlarda arama.Başı ağrıyormuş ne gerek var canım aramaya AMA ertesi gün nasılsın demeye ara.
mutluluklar sana
ha bu arada 5 senelik evliyim 1,5 sene çektim.Yeni düzene girdi.

birde su var heryerde söylüyorum 2 aile var evet ama birde kurulan yeni aile birligi var bunu anlamıyolar yaa:47:

eşinle sert bir şekilde konuşacaksın eğer ailenden ayrı duramıyorsan evlenelim diye çıkmayacaktın ortaya diye ve bnm de ailem var diyeceksin ayrıca suçun yarısıda sende her dediğine tamam demişin anladığım kadarıyla pes yani kaçan kovalanır eğer avucunda olduğunu görürse istersen git bile der diye heryer de basbağırım söyleniyor duymadınız mı hiç

her dediğine tamam demedim ben de söylüyorum baya kızıyorum ama sonunda onun dediği oluyo.bu sefer direnecem ama. biraz daha net olmalıyım haklısın.

birde su var heryerde söylüyorum 2 aile var evet ama birde kurulan yeni aile birligi var bunu anlamıyolar yaa:47:

bende anlatmaya cok calistim ama nafilee anlamayorlar. bende diyordum acaba bendemi anlatim bozuklugu var ama öyle degilmis milletin kafasinda biraz problem varmis:1::1:

BIRDE HAMILEYMISSIN yeni gördümm.. allah tamini erdirsin. fazla üzme kendini yavruna yazik, kac aylik simdi?? nekadr güzel yaaa bende istiyorummmm, allahim banada nasip eyle bir totis bebiss:34::34::38:

3 aylık oldu. inşallah olur canım senin de. allah isteyen herkese versin..

böyle erkekler evlenmemeli kardeşim......
anasıyla dıdısıyla mutlu mesut yaşamalı....
benim eşimde böyleydi düzeldi çok şükür...
bende anlattım olmadı kavga ettim olmadı..
sonunda içinde oturduğumuz evi isteyince miras yüzünden birbirine girdilerde kurtuldum...
biz kendimizide parçalasak bişy olmuyo ancak bekliyoruz bi mucize...
allah sanada bi mucize versin ede uyansın eşin...
valla okudukça sinirlendim eşine ve kıymetli ailesine..
allah sabır versin kardeşim

Erkekler genelde başlarda ailelerinden özellikle anneden çekiniyolar.Karısının lafına bakıyor , karısına söz geçiremedi , karısını bize tercih ediyor.
Ama zamanla geçiyor merak etme.Bu arada en güzel günlerde mahfoluyor a ayrı.Ama napıcan .
Banada eskileri düşününce sinir geliyor.Eşim hiç beni savunmazdı.Şimdi o günler aklıma geliyo yine tartışıyoruz.
Bebeğin doğunca inşallah herşey daha farklı olur.Eşin sana bebeğine daha çok bağlanır.
Ayrıca sen de anneni babanı sık sık çağır bakalım özellikle onların geldiği zamanlarda.Hem için rahat eder hem belki azaltırlar.
Eşin annemi ara dediği zamanlarda arama.Başı ağrıyormuş ne gerek var canım aramaya AMA ertesi gün nasılsın demeye ara.
mutluluklar sana

tek ben değilim demekki 1,5 sene de az değilmiş. geçmiş olsun:)

böyle erkekler evlenmemeli kardeşim......
anasıyla dıdısıyla mutlu mesut yaşamalı....
benim eşimde böyleydi düzeldi çok şükür...
bende anlattım olmadı kavga ettim olmadı..
sonunda içinde oturduğumuz evi isteyince miras yüzünden birbirine girdilerde kurtuldum...
biz kendimizide parçalasak bişy olmuyo ancak bekliyoruz bi mucize...
allah sanada bi mucize versin ede uyansın eşin...
valla okudukça sinirlendim eşine ve kıymetli ailesine..
allah sabır versin kardeşim

mutluluklar sana

mutluluklar sana

ailenle planlarını benim aileme göre yap dediğinde ben bişey diyemem ilk defa geliyorlar istersen sen söyle de.ayrıca taş kovuğundan çıkmadığını anlaması için benimde bir ailem var ve onları bende görmek istiyorum ama herzaman olmuyor de.ayrıca eşin annemi ara vss dediğinde annenle olan ilişkimi bana bırak bu şekilde soğutuyorsun de.empati kurmayı öğret.madem aileler aranacak haftada 3 kez senim ailemi 3 kezde ben senin aileni arayayım de(misal) bunları konuşmadan susarak aşamazsın.kavga ederekte.ama konuşbilsin düşüncelerini.sonra sen eskiden böyle deildin olur ve içindede kin beslersin zamanla.

doğru söylüyosun ama baksana eşime annemler gelecek diyorum bizimkiler gelecek ona göre plan yapın diyo. artık ablamları annemi babamı sürekli çağıracam ben de. gerçi eşim onların gelmesine de bişey demez arıyo çağırıyo kendisi ama aldığı cevap rahatsız etmeyelim yeni evlisiniz oldu şimdiye kadar ama haklısın bundan sonra bizimkiler de sık sık gelsinler. kayınvalideme laf vurdum bikere balayı dönüşünde ablamları da çağırdım gelin diye ama sizi rahatsız etmeyelim dediler dedim. ayy canımm biz rahatsız olmayız gelsinler dedi:)

yok artık yok artık lebron james resmen :1: hele hele evlilik yıl dönümünüzü düğün gbi kutlayalım demesii :53::53::53::53::53::53: aman tanrım yanii :53::53: böyle kaldım valla :44:

Canım bilmiyorum bekarım ben ama yaa bu kadarda olmaz kii , eşin anlamıyorsa o zaman sende onun yöntemini kullan ablanlara ailene söyle gelip kalsınlar szde bakalım eşin birşey diyecek mi sana? afedersin ama belki kötü niyetlide değildir kayınvaliden bilemem ama ayy canım gelsinler biz rahatsız olmayız demesiiii biraz pişkince geldi benim cinlerimi tepeme çıkarabilirdi yanii sen ne diorsun o ne diyor yanii.Sen biz yeni evliyiz diye gelmiyorlar diyorsun oda biz rahatsız olmayız diyor sanki sen yeni evlisinde rahatsız olucann :35:

3 aylık hamileymişsin birde daha hassassındır şimdi.Kayınpederinden de rahatsız olman çok normal ben olsam bende olurdum.Af edersin dediğim gibi evli değilim ama annemn misafirlei yada benim arkadaşlarım bir kaç saatliğine misafir bile gelsee onlar gidince kendimii acayip yorgun hissediyorum mesela çok yakın arkadaşım ara sıra kalmaya geliyor ama düzgün uzanamıyorsun ne bileyim insanda çok yakın arkadaşın yada akrabanda olsa ne bileyim rahatsızlık duyuyorsun oyüzden seni anlıyorum :31: inş. bir an önce eşin seni anlar.Anlamamasının sebebide sürekli onun ailesi geiyormuş dediğim gibi onun ailesi olduğu için o rahat sende seninkileri çağır bakalım bir iki hafta kalsınlar :51:

Teşekkürler. Darısı sana.
Bazı şeylerin yerine oturması için zamana ihtiyaç var. Eşin annesini kıramadığı için seni sindirmeye çalışıyor. İzin verme.

bu ne canım böyle bence eşine rest çekmenin zamanı gelmişte geçiyor hep onun annesi onun babası siz ağaç kovuğundan mı çıktınız.

her iki aileye de yaklaşım eşit şekilde olmalı. eşiniz daha büyüyememiş annesinin küçük oğlu.anneler her zamn baş tacıdır tamam ama yeni evli bir adamda eşiyle özel günler de yalnız vakit geçirmek ister hatta genelde yalnız olmak ister.sorun tamamen eşinizden kaynaklı kesin bir dille konuşun restinizi çekin yoksa çok üzüleceksiniz hamileisniz asıl çoçuk doğunca sen gör durumları sana bırakmaz bu gidişle kayınvaliden anneliği

benimkide baslarda öyleydi 3 yillik evliyim su 1 yildir esimle iyyim- 2 yil boyunca kaynanam istedi esim yapti , yaptirdi.. ben yanliz kalmak isterdim sen benim ailemi istemiyorsun derdi.. kavga etti ailesine saydirdim(saydirdim derken küfür degil beni istemiyorlar sunu yapiyorlar faln filan) bosanma durumuna geldik ,kaynanam aradi aradi bosansinlar ,biletini aliyoruz babasini ariyoruz dediler (simdi inkar ediyor.. kendi kulaklarimda duydugum seyi demedim diyor.. yalanlar konusuyor) sirf kaynanama inat döndüm esime barisalim cocuklutu dedim. esim ne dedi annemden özür dile( osira kaynanamla tek kelime etmedik aracilar vardi) annem affederse affederim bosan derse bosanirim düsün yani öyle bir koca simdi annesiyle 2 hafta 1 haftaya bir konusuyor .. kaynanamda okadar diskindimki artik yaklasmiyorum yanina simdi arkanda dört dönüyor ama nafile anladim onun ikinci yüzünü..

arkadaşım seni ayakta alkışlıyorum valla yenmişsin kaynanayı hele son cümlen enfes:)
sanırım kaynanasından çekmeyen yok bende 7 aylık evliyim o kadar haksızlıklarını gördümki baştan hep sustum büyüktür dedim.ne nişanım ne düğünüm ne gelinliğim hiçbişeyim istediğim gibi olmadı. evliliğimin haftasında kaynana yatıya geldi 2 gün ohh bide heryere daldı karıştırdı daha oluşamayan düzenimi ogünden başlayarak her geldiğinde bozdu.çeyizim çok diye defalarca herkesin içinde aptallık bu kadar çok almışsınız 2 yastık 1 yorgan yeterdi die laflar soktu.kendi habire gelip gelip kaldığında neyde yatçaksa aramızda heralde:)kendi yetmedi sülale boyu gelirlerdi kapıda kafa sayardım.hepsi yatılı tabi 1 saatlik yoldan gelirler uzak die kalırlar.gece 11 12 habersiz çat 5 kişi yatılı bizde , ben daha bir buçuk aylık evliyim.
evin tadilatı şu bu ödücez ödücez diye diye aldılar aldılar olan benim altınlara oldu.para para yok yok die kafayı yediler bizi kavga ettirdiler ama hiç gezmelerinden geri kalmadılar.10 günde bir kaynana bende kaynata bende o bende bu bende özel gün normal gün fark yapmaz.anne saydım eşimle ufak tefek tartışmamızı anlattım bütün sülaleye geçinemiyolar diye yaydı .günü gelincede herkes bana akıl vermeye kalktı noluyo dedim en iyisi mesafe koyayım bi koydumkiiiiiiii
2. yüz canavar oldu çıktı.oğlunu fitillemeler,hastayım senin yüzünden die inlemeler,aldığın kız saygısız terbiyesiz seni sevmiyo hala işe başlamadı hastalıklı vs vs demeler.işler kapımda ben çeviriom sanki.kafaya taktı boşancaksınız bu evlilik bitti bizim için sende bitirceksin diye oğluna yapmadığı eziyet kalamdı.ya boşancaksın yada evladım diilsin hakkımı helal etmem demeler. o kadarki bigün evime boşancaksınız die kavga çıkarmaya geldi kayınpeder namusuma kadar laf söyledi ve benim babamın üstüne haksızzz yere yürüyüp el kaldırdı.benmi naptım onları evden kovdum evliliğimi yıkmaya çalışıyosunuz die. ağır bi hareket tamam ama çileden çıkmasam yapmazdım mahalle karısı gibi bağırınıp üstüme yürüdü karı koca . ben suçlu oldum tabiki bu hareketle bu sefer tüm analık haklarını kullanarak eşimi boşanmaya yine zorladı.eşimle 7 aylık dönemde onun yüzünden sayısız kavga edip küstük .işin ilginci kaynana dışında kavgamız anlaşmazlımızda yok ama eşim annesine hayır diyemio o ne derse o olcak ve eşimde uyguluyo.

sonuçmu kızlar kimse örnek almasın allahta beni affetsin kendimden geçmişim kaynanaın çıkardığı son olayda ailemin yanına nasıl gidermişizden çıkınca intihar ettim .şuan pişmanlıktan vicdan azabından ölüyorum.ama eşiminde bu evlilik sürekli bu sorun çıkarmalarla yürümücek rahat vermicekler en iyisi arayı düzelteyim barışalım gidip gelelim bize sorun çıkarmasınlar annemleride atamam senide atamam diyor.allahtan eşimin allah korkusu var ne kadar kavga etsek annesi boşan hakkımı helal etmem desede beni bırakıp onların yanına gitmedi terketmedi hiç.ama nerdeyse ölümüme neden olacak bir kadınla ve hatta öğrendiğinde belliydi onun böyle bişi yapacağı seni ömür boyu süründürcek zaten hiç sevmedi sevmio dien kadınla, ben nasıl bir araya gelicem tekrar .....

ama yinede arkadaşım bi kaynana ve yandaşları için ne canından olmaya nede evliliğini yıkmaya asla değmezzz.

aynen canım istiyolarki sevgi yumağı olalım.herşeyi birlikte yapalım.eşimin doğum günümde bile geldiler. annesi bana diyoki çok da tatlı dillidir canım bitanem evlilik yıldönümünüzü düğün gibi kutlayalım. ne diyeceğimi şaşırdım.
evlilik yıldönümünü düğün gibi birlikte mi kutlayalım:53::53::53::53::53::53::53:
:52::52::52::52::52::52::52::52::52:
:36::36::36::36::36::36::36::36::36:
Canım bak senin ailen gelmediği sürece, seni sahipsiz bile sanabilirler.

Her fırsatta ablanla, annenle, babanla görüş.

Veya sen git.

Şimdilerde ipi onlara verirsen, ailenin ayağı kesilir. Gelmezler.

Buda kaynananın işine gelir.

Yakanızdan düşmez.

Tatlı dil alışkanlık olabilir herkesle aynı şekilde konuşan insanlar var.

Ailenin arkanda oldugunu görsünler.

Benim ramazan bayramında kardeşlerim gelmişti. Abim ve kız kardeşim. 1,5-2 aylık evliyken.

Milletin bana dediklerini görsen. ' ne güzel bak işte insanın arkası olması. Ailenin yanında olması. '

Salı günüde annem ilk defa gelecek. Kız kardeşimde.

Annem rahatsız ederiz az kalalım dedi.Ama ben yalvar yakar geleceksin dedim.Biletleride aldım kafama göre.

Tam 15 gün kalacaklar.

Eşimin annesi baba 2 saatlik uzaklıkta.

Herkese eşitim onlarda gelir kalır.

Geçenlerde 1 hafta bizdelerdi kaynanam ve kaynatam.

Demem o ki , aileni her daim yanına çağır.Yalnız oldugunu hissederlerse, çok üzülürsün.

kesinlikle katılıyorum canım ailen her fırsatta gelsinler ki
arkanda olduklarını bilsinler göreceksin ki tavırları
zamanla düzelecek aile çok önemli

en sinir oldugum sey aile duskunu olan erkeklerede kızıyorum kadınlarada surekli dip dibe olunurmu ya ozaman evlenmiyceksin anneciginin dibinde oturacaksın birde burda bencillik var sadece kendi ailesine onem veriyor cok yanlıs

Back