2 yıl baya çekmişsin sen de düzelmesine sevindim ama. umarım ben eşimden tamamen soğumadan bizimki de düzelir
valla yaa 3yillik evliyim ama kendimi 30 yiillik evli gibi hissediyorum tecrübe sahibi oldum erkenden..
sana tavsiyem altta kalma bende hep alttan alirdim ezdiler tirmaklarimi cikardim simdi kiymetli oldum.. sen neden annenleri ihmal ediyorsunki onlar geldigi zaman sende cagir ne güzel otururlar beraber..özel günde onlarmi geliyor sende kendi akrabalrni cagir esinde bisey diyemez sonucda basbasa kutlamiorum bari hep birlikte oluruz de sonra kalabaliktan sIkilir KESER DAVETLERI:: dirdir etme kocana ana soyle sen söylesin degil tatli dille konus.. senin kaybedecegini anlasin esin gercekten erkeklere böyle ders gerekiyor elindekini kaybedecegi zaman kiymet biliyorlar.. eve geri döndügümde hic kiymetim yoktu sonra gene kavga cikti busefer ben ciddi ciddi bosuyordum kil payi dönderdi aglaya zirlaya o günden sonra kuzu gibi oldu kocisimm.. kaynanam annemlere esimi göndermiyordu bende esime dedimki annem hakkini helal etmiyorsa bende etmiyorum ve budan sonra benim yüzümü göremezler torunlari oldugu zaman yüzlerini göstermem dedim.. madem annem annem diyorsun bende annemin yanina giderim herkes kendi istedigini yapsiin dedim bakti cok ciddiyim yavas yavas yumusatti neticede simdi görüsüyorlar.. dediklerinin kararlarinin arkasinda dur... emin ol zamanla düzelir..