• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimden de ailesinden de soğudum...

Anneci erkekler, kırsınlar dizlerini annelerinin yanında yaşasın !

ARtık senin ailen var be adam.

Herşeye anne-baba sokulmaz ki !

Balayından sonra hemen size gelmeleri cahilliğin daniskası.

düşünceli insan bunu yapmaz.

Hadi anne-babayı geçtim.

Eşin niye herzaman burnunuzun dibine sokar?

Mini şortla gezeceksin, belki salonda özel birşeyler yapacaksınız.

Eşinde hata !

Sende sürekli annenleri çağır bakalım nasılmış.Biraz o diken üstünde dursun.

Annenler kaç gün duracaklar canım?

Allah kolaylık versin.Çok zor.

Erkekler bi anda anneci olabilir.Korkmuyor değilim belli etmiyorlar.Sinsiler işte.

böyle erkekler neden evlenir hiç anlamam. Allah yardımcın olsun gerçekten zor bir durum al karşına konuş böyle gitmez ben bu evlilikten hiçbirşey anlamadım de. biz bir tatile bile başbaşa çıkamayacaksak hiç çıkmayalım, herşeye aileni karıştırma de.

al bendende o kadar yaw neden evleniyosunki aile oldugunu anlamıyosan madem :18:

yaa bu adam niye evlenmiş, o sevgi yumağının içine seni niye sokmuşki ailesiyle rahat rahat birbirlerini sevgiye boğsalardı

:46::46::46::46:

arkadaş Anneci erkekler, kırsınlar dizlerini annelerinin yanında yaşasın !

demiş

tebrikler sonuna kadar katılıyorummmm :46:

Anneci erkekler, kırsınlar dizlerini annelerinin yanında yaşasın !

ARtık senin ailen var be adam.

Herşeye anne-baba sokulmaz ki !

Balayından sonra hemen size gelmeleri cahilliğin daniskası.

düşünceli insan bunu yapmaz.

Hadi anne-babayı geçtim.

Eşin niye herzaman burnunuzun dibine sokar?

Mini şortla gezeceksin, belki salonda özel birşeyler yapacaksınız.

Eşinde hata !

Sende sürekli annenleri çağır bakalım nasılmış.Biraz o diken üstünde dursun.

Annenler kaç gün duracaklar canım?

Allah kolaylık versin.Çok zor.

Erkekler bi anda anneci olabilir.Korkmuyor değilim belli etmiyorlar.Sinsiler işte.

ablamlar ankarada bize gelin diyorum rahatsız etmeyelim siz gelin sıkılırsanız diyo. annemler ilk defa gelelim dediler onlar yüzünden gelmeyin mi diyecem gel de sinirlenme

cnmcim biz halk arasinda öyle kisilere ana kuzulari diyoruz..zamanla esin düzelir benim esimde ailesine cok düskündü. gayet iyi anliyorum seni.. benim esimin aileside öyle görünüste cok anlayislilar.. kaynanamlar davetsiz gelmez fakat her özel günümüz icine eder. davet bekler fakat misafirleri söylemeden yatiliga gönderir, kendi kedine davet verir , özel günlerde plan yapar o gün gelene kadar tek kelime etmez 1 gün kala sunu yapariz der bizde uyyardik.. ama herseyi degistirdim bütün planlarini artik alt üst ediyorum kaynanam plan yapmadan ben esimle ikimize özel plan yapiyorum halylede önce ben dedigim icin esim benim dedigimi yapiyorr .eskiden cok arardim ,esime arattirirdim simdi takmiyorum.. ay nekadar kötü gelimmissim:47::47::47::47: beni böyle yapanlar utansin aslinda böyle degildim hergün beraber olalim isterdim:50::50:

cnmcim biz halk arasinda öyle kisilere ana kuzulari diyoruz..zamanla esin düzelir benim esimde ailesine cok düskündü. gayet iyi anliyorum seni.. benim esimin aileside öyle görünüste cok anlayislilar.. kaynanamlar davetsiz gelmez fakat her özel günümüz icine eder. davet bekler fakat misafirleri söylemeden yatiliga gönderir, kendi kedine davet verir , özel günlerde plan yapar o gün gelene kadar tek kelime etmez 1 gün kala sunu yapariz der bizde uyyardik.. ama herseyi degistirdim bütün planlarini artik alt üst ediyorum kaynanam plan yapmadan ben esimle ikimize özel plan yapiyorum halylede önce ben dedigim icin esim benim dedigimi yapiyorr .eskiden cok arardim ,esime arattirirdim simdi takmiyorum.. ay nekadar kötü gelimmissim:47::47::47::47: beni böyle yapanlar utansin aslinda böyle degildim hergün beraber olalim isterdim:50::50:

canım senin eşin anlayışlıymış ben plan yapsam eşim planımı bozar onların dediğini yapar:(

başbaşa kalınca korkma yemem senii ne bu...? anneci çocuk halin? diye bir sor bakalım.

benim eşimde ilk bir kaç ay öyle bir yere gideceğimizde annemlerde gelsin derdi.
bende tamam ben benimkini arayayım sende seninkini ara çağır derdim. derken sürekli annelerle aileler birlikte takıldık.
derkenn ben artık başbaşa olsun takmayalım kimseyi peşimize dedim.
şimdi artık orta yol bulundu.
siz de ailesini çok sevdiğinizi ama bazen başbaşa olmanız gerektiğinin altını çiz

ablamlar ankarada bize gelin diyorum rahatsız etmeyelim siz gelin sıkılırsanız diyo. annemler ilk defa gelelim dediler onlar yüzünden gelmeyin mi diyecem gel de sinirlenme

Canım bak senin ailen gelmediği sürece, seni sahipsiz bile sanabilirler.

Her fırsatta ablanla, annenle, babanla görüş.

Veya sen git.

Şimdilerde ipi onlara verirsen, ailenin ayağı kesilir. Gelmezler.

Buda kaynananın işine gelir.

Yakanızdan düşmez.

Tatlı dil alışkanlık olabilir herkesle aynı şekilde konuşan insanlar var.

Ailenin arkanda oldugunu görsünler.

Benim ramazan bayramında kardeşlerim gelmişti. Abim ve kız kardeşim. 1,5-2 aylık evliyken.

Milletin bana dediklerini görsen. ' ne güzel bak işte insanın arkası olması. Ailenin yanında olması. '

Salı günüde annem ilk defa gelecek. Kız kardeşimde.

Annem rahatsız ederiz az kalalım dedi.Ama ben yalvar yakar geleceksin dedim.Biletleride aldım kafama göre.

Tam 15 gün kalacaklar.

Eşimin annesi baba 2 saatlik uzaklıkta.

Herkese eşitim onlarda gelir kalır.

Geçenlerde 1 hafta bizdelerdi kaynanam ve kaynatam.

Demem o ki , aileni her daim yanına çağır.Yalnız oldugunu hissederlerse, çok üzülürsün.

Canım benim eşimde tıokı senin eşin gibiydi.Zamanla geçiyor merak etme.

canım senin eşin anlayışlıymış ben plan yapsam eşim planımı bozar onların dediğini yapar:(

benimkide baslarda öyleydi 3 yillik evliyim su 1 yildir esimle iyyim- 2 yil boyunca kaynanam istedi esim yapti , yaptirdi.. ben yanliz kalmak isterdim sen benim ailemi istemiyorsun derdi.. kavga etti ailesine saydirdim(saydirdim derken küfür degil beni istemiyorlar sunu yapiyorlar faln filan) bosanma durumuna geldik ,kaynanam aradi aradi bosansinlar ,biletini aliyoruz babasini ariyoruz dediler (simdi inkar ediyor.. kendi kulaklarimda duydugum seyi demedim diyor.. yalanlar konusuyor) sirf kaynanama inat döndüm esime barisalim cocuklutu dedim. esim ne dedi annemden özür dile( osira kaynanamla tek kelime etmedik aracilar vardi) annem affederse affederim bosan derse bosanirim düsün yani öyle bir koca simdi annesiyle 2 hafta 1 haftaya bir konusuyor .. kaynanamda okadar diskindimki artik yaklasmiyorum yanina simdi arkanda dört dönüyor ama nafile anladim onun ikinci yüzünü..

bence resti çek. o bağırıyorsa sen de bağır. zamanla geçiyor ama en güzel günler de geçiyor bu arada.

biz de balayından döndük ablam geldi aşağı inelim, teyzem geldi aşağı inelim. maç var gidelim yok yemeğe gidelim. yemin ederim boşanmayı bile düşündüm. çok mutsuz olsum bağırdım çağırdım şimdi karar aldık. haftada bir onun annesine hafatda bir bizimkilere gidioruz. onun dışında çok ekstra olmadıkça evdeyiz. zaten doktora da yapıyorum aynı zamanda çalışıyorum vaktim yok. bence sen de onun dilinden konuş.

Canım bak senin ailen gelmediği sürece, seni sahipsiz bile sanabilirler.

Her fırsatta ablanla, annenle, babanla görüş.

Veya sen git.

Şimdilerde ipi onlara verirsen, ailenin ayağı kesilir. Gelmezler.

Buda kaynananın işine gelir.

Yakanızdan düşmez.

Tatlı dil alışkanlık olabilir herkesle aynı şekilde konuşan insanlar var.

Ailenin arkanda oldugunu görsünler.

Benim ramazan bayramında kardeşlerim gelmişti. Abim ve kız kardeşim. 1,5-2 aylık evliyken.

Milletin bana dediklerini görsen. ' ne güzel bak işte insanın arkası olması. Ailenin yanında olması. '

Salı günüde annem ilk defa gelecek. Kız kardeşimde.

Annem rahatsız ederiz az kalalım dedi.Ama ben yalvar yakar geleceksin dedim.Biletleride aldım kafama göre.

Tam 15 gün kalacaklar.

Eşimin annesi baba 2 saatlik uzaklıkta.

Herkese eşitim onlarda gelir kalır.

Geçenlerde 1 hafta bizdelerdi kaynanam ve kaynatam.

Demem o ki , aileni her daim yanına çağır.Yalnız oldugunu hissederlerse, çok üzülürsün.

doğru söylüyosun ama baksana eşime annemler gelecek diyorum bizimkiler gelecek ona göre plan yapın diyo. artık ablamları annemi babamı sürekli çağıracam ben de. gerçi eşim onların gelmesine de bişey demez arıyo çağırıyo kendisi ama aldığı cevap rahatsız etmeyelim yeni evlisiniz oldu şimdiye kadar ama haklısın bundan sonra bizimkiler de sık sık gelsinler. kayınvalideme laf vurdum bikere balayı dönüşünde ablamları da çağırdım gelin diye ama sizi rahatsız etmeyelim dediler dedim. ayy canımm biz rahatsız olmayız gelsinler dedi:)

sende alışma sürecindesin geçer bu düşüncelerin bilmediğim insanların hayatına eklendin,onlarda senin bilinmeyen hayatına eklendiler..aslında onlar olduğu gibi devam ediyorlar hayatlarına belliki senide kızları gibi bağırlarına basmışlar,sana yabancı hareketler alışık olmadığın durumlar batmış sana buna birde düşüncesizlikleride elenince yıpratmış seni şimdiden birde üzerine hamilelğinin vermiş olduğu duygusallık,merak etme üzme güzel canını atlatacaksın..eşin çoook hatalı sana yaklaşımından ötürü ama nasıl desinki ailesine gelmeyin diye,sende ailenin sen için değerli olduğunu göster hepsine madem onun aileside gelecek sen ailene engel çıkarttırtma hepiniz biraradada olsanızda senin ailende gelmesi için çabala..

benimkide baslarda öyleydi 3 yillik evliyim su 1 yildir esimle iyyim- 2 yil boyunca kaynanam istedi esim yapti , yaptirdi.. ben yanliz kalmak isterdim sen benim ailemi istemiyorsun derdi.. kavga etti ailesine saydirdim(saydirdim derken küfür degil beni istemiyorlar sunu yapiyorlar faln filan) bosanma durumuna geldik ,kaynanam aradi aradi bosansinlar ,biletini aliyoruz babasini ariyoruz dediler (simdi inkar ediyor.. kendi kulaklarimda duydugum seyi demedim diyor.. yalanlar konusuyor) sirf kaynanama inat döndüm esime barisalim cocuklutu dedim. esim ne dedi annemden özür dile( osira kaynanamla tek kelime etmedik aracilar vardi) annem affederse affederim bosan derse bosanirim düsün yani öyle bir koca simdi annesiyle 2 hafta 1 haftaya bir konusuyor .. kaynanamda okadar diskindimki artik yaklasmiyorum yanina simdi arkanda dört dönüyor ama nafile anladim onun ikinci yüzünü..

2 yıl baya çekmişsin sen de düzelmesine sevindim ama. umarım ben eşimden tamamen soğumadan bizimki de düzelir

ne bu böyle benim ailemde benim ailem, hadi esin dusunemiyor ya kayinvalideye kayinpedere ne demeli, hic anlamiyorum su insanlari, oturun evinizde ne diye huzurunu kaciriyorsunuz birilerinin.
valla bu konuyu esinle konusup halletmen gerek, olmay boyle, ailesiyle evlenmedinizki , eger hala devam ederse, ailenle seni bas basa birakirim de...

doğru söylüyosun ama baksana eşime annemler gelecek diyorum bizimkiler gelecek ona göre plan yapın diyo. artık ablamları annemi babamı sürekli çağıracam ben de. gerçi eşim onların gelmesine de bişey demez arıyo çağırıyo kendisi ama aldığı cevap rahatsız etmeyelim yeni evlisiniz oldu şimdiye kadar ama haklısın bundan sonra bizimkiler de sık sık gelsinler. kayınvalideme laf vurdum bikere balayı dönüşünde ablamları da çağırdım gelin diye ama sizi rahatsız etmeyelim dediler dedim. ayy canımm biz rahatsız olmayız gelsinler dedi:)

:))) bak rahatsız olmazlarmış çağır aileni sende inan için daha rahat eder..

Kaynanan sanki balayı yapmış. Yeni evliymişte rahatsız olmucakmışım.

Ne tuhaf ya

Oğlunu kıskanan kaynana.

sende alışma sürecindesin geçer bu düşüncelerin bilmediğim insanların hayatına eklendin,onlarda senin bilinmeyen hayatına eklendiler..aslında onlar olduğu gibi devam ediyorlar hayatlarına belliki senide kızları gibi bağırlarına basmışlar,sana yabancı hareketler alışık olmadığın durumlar batmış sana buna birde düşüncesizlikleride elenince yıpratmış seni şimdiden birde üzerine hamilelğinin vermiş olduğu duygusallık,merak etme üzme güzel canını atlatacaksın..eşin çoook hatalı sana yaklaşımından ötürü ama nasıl desinki ailesine gelmeyin diye,sende ailenin sen için değerli olduğunu göster hepsine madem onun aileside gelecek sen ailene engel çıkarttırtma hepiniz biraradada olsanızda senin ailende gelmesi için çabala..

canım ailesine gelmeyin diyemez ama o da çağırıyo. bana deseki evet düşüncesizlik ediyolar ama napayım gelmeyin mi diyeyim o zaman anlarım. en azından eşime sinir olmam.annesi öyle bir yetiştirmişki grip diye biz 4 saatlik yola gidiyoz. minnacık bişey de bana kızıyo. bağırıyo vuracak gibi oluyo hamileyim bir de korkuyorum. kuzu gibi adam ailesi konu olunca kaplana dönüyo

Back