• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırılmakta haksız mıyım?

Hani bekarken kutlanıyor, evliyken azalıyor yazılmış ya hep. :KK53: Bekarım ve sevgilim var, bu sene b*k gibi geçti 14 Şubat. Millet hediyeler aldı, ben de ağzımın payını aldım. Son dakikada elimde hediye paketi, saç baş fönlü, full makyaj kalakaldım. Planımız iptal oldu bir sebeple. Sebep saçma değil ama acayip bozuldum. Yani beni görseniz dün, Levent tarafından düğün günü üstünde gelinlikle terk edilmiş Ela gibiydim.:KK53: Bilmiyorum ya, acayip kalbim kırıldı. Böyle bir aydınlanma geldi sanki, biriken her şey patladı içimde. Küstüm sanki adama.
Hediyeyi de başkasına verdim, resmen rastgele çok da iyi tanımadığım birine vermiş oldum.
Konu sahibi lafı uzattım ama onu bekleme bunu bekleme, ona kırılma buna kırılma diye diye ilişkilerin içini boşalttılar. 365 günün doğum günüydü, yıl dönümüydü, 14 Şubatıydı derken 3 gününü de önemseyip g*tlerini kaldırıp bir şey yapma zahmetine girmeyeceklerse neden birlikteyiz ki? 3 gün ya 3 gün!
Ben size hak verdim. Kendim de muzdarip olduğum için de olabilir belki. :(

Hepsi bir noktada aynı şeye evriliyor olabilirler o zaman 😅 Ya benim eşimin işle alakali sorunu vardı evet. Ama bir yerle anlaştı haftaya orada başlayacak. Belki onun stresi vardır da. Yani nir önceki gün sarılıp gülüşürken özellikle 14 Şubatı seçmesi bu trip için bana çok saçma geldi. Belki benden de o enerjiyi alamamıştır bilmiyorum çünkü eve girip onu uyur vaziyette görünce konuşmadım onunla.

Yakın zamanda şu çirkef kadınlar her zaman mutlu tezine inanmaya baslicam ama. Bir kuzenim var kız kocasıyla bir kavga ediyor karakolluk olacaklar neredeyse. Adamı dövdü bir kere ya. Ama dün story atmış kocası ömrü onu yemeğe çıkarmış kalpli balon almış çiçekler falan. Deliricem ya biz de anca tadımız kaçmasın diyerek Hayriye hanım gibi geçirelim ömrümüzü
Kocasını mı dövdü 😮?

Çok kıyaslama yapıyorsunuz.hem bu mesajda hem ana konuda.bu şekilde hep stresli ve mutsuz olursunuz.sanki sizde biraz da göstereyim isteği var.egunuzu da beslemek istiyorsunuz.
Kız sosyal medya bile kullanmıyorum ben hiç fotoğraf falan paylaşmam. Ben sadece değerli hissetmek istiyorum. Evet egomu da beslemek istiyorum birazcık kim istemez ki

Eşiniz sizi üzmüyorsa, saygılıysa, mutlu ediyorsa bunlar için üzmeyin kendinizi. Doğum günü, evlilik yıl dönümü vs. Anlarım ama böyle günler çok abidik gubidik geliyor. 14 şubatta inst. Girmedim bile şimdi herkes atmıştır hikayesini 😅 üzüldüğüm için değil cidden manasız yani.

İyi eşler zaten bize en büyük armağan. 14 şubatta çiçek ve hediye verip, eş zamanlı metresede gönderen milyonlarca hödük var.

Normalde 14 Şubat olayı benim için önemli degil. Ama o gün eşim bana evlenme teklifi ettiği için bizim için özel olmuştu. Geçen sene 14 şubatta beni evlenme teklifi ettiği yere götürüp tekrar evlenme teklifi etmişti. Bunu her sene yaparım ki falan dedi laf arasında. Bu sene de 14 şubattan konu açılınca şey dedim ya hediye falan olayına girme ama beraber zaman geçirsek belki yemek yesek hayır demem dedim. Hatta bunu geçen hafta konuştuk. Dün ben çalışıyordum. Normalde böyle özel günlerde iş yerine çiçek gönderir ya da çıkışıma elinde çiçeklerle gelir. Böyle bir beklentim vardı ondan. Ama yapmadı. Evde bir şey hazırlamistir umuduyla eve gittim kapıyı açtı uykulu uykulu sonra geri gitti yatağa başım ağrıyor dedi yemek yaptım ilaç verdim falan yedi eline sağlık dedi yine yattı. Normalde biz böyle bir çift değiliz evde bile hep dip dibeyizdir. Bir sarılmaz mı insan. 10 senelik evli arkadaşlarim bile bir çiçek almışlar eşlerinden hiç değilse bu gün bizim için özel en azından bir sarılmak çok mu zordu. Konuşmuyorum şuan onunla. Kendimi çok değersiz hissettim. Ona bir cüzdan almıştım iç kısmına de el yazımla bir not kazıttım. Ama vermek gelmedi içimden duruyor çantamda öyle. Sordum sen birşeye mi kızdın dedim yooo nerden çıkardın dedi. Çözemedim anlayacağınız. Bir yandan da diyorum bir güne göre değerlendirme. Konuşmak da saçma geliyor benim sevgililer günümü kutlamadın diye. Yani ne dertler var biliyorum ama değersiz hissetmiş olmam saçma mı acaba biriyle dertlesmeye çok ihtiyacım var insan içindeyken göremiyor bazı şeyleri
Hep dipdibeyizdir demişsiniz zaten. Bir gün olmadı diye karalar bağlamayın. 10 yıllık evli, biz çıktık yemeğe sevdililer gününde, acayip bir trafik vardı. Herzaman gittiğimiz restoranda kötü bir muzik grubu vardı. Fiks menüye zorlandığımız için normalde yediğimizden çok fazla yedik ve yediğimizden rahatsız olduk. Keşke dedim başka bir gün çıksaymışız :) o kadar takılmayın yani başka zaman çıkar telafi edersiniz.

Ben normalde hiç pasif agresif değilim. Beni eşim bu hale getirdi. Biz çoğunlukla çok iyiyizdir. Beraber çok güleriz eğleniriz ve çok iyi anlaşırız ama olumsuz bir şey var diyelim ki sen böyle yaptın ben kırıldım dediğimde adam kendini kapama tuşuna basıyor. Çıldırıyorum ya kavga bile etmez asla bir kere sesini yükseltmisligi kizmişlığı yok. Ben ondan bir karşılık alamayınca kendi kendime yükseklip kendi kendime kavga edip evin ruh hastası olarak köşeme çekiliyorum. Çoğunlukla da ben giderim ya bir laf atarım ya da doğrudan sarılırım da öyle barışırız. Sonra der ki aramız kötüyken kendimi çok yalnız hissediyorum nolur bir daha küsmeyelim. Tartışmayı küsmek olarak algılıyor sanırım. Bu yüzden delirmemek adına susarak anlatmayı tercih ediyorum artık
Yani siz barismasaniz barismaz bile boyle adamlar gercekten hic cekilmiyor. Bir psikologa felan gitsin sorun var kesinlikle esinizde. Nolur bir daha kusmeyelim diyor ama kusen kendisi zaten.

Evet hastaydı biraz ondan olabilir. Ama ben çok güzel planlar yaparım özel günlerde ve çok da güzel hediye alırım. Onun yapması daha hoş olurdu dün. Ama sağlık olsun
Siyah Palto Siyah Palto nün dediği gibi oturun konuşun evlisiniz sonuçta büyük bir kavga degil Bi şey değil.

Kız sosyal medya bile kullanmıyorum ben hiç fotoğraf falan paylaşmam. Ben sadece değerli hissetmek istiyorum. Evet egomu da beslemek istiyorum birazcık kim istemez ki
Ondan beklemeyip sana kapıyı açınca sevgililer günümüz kutlu olsun canım falan deseydin, o da şu an çok başım ağrıyor kusura bakma ama yarın telafi edeceğim, aklımdan çıkmış kusura bakma falan diyebilirdi gibime geliyor.

Kahve mi yapayim yani gelince?
Evet yap bi kahve ver hediyesini dün cokmu kötüydün kıyamadım sana trip atmaya

Ama senden de bi atak bekliyordum hani en azından yattığın yerde bi çiçek telefondan da olsa tıklayıp gönderebilirdin die tatlı bi naz yapın .

💯Carlamadan 💯

Hani bekarken kutlanıyor, evliyken azalıyor yazılmış ya hep. :KK53: Bekarım ve sevgilim var, bu sene b*k gibi geçti 14 Şubat. Millet hediyeler aldı, ben de ağzımın payını aldım. Son dakikada elimde hediye paketi, saç baş fönlü, full makyaj kalakaldım. Planımız iptal oldu bir sebeple. Sebep saçma değil ama acayip bozuldum. Yani beni görseniz dün, Levent tarafından düğün günü üstünde gelinlikle terk edilmiş Ela gibiydim.:KK53: Bilmiyorum ya, acayip kalbim kırıldı. Böyle bir aydınlanma geldi sanki, biriken her şey patladı içimde. Küstüm sanki adama.
Hediyeyi de başkasına verdim, resmen rastgele çok da iyi tanımadığım birine vermiş oldum.
Konu sahibi lafı uzattım ama onu bekleme bunu bekleme, ona kırılma buna kırılma diye diye ilişkilerin içini boşalttılar. 365 günün doğum günüydü, yıl dönümüydü, 14 Şubatıydı derken 3 gününü de önemseyip g*tlerini kaldırıp bir şey yapma zahmetine girmeyeceklerse neden birlikteyiz ki? 3 gün ya 3 gün!
Ben size hak verdim. Kendim de muzdarip olduğum için de olabilir belki. :(
Ya Ela kısmına çok güldüm. Üzgünüm 😅 ben de öyle düşünüyorum sevgilim olsa belki daha sert düşünürdüm de evli olunca çok uzatmamak gerekiyor. Yoksa çok mutsuz oluyosun yani. Genele odaklanmak iyi olabilir çünkü normalde hep mutluysan bir günü unuttu diye beni sevmiyor dememek lazım. Ya da bizim bu minnos vicdanimiz yüzünden erkekler tembel oldu çözemiyorum

Hep dipdibeyizdir demişsiniz zaten. Bir gün olmadı diye karalar bağlamayın. 10 yıllık evli, biz çıktık yemeğe sevdililer gününde, acayip bir trafik vardı. Herzaman gittiğimiz restoranda kötü bir muzik grubu vardı. Fiks menüye zorlandığımız için normalde yediğimizden çok fazla yedik ve yediğimizden rahatsız olduk. Keşke dedim başka bir gün çıksaymışız :) o kadar takılmayın yani başka zaman çıkar telafi edersiniz.
Valla son zamanlarda hiç böyle bir şey görmediğim için biraz da üzüldüm sanırım. Yani evet mutluyuz çok seviyorum beni sevdigini de biliyorum ama insan bazen mutlu edilmek istiyor

Size bi tavsiye eşinize kırılabilirsiniz kırılın naz yapabilirsiniz yapın trip mi atacaksınız âlasını atın .

Evet bi telefondan bi tıkla çiçek gönderebilirdi kırılmakta haklı olabilirsiniz . Ama karşınızdaki eşiniz konuşun onunla . çocuk gibi küsüp sessizliğe bürünüp tavır almak yanlış

derdini söylemeyen derman bulamaz

Size bi tavsiye eşinize kırılabilirsiniz kırılın naz yapabilirsiniz yapın trip mi atacaksınız âlasını atın .

Evet bi telefondan bi tıkla çiçek gönderebilirdi kırılmakta haklı olabilirsiniz . Ama karşınızdaki eşiniz konuşun onunla . çocuk gibi küsüp sessizliğe bürünüp tavır almak yanlış

derdini söylemeyen derman bulamaz
Ya şundan biraz da susuyorum sanırım. Ben söyledikten sonra yapmasının hiçbir anlamı kalmayacak gibi geliyor. Ama doğru söylüyorsun böyle bir yere varılmaz biz sevgili değiliz. Biraz aşmam lazım benim de onun da bazı şeyleri

Ondan beklemeyip sana kapıyı açınca sevgililer günümüz kutlu olsun canım falan deseydin, o da şu an çok başım ağrıyor kusura bakma ama yarın telafi edeceğim, aklımdan çıkmış kusura bakma falan diyebilirdi gibime geliyor.
Yapamıyorum bunu işte ya valla biri bana ders mers bişey versin ben cilve falan unutmuşum

Ya Ela kısmına çok güldüm. Üzgünüm 😅 ben de öyle düşünüyorum sevgilim olsa belki daha sert düşünürdüm de evli olunca çok uzatmamak gerekiyor. Yoksa çok mutsuz oluyosun yani. Genele odaklanmak iyi olabilir çünkü normalde hep mutluysan bir günü unuttu diye beni sevmiyor dememek lazım. Ya da bizim bu minnos vicdanimiz yüzünden erkekler tembel oldu çözemiyorum
Ben evlilikle alakalı olduğunu düşünmüyorum ya. Önemsediğim şeyleri önemsemeli, ben de onun önemsediği şeyleri önemsemeliyim. Evlendik diye niye sallayacağız ki bunu?
Ben zaten yeterince mutsuz oldum dün, şimdi sıra onu mutsuz etmekte. Hediyesini tuttum başkasına verdim mesela. Çünkü bana savunması hayatta her zaman beklenmedik şeyler olabilir, buna bu kadar kızmaman gerekiyor oldu. Ben de beklenmedik bir şekilde hediyeyi başkasına hibe ettim. Dünden beri de onunla konuşmuyorum.
Eğer hiçbir şey olmamış gibi konuşsam telafi etme zahmetine bile girmeyecek çünkü. Ha hala telafi etmezse o zaman ona göre aksiyon alacağım.

Ya şundan biraz da susuyorum sanırım. Ben söyledikten sonra yapmasının hiçbir anlamı kalmayacak gibi geliyor. Ama doğru söylüyorsun böyle bir yere varılmaz biz sevgili değiliz. Biraz aşmam lazım benim de onun da bazı şeyleri
Anlaşılan daha 2. Seneniz evlilikte 🤣zamanla alışırsın istemeye 🤣

Saygı başka samimiyet başka evlilikte

Back