• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırılmakta haksız mıyım?

Normalde 14 Şubat olayı benim için önemli degil. Ama o gün eşim bana evlenme teklifi ettiği için bizim için özel olmuştu. Geçen sene 14 şubatta beni evlenme teklifi ettiği yere götürüp tekrar evlenme teklifi etmişti. Bunu her sene yaparım ki falan dedi laf arasında. Bu sene de 14 şubattan konu açılınca şey dedim ya hediye falan olayına girme ama beraber zaman geçirsek belki yemek yesek hayır demem dedim. Hatta bunu geçen hafta konuştuk. Dün ben çalışıyordum. Normalde böyle özel günlerde iş yerine çiçek gönderir ya da çıkışıma elinde çiçeklerle gelir. Böyle bir beklentim vardı ondan. Ama yapmadı. Evde bir şey hazırlamistir umuduyla eve gittim kapıyı açtı uykulu uykulu sonra geri gitti yatağa başım ağrıyor dedi yemek yaptım ilaç verdim falan yedi eline sağlık dedi yine yattı. Normalde biz böyle bir çift değiliz evde bile hep dip dibeyizdir. Bir sarılmaz mı insan. 10 senelik evli arkadaşlarim bile bir çiçek almışlar eşlerinden hiç değilse bu gün bizim için özel en azından bir sarılmak çok mu zordu. Konuşmuyorum şuan onunla. Kendimi çok değersiz hissettim. Ona bir cüzdan almıştım iç kısmına de el yazımla bir not kazıttım. Ama vermek gelmedi içimden duruyor çantamda öyle. Sordum sen birşeye mi kızdın dedim yooo nerden çıkardın dedi. Çözemedim anlayacağınız. Bir yandan da diyorum bir güne göre değerlendirme. Konuşmak da saçma geliyor benim sevgililer günümü kutlamadın diye. Yani ne dertler var biliyorum ama değersiz hissetmiş olmam saçma mı acaba biriyle dertlesmeye çok ihtiyacım var insan içindeyken göremiyor bazı şeyleri
Bence oturup konuşun, beklentilerinizi ve hayal kirikliklarinizi anlatın. Güzel ilişkinizi yıpratmayin. Bir güne göre değil genele göre değerlendirin.

Ya bunlar herkesin kutladığı günler evet ama beni ümitlendirmeseydi o zaman. Bana da abidik gubidik geliyo da insan yine de mutlu oluyo bir kuru dal bile alsa mutlu olurdum yani. Bu kadınlar bu adamlara büyü mü yapıyor hepsinin kocası gül yağdırıyor
Ben çoğunun eşinin yaptığını düşünmüyorum. İşyerine kendi adına sipariş verenler de var🙃

Duygularınız çok normal.
Ben 14 şubata önem vermem, özel birşeyde yapmadık 14 şubatta.
Ama önem verseydik, daha önce özenle kutladaydık( ki sizler için farklı bir önemi de varmış) o zaman büyük hediyeler olmasa bile insan bir özel hissettirecek söz bekler.
Erkekleri de anlamak zor, onlar bizim anlaşılmaz olduğumuzu düşünse de. Bence sakince hediyesini verin ve açık açık da sorun, bu farklılık neden kaynaklanmış bu sene, size en doğru cevabı verecek olan eşiniz.

Ben çoğunun eşinin yaptığını düşünmüyorum. İşyerine kendi adına sipariş verenler de var🙃
Bunu yapan bir arkadaşım vardı bir de eşinin hesabından kendi fotoğraflarına yorum yazardı 🤣 Aslında bu sosyal medyada verilen mutluluk pozlarına çok kanmam normalde. Yani kuzenim kocasıyla karakolluk olacak kadar kavga ederler ama yemeğe götürmüş kocası onu güller almış falan. Aslında ilişkilerini bildiğim için adamın kızın şerrinden korktuğu için yaptığını anlayabiliyorum. İşte insan bazen saçma bir kıyasa giriyor doğrusunu bilse de

Hepsi bir noktada aynı şeye evriliyor olabilirler o zaman 😅 Ya benim eşimin işle alakali sorunu vardı evet. Ama bir yerle anlaştı haftaya orada başlayacak. Belki onun stresi vardır da. Yani nir önceki gün sarılıp gülüşürken özellikle 14 Şubatı seçmesi bu trip için bana çok saçma geldi. Belki benden de o enerjiyi alamamıştır bilmiyorum çünkü eve girip onu uyur vaziyette görünce konuşmadım onunla.

Yakın zamanda şu çirkef kadınlar her zaman mutlu tezine inanmaya baslicam ama. Bir kuzenim var kız kocasıyla bir kavga ediyor karakolluk olacaklar neredeyse. Adamı dövdü bir kere ya. Ama dün story atmış kocası ömrü onu yemeğe çıkarmış kalpli balon almış çiçekler falan. Deliricem ya biz de anca tadımız kaçmasın diyerek Hayriye hanım gibi geçirelim ömrümüzü
Instagrama hic guvenmeyin. Kuzenim esiyle yemek, cicek ,hediye vs fotosu atti, bir ay oldu olmadi profilindeki esiyle olan butun fotograflari silmis, soy ismini degistirmis. Anlasmali bosanmislar. Hep evlilikle ilgili sorunlari kapatma cabasi onlarinki.

Bunu yapan bir arkadaşım vardı bir de eşinin hesabından kendi fotoğraflarına yorum yazardı 🤣 Aslında bu sosyal medyada verilen mutluluk pozlarına çok kanmam normalde. Yani kuzenim kocasıyla karakolluk olacak kadar kavga ederler ama yemeğe götürmüş kocası onu güller almış falan. Aslında ilişkilerini bildiğim için adamın kızın şerrinden korktuğu için yaptığını anlayabiliyorum. İşte insan bazen saçma bir kıyasa giriyor doğrusunu bilse de
Kadının şerrinden kim korkmaz yazık adamlara😁

Siz lütfen mutluluğunuza odaklanın. Eşinizi biraz izleyin özellikle 14 Şubatta neden öyle davrandı. Belki de modunda değildi adam

Instagram olaylarına çok inanmayın, evli çoğu kadın eşinin sosyal medyasını yönetiyor.

şey dedim ya hediye falan olayına girme ama beraber zaman geçirsek belki yemek yesek hayır demem dedim. Hatta bunu geçen hafta konuştuk. Dün ben çalışıyordum. Normalde böyle özel günlerde iş yerine çiçek gönderir ya da çıkışıma elinde çiçeklerle gelir. Böyle bir beklentim vardı ondan. Ama yapmadı.

Tamam hasta olması migren vs durumlardan ötürü başı ağrıyana hak veririm kesinlikle, bunun için yemek olayına birşey diyemiyorum.
Ama hediye olayına girmeyelim diyerek çiçek beklemek, sizin hediye almış olmanız falan enteresan.

Instagram olaylarına çok inanmayın, evli çoğu kadın eşinin sosyal medyasını yönetiyor.

Tamam hasta olması migren vs durumlardan ötürü başı ağrıyana hak veririm kesinlikle, bunun için yemek olayına birşey diyemiyorum.
Ama hediye olayına girmeyelim diyerek çiçek beklemek, sizin hediye almış olmanız falan enteresan.
Maddi olarak çok rahat bir dönemde değiliz. Bu yüzden dedim. Hediye almayacaktım ben de sadece gördüm ve zaten istediği bir şeydi almak istedim. Ondan da çiçeklerle gelmesini beklemedim. Beraber bir dışarı çıkma teklifi bekledim sadece. Ki bunu ona da demiştim. Hediye olayına girme beraber dışarıda vakit geçirsek güzel olur ama demiştim. Bu yüzden çıkışıma gelmesini bekledim. Ya da bütün gün evdeydi belki evde bir yemek falan hazırlamıştır bize diye düşündüm. Büyük bir beklentim yoktu benim yani. Eşim evlilik yıl dönümünü hatırlamakta zorluk çekiyor. Ve "gereksiz bence evlenme teklifi ettiğim gün daha özel benim için" der hep. Yani insan her gün gördüğü şeyi bile o gün görmeyince üzülüyor ister istemez.

Back