Eşim...

Bana kalırsa tum bunlarin ötesindeki en vahim sorun boyle agir bir durum yasayana kadar esinizin her seyi kendi duygu dunyasinda yasamasini sorun etmemeniz. Ben yakin cevremde esiniz gibi biri oldugunda direkt acmak icin caba gösterirken buluyorum kendimi, suana kadar da elhamdülillah olumlu sonuclandi çabalarım. Kaldi ki bahsi gecen insan esiniz, bunca yil her seyi ic dunyasinda yasamasina izin vermeniz ancak deli bir bencillikle aciklanabilir. Sizi yargılamak, kirmak, uzmek istemiyorum yardim icin acmissiniz konuyu canınız yaniyor farkindayim. Ama ben anlattiklarinizda cok bencil bir kadin profili gordum, bu bencilligi astiginiz zaman ortada sorun falan kalmayacagini düşünüyorum.

Sizin bence tedavi olmanız gerek, eşinizde sorun olduğunu zannetmiyorum. Adam fıttırmış.
Benim eşimde sizin eşiniz gibi çok zor şartlarda büyümüş. Hatta iki yıl yurtta kalmış.
Eşimin sakinliğini hayatıma kattım.
Bu tarz insanlar çok güzel sever, hatta dokunmaları bile başkadır.
Bence eşinize suçlar gibi yada hayata yaklaşımı olaylara yaklaşımını ve sorunlarını size yansıtmamasını sorun değilde olabilecek tüm olumlu yönlerini hayatınıza katın.
Karın ağrısı için ambulans yada sorun olmadığı halde büyütme huyumuzdan vazgeçin.
Bence esinizi cok yormus ve bitirmissiniz.
Aile ortamında büyümüş bir adam olsaydı inanın bu kadar uzun sürmezdi iliskiniz.
Bizde tüp bebek için uğraşıyoruz olumsuz sonuç aldığımda hic umursamiyorum bile.
Bu yol uzun ve çok zor biz savaşıcaz sonuç ne olursa olsun. Nasip kısmet.

Bazilari yanindaki guzellikleri gormezmis.Ne kadar sanslisiniz ki size bunca zaman tahammul eden ,esiniz oldugu icin. Illa cocuk sart mi yani . Esinize sahip cikip mutlu olmayi deneseniz nasil olur. Yada adamcagiz ne kadar daha size tahammul edebilcek. Biriktirip en sonunda oda bikicaktir. Zaten yillarca yanliz yasamis adamin kaybedicek neyi var. Hic birsey.. kendinize gelmelisiniz.

Ne kadar aci esin sana hic guvenmiyor... hic kendine donup baktin mi? Ne kadar bencil ve simarik oldugunun farkinda misin?
Bunlari seni yermek ic8n soylemiyorum ama biran once anne olmadan once aile olmanizi oneriyorum.

Çocuk psikolojisi diye bi bölüm mü varmış????
He tamam.. şu psikolojiden çok iyi anlayan, burda zaten iyi olmadigini söyleyen kadına çatan ama ilişkisine çözüm bulamayip kötü gidiyo diye falcı ya gitmeyi düşünen güçlü kadın. Tamamdır :)

Son düzenleme:
- çevremde duyduğm gördüğüm tanıdığım bütün insanlar “kimden araba dersi alırsan al eşinden alma. Boşanma aşamasına geldik “ diyorlar erkekler sinirli ve sabırsız oluyor bu konuda.. sende hocalardan ders al eşinden öğrenme.

- eşin depresyon ilacı kullanmasın kesinlikle daha kötü yapıyor bu ilaçlar.

- tüp bebek uzun zor bi süreç Allah yardımcınız olsn.

Eşine sinirlendiğnde sadece susarak tepkini göstermeyi dene. Kavga gürültüsüz en etkili yöntem bu.

Çok stres yapmamaya çalış biliyorum zor ama bu süreçte stresden uzak durmalısın rahat olmalısın..

Meraba burda yeniyim konuyu okudum ve gercekten ailen adina uzuldum tavsiye vermeye gelince bencede bu ara cocuk icin tedaviden uzaklas biraz aileni toparlamaya calis sonucta saglikli bi hamilelik ve saglikli bi birey yetistirmek icinde saglikli bi ortam ve saglikli iliskileri olan evebynler olmak gerekir

kendi sorunlarına , benim sorunlarımı paravan yapıyor. Hayırlısı
Pek çok kişi bu farkindalikta olmaz, kendi çıkarı için karşısındaki kisinin saglikli olmayan tutum ve davranışlarını överek besler...sizin icin bu gece dua edicem

Pek çok kişi bu farkindalikta olmaz, kendi çıkarı için karşısındaki kisinin saglikli olmayan tutum ve davranışlarını överek besler...sizin icin bu gece dua edicem

tesekkur ederim. Allah dualarınızı kabul etsin

Sizde minicik bir kıvılcımdan yangın cikaran birine benziyorsunuz. Esinizden geri kalır yanınız yok..

Boyle yipratici srylerin sizi ve esinizi bu hale getirmesi cok normal.Normalde kadina siddette ben de mangalda kul birakmam ama bu ozel bir durum siz ofkeyle ilgiyle biraz daha hafif atlatiyorsunuz onunki coj daha zor ve yipratici ona iyilestirici anne sefkatiyle yaklasin goreceksiniz nasil degisecek iliskiniz siz de onu daha kolay affedeceksiniz soyle dusunun hep onu kaybetsem naparim ona bir sey olursa naparim vs.Herkesin bir imtihani var sizin de bu.Cok saglikli beslenin ikinizde psikoljik olarak da strese girmeyin huzurlu bir aile ortamo yaratmaya calison bakin esiniz bunca zaman sizi idare etmis simdi sire sizde

Konu sahibinin gerçekten de içsel farkındalığı yüksek zaten bence kendi hatalarını farkedip açıkça yazdığı için bu kadar eleştiri alıyor.

Daha önceki bir konuda bana göre konu sahibinin eşinin de çok sağlıklı olmadığını sevdiklerini kaybetme korkusu yaşadığını yazdığımı hatırlıyorum. Kaza ihtimali sonrası aşırı gerilip sinir krizi geçirmesi de bu fikrimi doğruluyor bence.

Gercekten cok uzuldum ikinize de.. Kendinizi bu denli elestirmenizi de takdir ettim ama sinirlenince bu denli kin gutmeyin lutfen.Esinize de helal olsun sizi cok seviyo ki bu kadar dayanmis ama ikinizin de bu durumu bebekten oturu bu kadar yipranmissiniz belli ki insallah en yakin zamanda Rabbim kucaginizi doldursun..

Allah sabir versin, insallah rabbim kucaginizi bebeklerle doldurur.
Ama onun öncesinde sizin tedavi olmaniz gerekiyor cünki sorunlu birisiniz gibi. Ayni zamanda esinizinde tedavi olup sonrasindads beraber evlilik terpostine gidip iliskinizi rayuna koymaniz gerekli diye düsünüyorum ben. Cünki siz bu ruh halindeyken anne olsaniz bile cocugunuza cok fazla bursey veremezsiniz. Önce tedavi olun problemlerinizi cözün sonra insallah bebeklerinizi saglikli bir ortamda büyütürsünüz.

Bakın yaşadıklarınız size nekadar zor gelmiş.psikolojiniz bozulmuş.ama düşünün bunları eşinizde yasamış ve o acısını sizin gibi bile yasıyamamış içine atmış hep.biraz empati yapın üstüne gitmeyin bukadar.birlikte bi tatile gitme imkanınız varmı? Bebek olayını bi süre erteleyin yani takıntı yapmayın eşinizle güzel vakit geçirmeye çalışın çünkü stres ve psikoloji çok etkiliyor yaa ne zaman kafa rahatlıyor ozaman oluyor diye çok örnek var ya.dilerim en kısa zamanda sizde güzel haberler alırsınız

Anladığım kadarıyla Eşiniz asker mi

2.5 sene geçmiş üzerinden biraz da olsa toparlanman gerekirdi diye düşünüyorum. İnsanlar 18 yaşında evladını kaybediyor, zamanla biraz olsun sakinleşiyorlar. sanki bu olayı kendine biraz kalkan gibi kullandığını hissettim. Yazılardan ne kadar hissedilirse o kadar tabi. Kırılgan ve hemen pes eden bir karakter yapın olduğunu söyledin. Bazen ben de böyle oluyorum, kötü bir şey mi yaşadım tamam bırak her şeyi, sal kendini, anlamı yok zaten yaşanılanların moduna girdiğim zamanlar oluyor. Nadir olmasına rağmen çok zaman kaybettiriyor bana. Sen ise genelinde böyle olduğunu söylüyorsun. Ayrıca kırmak için yazmıyorum ama gerçekten sabretmesi zor bir kişiliğin var. Sürekli küsen, kırılan, olayları büyüten insanla olmak çok zor. Devam etmeyi bilmen, öğrenmen gerekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…